Acest concurs a fost publicat pe data de 08 Septembrie 2009
<p>
	O imprimanta foto + consumabile, 7 rame foto digitale, 7 genti pentru aparat foto, 7 trepied-uri, 30 de seturi de curatare pentru aparat foto </p>

Concurs August 2009 - Octombrie 2009

Castiga o imprimanta foto, rame foto digitale, genti pentru aparat foto, trepied-uri si alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 10 Octombrie, 2009
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

O imprimanta foto + consumabile, 7 rame foto digitale, 7 genti pentru aparat foto, 7 trepied-uri, 30 de seturi de curatare pentru aparat foto

Ce trebuie sa faci?

Trimite un email la adresa concurs.ro@sodexo.com - subiectul CONCURS - cu imaginile tale* care se incadreaza intr-una dintre temele propuse de organizatorul concursului.

  *maximum 7 fotografii

 Important: Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (9)
  • slly la 08 Septembrie, 2009

    Intrarea in posesia premiilor poate fi realizata prin urmatoarele metode: prin participarea la festivitatea de premiere, prin deplasarea la sediul companiei Sodexo Pass Romania.

  • slly la 08 Septembrie, 2009

    cei din provincie sunt din nou nedreptatiti

  • mirela24 la 08 Septembrie, 2009

    Tematica si denumirea ceruta fotografiei:
    *Pesteri (interior):
    Imaginile pot surprinde peisaje din orice anotimp Nume_Prenume-Titlu_Imagine_categorie_localitate_judetul_denumirea pesterii
    *Chei, Trecatori, Cascade:
    Imaginile pot surprinde peisaje din orice anotimp Nume_Prenume-Titlu_Imagine_categorie_localitate_judetul_denumirea obiectivului turistic
    *Lacuri:
    Imaginile pot surprinde peisaje din orice anotimp Nume_Prenume-Titlu_Imagine_categorie_localitate_judetul_denumirea lacului
    *Rezervatii Naturale si Monumente ale Naturii:
    Imaginile pot surprinde peisaje din orice anotimp Nume_Prenume-Titlu_Imagine_categorie_localitate_judetul_denumirea obiectivului turistic
    *Manastiri:
    Imaginile pot surprinde peisaje din orice anotimp Nume_Prenume-Titlu_Imagine_categorie_localitate_judetul_denumirea manastirii
    *Litoralul romanesc:
    Imaginile pot surprinde peisaje din orice anotimp Nume_Prenume-Titlu_Imagine_categorie_localitate_judetul_denumirea hotelului/obiectivului turistic
    *Agroturism (la tara, in Maramures, la Bran, pensiuni, etc):
    Imaginile pot surprinde peisaje din orice anotimp Nume_Prenume-Titlu_Imagine_categorie_localitate_judetul_denumirea pensiunii/ zonei

  • mirela24 la 08 Septembrie, 2009

    .1 La concurs poate participa orice persoana cu domiciliul sau resedinta in Romania avand varsta minima de 14 ani, impliniti pina la data de 04 august 2009 inclusiv.
    .2 Participantii pot inscrie in concurs maximum 7 fotografii. Trimiterea unei fotografii nu reprezinta o garantie ca aceasta va participa la concurs.
    3.3 Utilizatorii trebuie sa fie proprietarii tuturor drepturilor asupra fotografiilor inscrise in concurs. Organizatorul concursului nu isi asuma nicio responsabilitate privind eventualele incalcari ale dreptului de autor. Responsabilitatea revine in mod exclusiv celui care a trimis fotografia.

    3.4 Imaginile vor fi trimise ca atasament prin email la adresa concurs.ro@sodexo.com cu subiectul CONCURS.

    Titlul fisierului trebuie in mod obligatoriu sa fie in forma urmatoare: Nume_Prenume-Titlu_Imagine_categorie_localitate_judetul_denumirea pensiunii/ zonei

    3.5 Imaginile nu se arhiveaza.

    3.6 Imaginile trebuie sa se incadreze intr-una dintre temele descrise la art. 1.4 de mai sus.

    3.7 Vor fi acceptate fotografiile cu persoane private doar daca au fost realizate intr-un spatiu public, daca acestea nu lezeaza dreptul persoanei la viata privata.

    3.8 Inainte de a trimite o fotografie, participantii vor cere acordul in scris al persoanelor care apar in fotografia trimisa cu privire la participarea acesteia la concurs. Acordul va fi trimis impreuna cu fotografiile.

    3.9 Daca in fotografie apar pensiuni, hoteluri, exterior/interior, sau alte spatii sau obiective private, participantii vor cere acordul scris al proprietarilor pentru a utiliza imaginea acestora in fotografia trimisa la concurs. Acordul va fi trimis impreuna cu fotografiile.

    3.10 Fotografiile trimise trebuie sa fie originale, realizate de participanti.

    3.11 Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru nicio fotografie insusita in mod ilegal de catre participanti si isi rezerva dreptul de a exclude din concurs acesti participanti.

    3.12 Participantul este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii cu fotografii la acest concurs.

    3.13 In cazul in care participantul este minor (intre 14 si 18 ani), acordul parintilor sau ocrotitorului legal cu privirea la participarea la concurs va trebui transmis impreuna cu fotografiile iar raspunderea pentru fotografiile transmise precum si pentru orice consecinte ce ar putea decurge din participarea la acest concurs va reveni parintelui sau ocrotitorului legal conform legislatiei civile.

    !.15 Date tehnice:

    3.15.1 Fotografiile trebuie incarcate fara rama si fara sa contina vreun watermark.

    3.15.2 Dimensiunea minima acceptata este de 1600x1200 pixeli in format .jpeg.

    3.15.3 Rezolutia minim acceptata este de 300 dpi.

  • juillet la 24 Septembrie, 2009

    Buna ziua,
    Incerc de cateva zile sa ma inscriu la acest concurs. Problema este adresa de mail care, se pare, nu este valida. V-as ruga, daca se poate, sa ma ajutati in acest sens??
    Va multumesc...

  • stupidcow la 02 Noiembrie, 2009

    A primit cineva pana acum mesaj ca a castigat?

  • juillet la 18 Noiembrie, 2009

    Mie imi pare rau ca nu am putut sa trimit pozele la adresa mentionata de ei in concurs. Imi trimitea mesaj ca nu exista acea adresa.Am trimis si aici un mail dar se pare ca nu m-a lamurit nimeni. Pacat ca nu se face nimic in acest sens. Nu cred ca voi mai participa vreodata pe viitor...cel putin la acest concurs daca se mai organizeaza.

  • stupidcow la 20 Noiembrie, 2009

    S-au afisat, in sfarsit. Intrati pe linkul concursului

  • Manu_C la 20 Noiembrie, 2009

    Je suis desolee :(( Nici macar un premiu de consolare pentru mine... Sincer, mie mi se par mai reusite unele poze de la premiul III/Mentiune, decat cele de la premiul I.. Vreun castigator de pe konkurs?

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro