Acest concurs a fost publicat pe data de 09 Iunie 2009
<p>
	o croaziera de vis pentru 2 persoane pe Marea Mediterana, la bordul vasului de 4 stele <a href="http://www.descopera.ro/galerie/4499907-calatoreste-alaturi-de-croazierenet" rel="nofollow" target="_blank">MSC Armonia</a>. </p>

Concurs Iunie 2009

Castiga o croaziera de lux pe Marea Mediterana

  • Concursul s-a terminat pe 12 Iunie, 2009
  • Sursa: Descopera.ro
  • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

o croaziera de vis pentru 2 persoane pe Marea Mediterana, la bordul vasului de 4 stele MSC Armonia.

Ce trebuie sa faci?
  1. Creaza-ti cont pentru concursul "Calatoria Virtuala"  pe site-ul descopera.ro ( click aici ). Daca ai deja cont pe Descopera.ro il poti folosi pe acela.
  2. Raspunde zilnic la intrebarile de concurs pe Descopera.ro si acumuleaza puncte. Atentie! Un raspuns gresit iti poate scadea punctajul ( click aici )

important: pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (38)
  • AlexStef la 09 Iunie, 2009

    Desi premiul e foarte atractiv, nu-mi place deloc sistemul concursului. Intrebarile sunt foarte grele, iar timpul foarte scurt. In 10 secunde de-abia daca reusesti sa citesti rapid intrebarea si variantele, ce sa mai ai timp si de gandire...
    Dupa prima zi am deja -1 :(

  • la 09 Iunie, 2009

    Intrebari foarte grele :) Rad cu gura pana la urechi... acum se vede cultura de cartier a generatiei PRO... sincer intrebarile mi se par extrem de usoare, chiar prea usoare... si pentru cine a citit macar 100 de carti in toata viata sa citeste intrebarea in 1-2 secunde...

  • ramo22 la 09 Iunie, 2009

    am vrut sa ma inscriu si imi zice ca numele nu are format valid... pai daca asa ma cheama cum vor sa il scriu ca nu inteleg..

  • ramo22 la 09 Iunie, 2009

    numele meu de familie era prea scurt 3 litere si nu a mers decat daca am trecut si prenumele la nume... sper sa nu fie problema...

  • ramo22 la 09 Iunie, 2009

    cine a scris joc secund?
    Ion Barbu

  • AlexStef la 09 Iunie, 2009

    Hmm... Da, ai dreptate, sunt prea usoare, chiar ridicole.
    Intrebari de genul "In ce an s-au legalizat jocurile de noroc in Nevada?" sau "Recunoasterea oficiala a independentei locuitorilor palauani s-a realizat la data de:" sunt unele dintre cele mai banale si simple intrebari...
    Iar cand ai o intrebare reprezentata de o fraza formata din vreo 4-5 propozitii, care e scrisa pe 2 randuri, nu cred ca o citesti in 1-2 secunde, ca nu esti Superman.
    Si alta data nu te mai grabi sa judeci omul si sa-l faci, indirect, prost doar pentru ca tie ti-au picat intrebari usoare si scurte. Ok?

    Eu nu am avut intrebarea cu Ion Barbu azi. Asta inseamna ca difera intrebarile pentru fiecare utilizator.

  • rholla la 09 Iunie, 2009

    Eu am avut o intrebare ceva de genul...care este cel mai vechi oras din Egipt...descoperit acum nu stiu cand...deci de-abia am citit intrebarea si am pus un raspuns la intamplare, care nu a fost corect bineinteles...Punctaj: -1!

  • maradona la 09 Iunie, 2009

    La mine nu mai apar variantele de raspuns si nu am ce bifa iar lu taica-miu i-a dat variantele de la alta intrebare. Intrebarea era ceva de genul in ce an si raspunsurile erau Londra,Istanbul ...:))
    Panarama de concurs.

  • lylya99 la 09 Iunie, 2009

    Nu functioneaza bine site-ul si mie mi s-a intamplat la fel - nu mi-a aparut nici o varianta de raspuns

  • AlexStef la 09 Iunie, 2009

    Nici mie nu mi-a afisat variantele de raspuns -> timpul a expirat -> din nou -1 puncte :))
    Oricum, e dificil concursul. Si acum si plin de erori...

  • ramo22 la 09 Iunie, 2009

    pai este cu variante? eu nu le-am vazut si am vrut sa scriu raspunsul dar nu am gasit nici un camp in care sa scriu si am pierdut... :(

  • analis la 09 Iunie, 2009

    Pai mai bine nu particip!

  • AlexStef la 09 Iunie, 2009

    Da, sub intrebare sunt 4 variante de raspuns si tu trebuie sa bifezi una din ele. Dar daca zici ca n-ai avut variante, inseamna ca ai intampinat aceeasi eroare ca noi.

  • Flood la 09 Iunie, 2009

    Ce-ar fi ca organizatorii sa-l testeze ei mai intai? Daca le da eroare, - 1 milion din salariu! Sa reseteze panarama! Stiu ca sulful e galben, dar unde sa bifez? Sau trebuie sa fac captura de ecran, s-o bag in paint, s-o bifez manual si s-o trimit la o adresa de e.mail? Asa functioneaza? :)) Deci azi am -1 pentru ca am stiut sa raspund. Daca nu stiam, mi-ar fi dat -2 sau +1? Resetati dracia, daca nu vreti sa va faceti de ras! Sau e joc de noroc? Ar trebui redenumit: "Cine are bafta sa gaseasca pe ecran variantele!" :D

  • yoana_yd la 10 Iunie, 2009

    Sau o alta faza e ca eu de fiece data trebuie sa ma reinregistrez,in loc sa ma loghez ca tot omul.
    Si sa vezi ce chestie ...,ma intreaba in ce an s-a nascut Mihai Viteazu si nu-mi da nici o varianta de raspuns decat un simplu ''trimite'':)) iar pt asta am acumulat - 1 :)) .Ce tampenie si pierdere de timp!
    Mai bine l-ar testa ei...,vorba user-ului de mai de sus....
    Halal organizare!

  • Raammoonnaa la 10 Iunie, 2009

    Va rugam sa transmiteti organizatorilor faptul ca acest concurs are o problema grava de soft. Practic, din cele 2 zile de concurs, in loc sa am potentiale 2 puncte, am -2, ptr ca in loc de intrebare si variantele ei de raspuns am primit....altceva. Suntem 8 persoane la birou, si in doua zile doar doua dintre noi au acumulat cate un punct. Problemele care au aparut la noi, si pe crae le-am intalnit si in comentariile de mai sus, sunt urmatoarele :
    1. intrebarea este afisata, dar nu are variante de raspuns
    2. la intrebare apar variante care nu au legatura cu intrebarea (probabil apartin altei intrebari)
    3. in loc de O intrebare cu variantele ei de raspuns, in intervalul secundelor in care ar trebui sa raspundemn la o intrebare pe ecran se perinda cu viteza luminii atatea intrebari (cu sau fara variante atasate) cate incap in acest interval de timp
    4. dupa afisarea intrebarii apare pe ecran o reclama care uneori acopera intrebarea sau variantele de raspuns, asa ca dupa cat ca timpul este foarte scurt, esti obligat sa pierzi secunde pretioase pentru a inchide reclama respectiva.

    Deoarece au existat si norocosi care nu au intampinat probleme de acest fel, asadar au acumulat deja 2 puncte, nu mi se pare corect ca noi ceilalti sa pornim cu un handicap de - 2 puncte fara sa fie vina noastra. Una este sa raspunzi gresit ptr ca nu ai informatia corecta referitoare la intrebarea pe care o primesti, si alta este sa nu poti raspunde din cauza problemelor tehnice.De aceea OBLIGATORIU, dupa rezolvarea problemelor tehnice, normal este ca toata lumea sa porneasca de la zero, Asadar, toata lumea sa aiba sanse egale. Noi am participat si anul trecut la acest concurs si stim ca au fost mai multe persoane care au acumulat punctaj MAXIM, asadar...din cauza problemelor tehnice nici macar nu mai are sens sa continuam participarea...NU ESTE CORECT!!!! Asteptam raspunsuri. Multumim anticipat!

  • maradona la 10 Iunie, 2009

    Zi-mi si mie cate persoane au terminat cu punctaj maxim concursul trecut?
    Astazi am primit doar intrebarea de variante se pare ca nu am nevoie :))
    Cred ca eu voi castiga concursul ca ma opresc acum la -2 si voi avea cel mai mare punctaj :))

  • la 10 Iunie, 2009

    Eu imi aduc aminte ca la concursul precedent a castigat cineva care a raspuns la toate intrebarile bine .. si in timpul mentionat ... si imi mai aduc aminte ca au fost 2 clasati cu punctaj maxim .. si s-au mai pus o serie de intrebari si care a raspuns bine .. si repede a castigat.
    Eu asa imi aduc aminte..

  • Raammoonnaa la 10 Iunie, 2009

    Nu-mi amintesc exact, dar erau sigur mai mult de doua. Tin minte perfect ca m-am gandit instantaneu ca acei oameni au o cultura generala bine pusa la punct, dar si o viteza de reactie peste medie, ptr ca timpul este scurt si abia ai timp sa citesti intrebarea si variantele (daca le primesti :)))), d-apai sa mai si raspunzi atat de rapid corect.,..

  • la 10 Iunie, 2009

    Eu de 2 imi aduc aminte...

  • lali200380 la 10 Iunie, 2009

    ei da asta da concurs...ia uite si ce de comentarii

  • Raammoonnaa la 10 Iunie, 2009

    Ne dati azi rtaspunsul organizatorilor??? Nu mai am curaj sa intru sa joc, ca am certitudinea ca voi pierde puncte in loc sa am o sansa corecta!

  • konkurs la 10 Iunie, 2009

    Azi am discutat cu organizatorii si problema a fost preluata de departamentul tehnic. Asteptam rezultatele si un raspuns.

  • Descopera_ro la 10 Iunie, 2009

    Salut! Va multumim pentru atentionarile referitoare la problemele tehnice care au afectat mecanismul de concurs. Acestea au fost rezolvate. Pentru a nu influenta insa rezultatul final al concursului, Echipa Descopera.ro a decis urmatoarele:



    1. cei carora nu li s-au afisat azi raspunsurile la intrebarea zilei au posibilitatea sa mai raspunda la inca o intrebare, pana la ora 24.00. Iar punctul care s-a scazut din cauza problemei tehnice nu va fi luat in considerare la punctajul total.

    2. nu vom tine cont de ziua de marti, 9 iunie, in calcularea punctajului final al concursului Calatoria Virtuala. Astfel, punctele acumulate sau pierdute de jucatori in aceasta zi vor fi anulate si toti participantii vor avea sanse egale de a concura pentru premiu, avand per ansamblu acelasi numar de intrebari la care pot raspunde.



    Va asteptam in continuare sa participati la Calatoria Virtuala, iar daca mai identificati probleme sau vreti sa ne transmiteti parerea, o puteti face si pe adresa: contact@descopera.ro pentru a va putea raspunde punctual.



    Multumim pentru intelegere.

  • Lavinika la 10 Iunie, 2009

    Si noi va multimim, dar ...din pacate PROBLEMA PERSISTA. Ce parere aveti despre urmatoarea intrebare si variantele ei de raspuns (primte DUPA ce am citit asigurarile dumneavoastra cum ca totul ar fi OK) :
    "utilizez balanta pentru a afla :
    1. bufnita
    2. liliacul
    3. ursul
    4. cameleonul

    Vi se pare cumva ca exista vreo legatura intre intrebare si variantele de raspuns? In mod evident raspunsurile apartin unei alte intrebari.Si uite-asa ma trezesc cu inca un punct in minus...Se pare ca cine nu a jucat deloc este avantajat fata de noi cei care am jucat si am ajuns sa avem punctaj cu minus, mai slab decat un zero al celui care nu a jucat deloc.

    In plus, cum ramane cu punctajele de luni? Ele nu vor fi anulate? De ce ii avantajati pe cei care au avut noroc sa nu intampine probleme tehnice???

    Credeam ca este un joc al cunoasterii, inteligentei, eruditiei, perspicacitatii, etc...nu un joc de noroc.
    Onest ar fi sa opriti concursul pana la rezolvarea REALA a problemelor tehnice, sa anulati toate punctajele de pana in acel moment si toata lumea sa o ia de la zero. Altfel, jocul dumneavoastra se transforma intr-o farsa si o pierdere de timp.

    Va multumesc.

    @Konkurs : va rog sa transmiteti cat mai repede organizatorilor acest mesaj si asteptam cu totii lamuriri. Va multumim ptr promptitudinea de care dati intotdeauna dovada.

    Lavinia

  • Raammoonnaa la 11 Iunie, 2009

    Nici la mine nu a mers. Am primit o intrebare care avea niste variante de raspuns fara nicio noima, asadar nu apartineau acelei intrebari. Voi reveni cu un mesaj cand ajung la birou(le am notate acolo).

    Sunt de acord cu Lavinika, ar trebui ca acest concurs sa se ia de la zero din momentul in care problema tehnica se rezolva cu adevarat. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar am convingerea ca exista persoane care nici nu-si dau seama ca au primt variante care apartin altei intrebari si bifeaza ceva la intamplare, putand chiar sa primeasca astfel puncte.

    Ii rog pe cei care au mai patit ceva din cauza defectiunii tehnice sa scrie aici ptr ca organizatorii sa-si dea seama ca e o problema serioasa.

  • maradona la 11 Iunie, 2009

    Ce nume de tara provine din numele indian "Marele Sat"?
    a) Hrisov
    b) Atestat
    c) Papirus
    d) Testament
    Aseara mi-a mers

  • Lavinika la 11 Iunie, 2009

    Continuati proverbul :
    a)China
    b)Japonia
    c)Grecia
    d)Turcia

    ...orice comentariu este inutil

  • lybu la 11 Iunie, 2009

  • lybu la 11 Iunie, 2009

    Asteptam un nou raspuns de la organizatori. Eu am primit cam trei intrebari in loc de una in cele nu stiu cate secunde disponibile, fugeau pe ecran ca la maraton. Bineinteles ca n-am avut cum sa raspund la niciuna, si m-a amuzat contorul de punctaj care se blocase si contoriza in nestire in minus, ajunsese pe la minus 200 si ceva...:) . Ce facem? Ne mai stresam ptr acest concurs? Mi se pare bataie de joc...Vreu sa stiu daka mai are sens sa pierd vremea. A...si inca ceva...nici aseara nu a mers ok, desi citisem aici ca s-a rezolvat , am primit o intrebare fara legatura cu raspunsurile ( ceva de genul sa continui un proverb si raspunsurile earu istanbul, teheran si nu mai stiu ce). Trebuie anulate toate punctele si luat de la inceput. Dac vor sa fie corect pentru toata lumea. Astept raspuns, pleaaaaseeeeeeeeeeeee! :)

  • chrisa la 11 Iunie, 2009

    La mine nu a mers nici macar o data. Ieri am apasat pe ok si nu a miscat nimic, n-a aparut nicio intrebare, apoi mi-au spus ca timpul a expirat. Azi am avut o intrebare fara variante. Pai e clar ca au probleme tehnice!!! sa le rezolve definitiv, sa reseteze conturile, sa avem aceleasi sanse. Altfel nu mai are sens sa jucam. Unii or avea deja punctaj maxim...cu noroc...In fine, cand ne dati un raspouns? Gracias!

  • ramo22 la 11 Iunie, 2009

    ce intrebare ai avut azi? ca poate am mai mult noroc ca tine :P si asa am -2 :D

  • ramo22 la 11 Iunie, 2009

    am vrut sa raspund la intrebarea de azi si cand dau pe participa imi scrie: "Concursul incepe luni 15.06.2009" si am si -1 :))

  • ImAlina la 11 Iunie, 2009

    si mie imi zice la fel, ca incepe luni. poate din cauza problemelor se reia jocul.

  • chrisa la 11 Iunie, 2009

    Pai nu sunt aceleasi intrebari. Fiecare primeste alta intrebare. Probabil si-au dat seama ca sistemul este "stresat" si o vor lua de la capat luni.

  • AlexStef la 11 Iunie, 2009

    "Important: Concursul va reincepe luni, 15 iunie 2009!

    Descopera.ro vrea sa ofere tuturor participantilor la concursul Calatoria Virtuala sanse egale de castigare a premiului. Din acest motiv, am decis sa intrerupem concursul pentru cateva zile pentru a remedia problemele tehnice pe care ni le-ati semnalat in perioada 8-11 iunie.

    Concursul va reincepe luni, 15 iunie si se va termina pe 31 iulie 2009. Punctajele acumulate pana in prezent vor fi anulate si toti participantii vor porni de la 0 in lupta pentru castigarea croazierei de lux in Marea Mediterana.

    Multumim pentru intelegere si feedback-ul trimis.

    Te asteptam luni pentru a lua startul in concursul de cultura generala!"

  • Raammoonnaa la 11 Iunie, 2009

    E ok...Cei de la Descopera sunt de apreciat ptr faptul ca sunt prompti si ne raspund in timp (aproape) real. De la zero toata lumea si cel mai "dotat" la cultura generala si indemanare sa castige :))) Bafta !

  • konkurs la 11 Iunie, 2009

    Felicitari comunitatii Konkurs pentru feedbackul trimis.

    Felicitari Descopera.ro pentru promptitudine si profesionalism.

    "Yes, we can" :)

    In momente ca acestea ne putem da seama de efectele pozitive ale comunicarii civilizate, fara limbaj dur, fara acuzatii nefondate, fara supozitii de genul "e clar ca e frauda" :)

    Noi, cei din echipa Konkurs ne simtim mandri ca va avem alaturi de noi.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro