Acest concurs a fost publicat pe data de 04 Noiembrie 2013
1 x excursie la Disneyland pentru o familie, 1 x tableta Samsung Galaxy 16 GB, 1 x Consola Microsoft Xbox 360 Standard Sytem 4GB si Kinect, 5 x abonament UPC Fiber Power 200 Mbps PE VIATA

Concurs Upc Romania Octombrie 2013 - Noiembrie 2013

Castiga o excursie la Disneyland, o tableta Samsung Galaxy, o consola Microsoft Xbox 360 sau alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 24 Noiembrie, 2013
  • Sursa: 200.upc.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, votare, jurizare
Ce castigi?

1 x excursie la Disneyland pentru o familie, 1 x tableta Samsung Galaxy 16 GB, 1 x Consola Microsoft Xbox 360 Standard Sytem 4GB si Kinect, 5 x abonament UPC Fiber Power 200 Mbps PE VIATA

Ce trebuie sa faci?
  1. Realizeaza un filmulet cu un copil care sa respecte tema concursului - sa reprezinte raspunsul la una din cele 2 intrebari ale concursului: "Ce inseamna internet de mare viteza? / Ce inseamna internet de 200 Mega?" + intra in sectiunea "Trimite un video" si incarca filmuletul realizat + completeaza formularul de contact cu datele tale, numele copilului din clip + bifeaza tema pe care videoclipul uploadat o reprezinta. 
  2. Strange cat mai multe voturi la videoclipul tau pentru a intra in finala (vor fi 10 finalisti).

*Se pot inscrie in vederea participarii la Concurs numai persoanele fizice, cetateni romani, cu domiciliul sau resedinta in Romania si care la data inscrierii au indeplinit varsta de 18 ani si care au un copil cu varsta de minim 3 ani impliniti la data de 21 octombrie 2013 si varsta de maxim 6 ani si 364 de zile impliniti la data de 24 noiembrie 2013. Concursul se va adresa atat parintilor cat si persoanelor care nu au copii, insa care au acordul parintilor/tutorilor legali sa realizeze filmulete cu copii acestora.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro