Acest concurs a fost publicat pe data de 11 Noiembrie 2014
3 x excursie pentru 2 persoane la cel mai mare Targ de Craciun din Europa, 12 x tricou "Ca pe roate”

Concurs Romania Actualitati Noiembrie 2014 - Decembrie 2015

Castiga o excursie pentru 2 persoane la cel mai mare Targ de Craciun din Europa

  • Concursul s-a terminat pe 13 Decembrie, 2015
  • Tip concurs: tragere la sorti, cel mai bun scor
Ce castigi?

3 x excursie pentru 2 persoane la cel mai mare Targ de Craciun din Europa, 12 x tricou "Ca pe roate”

Ce trebuie sa faci?
  1. Asculta indiciul concursului pe Radio România Actualitați și completeaza formularul de concurs de pe romania-actualitati.ro cu datele tale de contact + indiciul unic* sau inscrie-l pe Facebook România Actualitati ori trimite-l prin email la adresa calator@radioromania.ro.
  2. In zilele de 23 noiembrie 2014,18 ianuarie 2015 si 13 decembrie 2015, ora 17:15, când auzi semnalul de concurs, suna la numarul anunțat pe post (numar cu tarif normal) și daca reușești sa fii al cincelea care suna castigi vacanta.

 

*Indiciul unic al fiecarui concurs va fi anunțat în radioprogramele postului Radio România Actualitati difuzate de luni pâna vineri, respectiv: „Matinal”, „Prietenii de la 10”, „La minut”, „Obiectiv, România”.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 4.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • konkuser124322 la 18 Martie, 2015

    Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mircea.elena@gmail.com

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro