Acest concurs a fost publicat pe data de 28 Aprilie 2010
4 x excursie de un weekend la Salzburg, 4 x excursie la Red Bull Air Race in Portugalia in 2011, 4 x excursie la Red Bull Air Race in Ungaria in 2011

Concurs Aprilie 2010 - Iunie 2010

Castiga o excursie la Salzburg, in Portugalia sau in Ungaria

  • Concursul s-a terminat pe 04 Iunie, 2010
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

4 x excursie de un weekend la Salzburg, 4 x excursie la Red Bull Air Race in Portugalia in 2011, 4 x excursie la Red Bull Air Race in Ungaria in 2011

Ce trebuie sa faci?
  1. Trimite pana pe 30 mai datele tale de contact (nume, adresa de corespondenta, telefon si adresa de email) pe turnuldecontrol@ro.redbull.com si vei primi toate informatiile de care ai nevoie pentru a te inscrie, inclusiv schita pe care trebuie conturat viitorul aparat de zbor.
  2. Completeaza datele despre viitoarea ta echipa si trimite-le pana pe 4 iunie impreuna cu schita aparatului pe adresa: Red Bull Romania Bectro Center, Str. Sf. Vineri 29, etaj 1, sector 3, Bucuresti. Pe plic trebuie mentionata denumirea Concursului, "Red Bull Flugtag"

 

Daca vei face parte din echipele selectate sa participe, vei avea la dispozitie o vara intreaga in care sa construiesti o masinarie cat mai originala, cu care sa te lansezi pe 19 septembrie de pe o rampa inalta de 6 metri situata deasupra Dambovitei, in Bucuresti.

 

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro