Acest concurs a fost publicat pe data de 15 Septembrie 2011
3 x o invitatie dubla la comedia "A Naibii Dragoste" la Hollywood Multiplex

Concurs Septembrie 2011

Castiga o invitatie dubla la comedia "A Naibii Dragoste"

  • Concursul s-a terminat pe 20 Septembrie, 2011
  • Sursa: Okey.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

3 x o invitatie dubla la comedia "A Naibii Dragoste" la Hollywood Multiplex

Ce trebuie sa faci?

Lasa un comentariu in pagina concursului de pe okey.ro in care sa raspunzi la intrebarea "Tu cum de descurci la agatat? Ai avut vreo intalnire amuzanta, ciudata, stanjenitoare sau de-a dreptul ingrozitoare?".

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (2)
  • topina la 19 Septembrie, 2011

    19 Septembrie 2011 la 2:21 pm
    Intr-o seara, pe la 21 asteptam frumos auto 311. Am vz o masina alba care a incetitinit in fata statiei dar nu am dat atentie (mai erau 3 persoane in statie. Am urcat in 311 si masina dupa autobus, oprea in fiecare statie sa vada dc cobor. In final am ajuns la destinatie,a facut o manevra riscanta de intoarcere si m-a urmarea in continuare. Eu mergem vb la telefon si fara sa ii dau atentie, masina mergea destul de incet dar oricum mai rapid decat mine.Se oprea la fiecare intersectie nestiind incotro o iau eu. In final la o intersectie a oprit si m-a salutat spunand ca ar vrea sa ne cunoastem.
    Am aceptat sa schimb cateva cuvinte, si l-am felicitat pt abilitatile sale auto. Orcium acum mi se pare amuzanta urmarirea dar atunci nu era prea comod.

  • stupidcow la 19 Septembrie, 2011

    Foarte frumos, daca ai incerca sa nu mai prescurtezi cuvintele (vazut = vz) si daca ai posta pe pagina concursului (asta daca vrei sa castigi ceva)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro