Acest concurs a fost publicat pe data de 09 Iunie 2010
o excursie de 8 zile in Varadero (Cuba) / saptamana, o camera foto subacvatica marca Canon D10 / zi, o pereche de papucei de plaja / ora

Concurs Iunie 2010 - Octombrie 2010

Castiga o camera foto / zi, o vacanta de vis / saptamana + premii la fiecare ora

  • Concursul s-a terminat pe 15 Octombrie, 2010
  • Sursa: Vara-dero.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

o excursie de 8 zile in Varadero (Cuba) / saptamana, o camera foto subacvatica marca Canon D10 / zi, o pereche de papucei de plaja / ora

Ce trebuie sa faci?
  1. Cumpara cel putin un produs participant la promotie (Dero sau Coccolino).
  2. Trimite codul unic descoperit pe ambalajul produsului prin SMS la numarul de telefon 1876 (cu tariful normal).

 

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (67)
  • anca64 la 09 Iunie, 2010

    Nu pot deschide regulamentul. Ma ajutati voi, va rog mult?

  • Ramona13 la 09 Iunie, 2010

    SECTIUNEA 1. DESFASURAREA CAMPANIEI
    1.1 Organizatorul campaniei promotionale “Vacanta de Vis in Paradis!” (numita in cele ce urmeaza “Campania”) este S.C. UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.A., cu sediul in Ploiesti, B-dul Republicii nr. 291, jud. Prahova, avand notificarea inregistrata la ANSPDCSP sub nr. 2220 numita in cele ce urmeaza “Organizator”.
    1.2 Campania promotionala se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.
    1.3 Campania se va desfasura la nivel national in Romania si in Republica Moldova, in perioada 07 Iunie 2010 ora 00.00 – 29 August 2010 ora 23.59 inclusiv, prin intermediul S.C. INTERTEL COMMUNICATIONS S.R.L. cu sediul social in Bucuresti Str. Luigi Cazzavillan Nr. 36-38, Et. 6, Ap. 16, Sector 1 si Punct de lucru in str Barbu Mumuleanu nr 43, sector 2, numita in cele ce urmeaza “Agentia”.
    SECTIUNEA 2. PRODUSE PARTICIPANTE
    2.1 Produsele participante la Campanie sunt cele marca Dero „Plimbare in Paradis” 450g, 1.8kg, 2kg si 4kg (marca inregistrata apartinand Unilever) si cele marca Coccolino „Plimbare in paradis” 2l (marca inregistrata apartinand Unilever) (numite in cele ce urmeaza “produse participante”), comercializate in ambalaje promotionale, purtand insemnele acestei Campanii.
    2.2 Ambalajele produselor participante la Campanie vor avea inscriptionat pe ambalaj (punga de Dero, respectiv sticla de Coccolino) un cod unic alfanumeric format din 8 caractere de tipul o litera + 7 cifre, scrise impreuna, fara spatii sau alte semne/caractere intre ele.
    SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE
    3.1 La aceasta Campanie promotionala poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania si Republica Moldova, cu varsta de peste 18 ani, cu exceptia angajatilor Organizatorilor, ai Agentiei si ai celorlalte companii implicate in organizarea si derularea Campaniei promotionale, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/sotie).
    3.2 Participarea la Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
    3.3 Participantii trebuie sa pastreze produsele participante astfel incat, conform Regulamentului, in cazul contactarii lor ca potentiali castigatori, sa poata confirma codul unic reprezentantului Agentiei si sa poata prezenta ambalajul produsului pentru validare, conform art. 6.9. de mai jos.
    SECTIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
    4.1. Pentru a participa la aceasta Campanie consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant la Campanie si sa se inscrie in Campanie trimitand, in perioada 07
    Iunie 2010 ora 00.00 – 29 August 2010 ora 23.59 inclusiv, codul unic descoperit pe ambalajul produsului participant (Dero sau Coccolino), conform art.4.2 de mai jos.
    4.2. Inscrierea in Campanie se face prin trimiterea prin mesaj tip SMS (numit in continuare „SMS”) la numarul de telefon 1876 (cu tariful normal, fara suprataxa, in retelele de telefonie mobila din Romania Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp, si in retelele de telefonie mobila din Republica Moldova Orange si Moldcell), in intervalul 07 Iunie 2010 ora 00.00 – 29 August 2010 ora 23.59 (data limita de primire a SMS-urilor de participare la Campanie), a codului unic descoperit pe ambalajul produsului participant fara niciun spatiu , alt semn de punctuatie sau alta informatie.
    4.3. Fiecare cod unic descoperit pe ambalajul produsului participant poate fi inscris in Campanie o singura data printr-un SMS, indiferent de numarul de telefon mobil de la care este trimis, indiferent ca este inscris de un consumator din Romania, prin retelele de telefonie mobila din Romania, sau din Republica Moldova, prin retelele de telefonie mobila din aceasta tara, mentionate la art.4.2 de mai sus.
    4.4. Fiecare participant se poate inscrie in Campanie cu maxim 5 (cinci) coduri valide intr-o singura zi. Fiecare cod transmis in plus fata de limita mentionata nu va fi validat. Pentru inscrierea in Campanie a consumatorului cu cod unic ce depaseste limita de inscrieri aferenta unei zile, consumatorul respectiv se va putea inscrie prin trimiterea acelui cod in ziua urmatoare.
    4.5. Pentru ca un SMS sa fie considerat valid, acesta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
    - sa contina un cod unic in forma mentionata in cadrul articolul 2.2 de mai sus, descoperit pe ambalajul unui produs participant,
    - codul sa nu mai fi fost inscris anterior in Campanie , si
    - codul unic sa fie primit la numarul 1876 in perioada Campaniei.
    4.6. Fiecare SMS este validat preliminar la momentul intrarii in Campanie. In acest sens, pentru fiecare SMS trimis la numarul de telefon 1876 participantul va primi din partea Organizatorului, imediat, prin SMS, unul din urmatoarele raspunsuri:
    a. Daca mesajul nu indeplineste conditiile prevazute la art.4.2 – art.4.6. de mai sus, respectiv nu contine un cod unic corect si/sau complet, atunci raspunsul va fi: „Codul trimis este incorect. Verifica si trimite un cod corect. Pentru intrebari, poti apela, in perioada campaniei, infoline 0212019770!” in cazul SMS-urilor primite in Romania si „Codul trimis este incorect. Verifica si trimite un cod corect. Pentru intrebari, poti apela, in perioada campaniei, infoline 022507777!” in cazul SMS-urilor trimise din Rep. Moldova.
    b. Daca mesajul contine un cod unic corect, dar care a mai fost trimis/inscris anterior in Campanie, de pe acelasi numar de telefon, atunci raspunsul va fi: „Ai folosit deja acest cod. Trimite alt cod unic. Pentru intrebari, poti apela, in perioada campaniei, infoline 0212019770!” in cazul SMS-urilor primite in Romania si „Ai folosit deja acest cod. Trimite alt cod unic. Pentru intrebari, poti apela, in perioada campaniei, infoline 022507777!” in cazul SMS-urilor trimise din Rep. Moldova.
    c. Daca mesajul contine un cod unic corect, dar care a mai fost trimis/inscris anterior in Campanie, de pe alt numar de telefon, atunci raspunsul va fi: „Acest cod unic a fost deja inregistrat in Campanie. Incearca cu un nou cod unic. Pentru intrebari, poti apela, in perioada campaniei, infoline 0212019770!” in cazul SMS-urilor primite in Romania si „Acest cod unic a fost deja inregistrat in Campanie.
    Incearca cu un nou cod unic. Pentru intrebari, poti apela, in perioada campaniei, infoline 022507777!” in cazul SMS-urilor trimise din Rep. Moldova.
    d. Daca mesajul contine un cod unic corect, care nu a mai fost trimis/inscris anterior in Campanie de pe un numar de telefon mobil, atunci mesajul receptionat va fi: „Felicitari! Codul a fost inscris cu succes si participi la extragerea din [data extragerii]. Pentru validare, pastreaza ambalajul cu codul unic! Detalii la 0212019770!” in cazul SMS-urilor primite in Romania si „Felicitari! Codul a fost inscris cu succes si participi la extragerea din [data extragerii]. Pentru validare, pastreaza ambalajul cu codul unic! Detalii la 022507777!” in cazul SMS-urilor trimise din Rep. Moldova.
    e. In situatia in care un participant se inscrie in campanie cu mai mult de 5 (cinci) coduri valide in aceeasi zi, incepand cu cel de-al saselea cod transmis va primi urmatorul mesaj: Ups! Ai depasit limita de 5 coduri permisa astazi. Codul tau NU a fost inscris in Campanie. Incearca maine din nou. Detalii la 0212019770!” in cazul SMS-urilor primite in Romania si „Ups! Ai depasit limita de 5 coduri permisa astazi. Codul tau NU a fost inscris in Campanie. Incearca maine din nou. Detalii la 022507777!” in cazul SMS-urilor trimise din Rep. Moldova.
    f. In situatia in care un participant incearca inscrierea in campanie inainte de data inceperii acesteia, participantul va primi urmatorul mesaj de raspuns: Campania Vacanta de vis in Paradis incepe pe 7 iunie. Te asteptam atunci cu cat mai multe coduri valide! Urmareste detalii pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>! !” in cazul SMS-urilor primite in Romania si „Campania Vacanta de vis in Paradis incepe pe 7 iunie. Te asteptam atunci cu cat mai multe coduri valide! Urmareste detalii pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>!” in cazul SMS-urilor trimise din Rep. Moldova.
    g. In situatia in care un participant incearca inscrierea in campanie dupa incheierea campaniei, participantul va primi urmatorul mesaj de raspuns: Campania Vacanta de vis in Paradis s-a incheiat pe 29 august! Multumim pentru participare si te asteptam la campaniile viitoare. Detalii pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>! !” in cazul SMS-urilor primite in Romania si „Campania Vacanta de vis in Paradis s-a incheiat pe 29 august! Multumim pentru participare si te asteptam la campaniile viitoare. Detalii pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>!” in cazul SMS-urilor trimise din Rep. Moldova.
    h. La tragerile la sorti nu vor participa SMS-urile care nu cuprind informatiile solicitate conform art. 4.2 de mai sus, in care participantii furnizeaza coduri incomplete/incorecte, precum si SMS-urile primite in afara perioadei precizate in prezentul Regulament.
    4.7. Organizatorii Campaniei nu isi asuma responsabilitatea:
    a. pentru mesajele incomplete, inexacte sau incorecte trimise la numarul de telefon 1876, precum si pentru mesajele trimise dupa terminarea Campaniei sau expediate la un alt numar de telefon;
    b. pentru pierderile sau intarzierile mesajelor SMS de participare la Campanie sau a mesajelor SMS de raspuns mentionate la art.4.6. de mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorilor;
    c. daca numarul de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat. In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la Campanie;
    d. daca acelasi mesaj SMS este trimis de mai multe ori de catre retelele de telefonie mobila. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a trimis mai multe mesaje sau daca reteaua a trimis acelasi mesaj de mai multe ori, si, in consecinta, va trimite un mesaj de raspuns pentru fiecare mesaj primit;
    e. pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de telefonie pe perioadele de trafic intens.
    4.7. Dupa data limita de primire a mesajelor (29 August 2010 ora 23.59), Organizatorul nu este responsabil in legatura cu trimiterea/primirea mesajelor SMS la numarul de telefon al Campaniei.
    4.8. In cazul in care un consumator reclama ca nu s-a putut inscrie in Campanie cu un anumit cod unic, atunci se va implementa urmatoarea procedura de solutionare a reclamatiei respective: Organizatorul ii va solicita consumatorului ce formuleaza reclamatia sa prezinte in termen de 48 de ore de la data formularii acelei reclamatii, dovada detinerii in original a ambalajului pe care figureaza codul unic revendicat. Consumatorul poate face dovada detinerii codului unic revendicat in original prin prezentarea ambalajului promotional cu acest cod la adresa Organizatorului din Str. Barbu Mumuleanu Nr. 43, Sect. 2, Bucuresti (pentru inscrierile efectuate din Romania) sau la adresa din str. Tighina 65, et. 3, of. 310, Chisinau, Republica Moldova, MD-2001 (pentru inscrierile efectuate de consumatori din Republica Moldova). In masura in care codul unic revendicat de catre un consumator a mai fost inscris anterior in Campanie, atunci Organizatorul il va contacta pe consumatorul care a inscris prima oara acest cod si ii va solicita sa faca dovada detinerii in original, a produsului, pe care este mentionat codul unic inscris in Campanie. Dovada se face conform procedurii detaliata in prezentul articol. Consumatorul care dovedeste ca detine produsul pe care este mentionat codul unic revendicat va fi inscris in Campanie.
    SECTIUNEA 5. PREMIILE
    5.1 In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda urmatoarele premii:
    a. 12 premii saptamanale, constand intr-o excursie de 8 zile (7 nopti), pentru 2 persoane (castigatorul si un insotitor desemnat de acesta) in Varadero, Cuba, in perioada 13 – 20 Noiembrie 2010; marele premiu cuprinde transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Amsterdam-Varadero, tur si retur, transport de la aeroport la hotel tur si retur, cazare 8 zile (7 nopti) in camera dubla stanard la Hotelul Iberostar Varadero de 5 stele, masa in regim all inclusiv, asigurari medicale, taxa de aeroport si 700 Euro bani de cheltuiala. Structura marelui premiu si procedura de acordare sunt detaliate la art.6 de mai jos.
    b. 84 premii zilnice, constand in cate o camera foto subacvatica marca Canon D10 in valoare de 1,172.73 ron fiecare.
    c. 1.344 premii orare, constand in cate o papucei de plaja, in valoare de 7.40 ron fiecare.
    5.2 Saptamanal in perioada, 07 Iunie 2010 ora 00.00 – 29 August 2010 ora 23.59 se acorda prin tragere la sorti, cate 120 premii (unul din categoria premiilor saptamanale, 7 din categoria premiilor zilnice si 112 din categoria premiilor orare). Procedura de acordare a premiilor si validare a castigatorilor este prezentata la Sectiunea 6 din prezentul Regulament.
    5.3 Valoarea premiilor ce depasesc suma de 600 ron, include valoarea mentionata la art.5.1 de mai sus, la care se adauga si valoarea impozitului, ce va fi retinut la sursa. Valoarea comerciala totala a premiilor acordate in cadrul prezentei Campanii este de 350.000 RON.
    5.4 Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani. In cazul refuzului vreunui potential castigator de a beneficia de premiu (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului), sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prevederilor prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului. In asemenea cazuri, Organizatorii isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiile respective.
    SECTIUNEA 6. ACORDAREA PREMIILOR SI VALIDAREA CASTIGATORILOR
    6.1. Extragerea electronica aleatorie a codurilor unice castigatoare ale premiilor mentionate la art. 5.1 de mai sus va avea loc in fiecare zi de vineri, pentru saptamana anterioara.
    6.2. Fiecare extragere va avea loc la ora 10.00, la sediul Agentiei, in prezenta unei comisii formata dintr-un reprezentant al Organizatorului, unul al Agentiei si un notar public.
    6.3. In cadrul fiecarei extrageri electronice aleatoare se vor desemna cate un castigator si rezerve aferente acestuia, conform art.6.9 de mai jos. Ordinea in care se vor extrage rezervele va fi mentionata in incheierea de certificare intocmita de notarul public ce asista la tragerile la sorti. Fiecare extragere se va face din baza de date formata din totalitatea codurilor inscrise in intervalul de participare anterior fiecarei extrageri, conform procedurii detaliata la art.6.9 de mai jos. Un mesaj odata extras nu va mai fi reintrodus in baza de date pentru a participa la extragerile ulterioare.
    6.4. Potentialii castigatori ai Campaniei promotionale desemnati prin tragere la sorti vor fi contactati, de catre un reprezentant al Organizatorului, pe numarul de telefon pe care l-au inscris in Campanie pentru a fi validati. Reprezentantul Organizatorului va comunica persoanei care va raspunde la numarul de telefon de la care s-a primit sau alaturi de care a fost inscris codul extras potential castigator identitatea si scopul apelului si ii va solicita sa confirme participarea sa la Campanie, codul extras castigator si suplimentar tipul de produs participant achizitionat. Daca codul unic corespunde cu cel extras castigator, acestuia ii vor fi solicitate numele, prenumele, varsta si adresa completa, dupa obtinerea in prealabil a acordului expres si neechivoc pentru introducerea datelor sale personale in baza de date a Organizatorului, prelucrata de Agentie, in vederea validarii si atribuirii premiilor.
    6.5. In cazul in care participantul a inscris in Campanie mai multe coduri unice, acestea vor fi comunicate pe rand reprezentantului Organizatorului, pana la individualizarea codului extras castigator. Imposibilitatea participantului de a comunica telefonic codul unic extras castigator, constatarea unor neconcordante intre codul comunicat telefonic si cel extras castigator sau refuzul potentialului castigator, manifestat expres si neechivoc, cu privire la comunicarea datelor sale personale duce la invalidarea ca potential castigator si pierderea dreptului de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, iar reprezentantii Organizatorul vor proceda in vederea validarii la contactarea rezervelor, in ordinea in care acestea au fost extrase, validarea urmand a avea loc dupa procedura prevazuta in prezentul articol.
    6.6. In cazul in care niciunul dintre participantii extrasi ca si rezerve pentru castigarea unui premiu nu indeplineste conditiile mentionate in prezentul Regulament si nu poate fi validat final, premiul respectiv va ramane la dispozitia Organizatorului urmand a nu mai fi atribuit.
    6.7. Fiecare potential castigator va fi apelat in termen de 48 de ore de catre un reprezentant al Organizatorului pentru a fi validat telefonic. In conditiile in care un potential castigator nu poate fi contactat in cele 48 de ore (prin imposibilitate de contactare se intelege ca de exemplu dar fara a se limita la situatiile in care numarul de telefon nu este alocat, telefonul este inchis sau numarul respectiv nu poate fi contactat etc) acesta va fi invalidat.
    6.8. Premiile orare si zilnice atribuite prin tragere la sorti vor fi puse in posesia castigatorilor prin grija Organizatorului in termen de 30 zile de la data validarii lor telefonice. Fiecare castigator este obligat sa prezinte reprezentantului Organizatorului ambalajul promotional cu codul desemnat castigator pentru a fi validat final si a i se atribui premiul, in caz contrar Organizatorul rezervandu-si dreptul de a-l invalida si de a nu mai atribui premiul respectiv. De asemenea, in cazul in care reprezentantul Organizatorului constata existenta oricaror neconcordante intre datele comunicate telefonic si cele din documentul de identitate prezentat de castigator sau de pe produsul prezentat, acesta va fi invalidat fara nicio despagubire sau alt premiu in contrapartida, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv. Validarea finala a castigatorilor campaniei si stabilirea conditiilor de atribuire a premiului se va consemna printr-un proces-verbal de validare.
    6.9. Codurile unice castigatoare vor fi alese printr-un mecanism informatic automat, prin extragere aleatorie. In fiecare saptamana, extragerile se vor desfasura astfel:
    6.9.1. in cadrul primei extrageri, care va avea loc pe data de 18 iunie 2010 si la care vor participa inscrierile din Campanie facute in perioada 7 iunie ora 00.00 -13 iunie 2010 ora 23.59, se vor extrage 120 de coduri castigatoare (1 premiu saptamanal, 7 premii zilnice si 112 premii orare) precum si cate 3 rezerve pentru premiul saptamanal, 21 rezerve pentru premiile zilnice, 336 de rezerve pentru premiile orare, adica 360 de rezerve in total;
    6.9.2. in cadrul celei de-a doua extrageri, care va avea loc pe data de 25 iunie 2010 si la care vor participa inscrierile din Campanie facute in perioada 14 iunie 2010 ora 00.00 - 20 iunie 2010 ora 23.59, se vor extrage 120 coduri castigatoare (1 premiu saptamanal, 7 premii zilnice si 112 premii orare) precum si cate 3 rezerve pentru premiul saptamanal, 21 rezerve pentru premiile zilnice, 336 de rezerve pentru premiile orare, adica 360 de rezerve in total;
    6.9.3. in cadrul celei de-a treia extrageri, care va avea loc pe data de 2 iulie 2010 si la care vor participa inscrierile din Campanie facute in perioada 21 iunie 2010 ora 00.00 - 27 iunie 2010 ora 23.59, se vor extrage 120 coduri castigatoare (1 premiu saptamanal, 7 premii zilnice si 112 premii orare) precum si cate 3 rezerve pentru premiul saptamanal, 21 rezerve pentru premiile zilnice, 336 de rezerve pentru premiile orare, adica 360 de rezerve in total;
    6.9.4. in cadrul celei de-a patra extrageri, care va avea loc pe data de 9 iulie 2010 si la care vor participa inscrierile din Campanie facute in perioada 28 iunie 2010 ora 00.00 - 4 iulie 2010 ora 23.59, se vor extrage 120 coduri castigatoare (1 premiu saptamanal, 7 premii zilnice si 112 premii orare) precum si cate 3 rezerve pentru premiul saptamanal, 21 rezerve pentru premiile zilnice, 336 de rezerve pentru premiile orare, adica 360 de rezerve in total;
    6.9.5. in cadrul celei de-a cincea extrageri, care va avea loc pe data de 16 iulie 2010 si la care vor participa inscrierile din Campanie facute in perioada 5 iulie 2010 ora 00.00 – 11 iulie 2010 ora 23.59, se vor extrage 120 coduri castigatoare (1 premiu saptamanal, 7 premii zilnice si 112 premii orare) precum si cate 3 rezerve pentru premiul saptamanal, 21 rezerve pentru premiile zilnice, 336 de rezerve pentru premiile orare, adica 360 de rezerve in total;
    6.9.6. in cadrul celei de-a sasea extrageri, care va avea loc pe data de 23 iulie 2010 si la care vor participa inscrierile din Campanie facute in perioada 12 iulie 2010 ora 00.00 - 18 iulie 2010 ora 23.59, se vor extrage 120 coduri castigatoare (1 premiu saptamanal, 7 premii zilnice si 112 premii orare) precum si cate 3 rezerve pentru premiul saptamanal, 21 rezerve pentru premiile zilnice, 336 de rezerve pentru premiile orare, adica 360 de rezerve in total;
    6.9.7. in cadrul celei de-a saptea extrageri, care va avea loc pe data de 30 iulie 2010 si la care vor participa inscrierile din Campanie facute in perioada 19 iulie 2010 ora 00.00 - 25 iulie 2010 ora 23.59, se vor extrage 120 coduri castigatoare (1 premiu saptamanal, 7 premii zilnice si 112 premii orare) precum si cate 3 rezerve pentru premiul saptamanal, 21 rezerve pentru premiile zilnice, 336 de rezerve pentru premiile orare, adica 360 de rezerve in total;
    6.9.8. in cadrul celei de-a opta extrageri, care va avea loc pe data de 6 august 2010 si la care vor participa inscrierile din Campanie facute in perioada 26 iulie 2010 ora 00.00 – 1 august 2010 ora 23.59, se vor extrage 120 coduri castigatoare (1 premiu saptamanal, 7 premii zilnice si 112 premii orare) precum si cate 3 rezerve pentru premiul saptamanal, 21 rezerve pentru premiile zilnice, 336 de rezerve pentru premiile orare, adica 360 de rezerve in total;
    6.9.9. in cadrul celei de-a noua extrageri, care va avea loc pe data de 13 august 2010 si la care vor participa inscrierile din Campanie facute in perioada 2 august 2010 ora 00.00 - 8 august 2010 ora 23.59, se vor extrage 120 coduri castigatoare (1 premiu saptamanal, 7 premii zilnice si 112 premii orare) precum si cate 3 rezerve pentru premiul saptamanal, 21 rezerve pentru premiile zilnice, 336 de rezerve pentru premiile orare, adica 360 de rezerve in total;
    6.9.10. in cadrul celei de-a zecea extrageri, care va avea loc pe data de 20 august 2010 si la care vor participa inscrierile din Campanie facute in perioada 9 august 2010 ora.00.00 - 15 august 2010 ora 23.59, se vor extrage 120 coduri castigatoare (1 premiu saptamanal, 7 premii zilnice si 112 premii orare) precum si cate 3 rezerve pentru premiul saptamanal, 21 rezerve pentru premiile zilnice, 336 de rezerve pentru premiile orare, adica 360 de rezerve in total;
    6.9.11. in cadrul celei de-a unsprezecea extrageri, care va avea loc pe data de 27 august 2010 si la care vor participa inscrierile din Campanie facute in perioada 16 august 2010 ora 00.00 - 22 august 2010 ora 23.59, se vor extrage 120 coduri castigatoare (1 premiu saptamanal, 7 premii zilnice si 112 premii orare) precum si cate 3 rezerve pentru premiul saptamanal, 21 rezerve pentru premiile zilnice, 336 de rezerve pentru premiile orare, adica 360 de rezerve in total;
    6.9.12. in cadrul celei de-a douasprezecea extrageri, care va avea loc pe data de 3 septembrie 2010 si la care vor participa inscrierile din Campanie facute in perioada 23 august 2010 ora 00.00 - 29 august 2010 ora 23.59, se vor extrage 120 coduri castigatoare (1 premiu saptamanal, 7 premii zilnice si 112 premii orare) precum si cate 3 rezerve pentru premiul
    saptamanal, 21 rezerve pentru premiile zilnice, 336 de rezerve pentru premiile orare, adica 360 de rezerve in total;
    6.9.13. La fiecare extragere se vor extrage premiile in urmatoarea ordine: primul este premiul saptamanal, apoi se extrag rezervele corespunzatoare acestui premiu, apoi premiile zilnice si rezervele corespunzatoare acestora si la final premiile orare si rezervele corespunzatoare acestora.
    6.10. Dupa fiecare extragere baza de date cu coduri pentru extragere se va reseta in asa fel incat la extragerea urmatoare sa participe numai intrarile efectuate in intervalele mentionate la art.6.9 de mai sus.
    6.11. Neindeplinirea uneia dintre conditiile descrise in prezentul regulament, refuzul de a comunica datele personale, constatarea oricaror neconcordante intre datele comunicate telefonic si cele din mesajul extras drept castigator, conduce automat la pierderea dreptului castigatorului de a intra in posesia premiului castigat, reprezentantii Organizatorul vor proceda in vederea validarii la contactarea rezervelor, in ordinea in care acestea au fost extrase, validarea urmand a avea loc dupa procedura prevazuta in prezentul capitol.
    6.12. Fiecare castigator al unui premiu saptamanal al Campaniei trebuie sa se prezinte in locatia comunicata telefonic de reprezentantul Organizatorulu pentru validarea sa finala cu documentul de identitate, in original, si produsul participant achizitionat in perioada Campaniei, pe care se afla inscris codul unic ce a fost comunicat telefonic conform art.6.4 de mai sus.
    6.13. In cazul in care reprezentantul autorizat al Organizatorului constata, cu ocazia intocmirii procesului-verbal de validare, existenta oricaror neconcordante intre datele comunicate telefonic si cele prezentate de acesta conform actului sau de identitate si/sau produsului/sticker-ului prezentat, potentialul castigator va fi invalidat si pierde dreptul de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.
    6.14. Dupa validarea finala a fiecarui castigator saptamanal in termen de 30 zile de la incheierea procesului-verbal de validare, Organizatorul, prin intermediul Agentiei, va indeplini toate formalitatile necesare in vederea acordarii premiului, suportand toate costurile aferente acestor formalitati. Documentele de calatorie aferente marelui premiu ii vor fi livrate castigatorului, prin curier, pe adresa comunicata in procesul-verbal de validare, in termen de 30 zile de la semnarea procesului-verbal de validare finala. La momentul predarii documentelor de calatorie se va intocmi un proces-verbal de predare-primire, iar castigatorul va completa si semna toate documentele aferente atribuirii.
    6.15. Dupa inmanarea tuturor documentelor aferente excursiei castigate, orice obligatie a Organizatorului fata de castigatorul marelui premiu si/sau insotitorul acestuia inceteaza.
    6.16. Existenta sau aparitia pana la data plecarii in excursie a oricarei cauze de impiedicare a castigatorului si/sau a insotitorului acestuia de a beneficia de excursie duce la pierderea premiului si nu naste nici o obligatie de compensare, despagubire sau de alta natura in sarcina Organizatorului.
    6.17. Procesul-verbal de validare si atribuire a premiilor orare, zilnice si saptamanale va fi semnat de castigator si reprezentantul Organizatorului si completat cu urmatoarele date personale ale castigatorului: nume, prenume, adresa completa, numar de telefon si CNP (pentru indeplinirea obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii, doar in cazul premiilor zilnice si saptamanale).
    6.18. Organizatorul nu se va implica in nici un mod in formalitatile si platile necesare eliberarii documentelor de calatorie care ii privesc in mod personal pe castigatorul premiului si pe insotitorul acestuia (pasaport, asigurare de sanatate, acorduri, autorizatii, etc), daca aceste documente nu exista sau nu sunt valabile din orice motiv. Toate obligatiile si formalitatile necesare in vederea eliberarii unor asemenea documente sunt in sarcina acestora.
    6.19. Numele castigatorilor Campaniei si premiile castigate vor fi publicate pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> dupa validarea lor finala, dupa data de 10 Septembrie 2010.
    SECŢIUNEA 7. DIVERSE
    7.1. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.
    7.2. Prin comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, castigatorii Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorilor, operata de catre S.C. Intertel Communications S.R.L. in vederea efectuarii tragerilor la sorti, validarii si expedierii/atribuirii premiilor si, indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii.
    7.3. La cererea expresa a castigatorilor, Organizatorii vor asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, castigatorii premiilor Campaniei vor trimite Organizatorilor pe adresa Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42-44, Cladire B1-B2, etj 4, Sector 1, o cerere intocmita în forma scrisa, datata si semnata.
    7.4. Regulamentul Oficial al Campaniei va fi publicat pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> in data 4 iunie 2010 si va fi disponibil gratuit prin apel la 0212019770 (numar cu tarif normal in Romania, in intervalul orar 7:00 – 23:00 de Luni pana Vineri pe toata perioada de desfasurare a Campaniei) si la 022507777 (numar cu tarif normal in Republica Moldova, in intervalul orar 7:00 – 23:00 de Luni pana Vineri pe toata perioada de desfasurare a Campaniei) sau solicitare scrisa la adresa str. Tighina 65, et. 3, of. 310, Chisinau, Republica Moldova, MD-2001.

  • Ramona13 la 09 Iunie, 2010

    bafta!

  • anca64 la 09 Iunie, 2010

    Multumesc pt. akutor, Ramona13!

  • cocolino2 la 09 Iunie, 2010

    si ce tre sa cumpar? :)

  • Ramona13 la 09 Iunie, 2010

    ...pe tine insuti :)

  • ccrissy la 09 Iunie, 2010

    :)) Funny, Ramo! =))

  • Adelina1793 la 16 Iulie, 2010

    Buna!Am participat si eu la acest concurs si am fost sunata ca potential castigator al premiilor zilnice.Am trimis tot ce mi s-a cerut. Cand voi afla daca am castigat sau am fost doar rezerva? Sunt tare nerabdatoare:D. Va multumesc anticipat.

  • traveller la 11 August, 2010

    Esti ,,potential''pana in momentul in care primesc copie dupa CI si dupa ambalajul castigator.Dupa, esti ,,full champion''.

  • aniculcioiu la 18 August, 2010

    Am cumparat 10 sticle de Coccolino Varadero din Metro iar din cele 10 coduri, pentru 8 mi s-a raspuns ca respectivele coduri au fost deja inregistrate.
    Am sunat la numarul Campaniei si o ametita de acolo mi-a spus ca trebuie sa vin cu cele 8 sticle in 48 de ore pe nu stiu ce straduta din Bucuresti, Barbu nu stiu cum. Si vreti sa imi mai spuneti ca nu e bataie de joc> Adica ar trebui sa ma car din provincie pana in Bucuresti cu 8 bidoane de Coccolino de 2 litri, care bineinteles ca mai sunt pline, prin caldurile astea doar pentru a dovedi ca detin cele 8 coduri???? Eu am mai participat si la alte promotii dar in viata mea nu am mai auzit sa te cheme cu ambalajul in alta localitate. De la linia voastra in schimb am auzit numai “si eu ce sa va fac?”, “nu am cum sa va ajut”, “incercati cu alte coduri”, “va sun inapoi” dar defapt nu te mai suna nimeni plus multeee altele. Ar trebiu sa ii dati afara pe toti cei de la linia telefonica pentru ca, dupa ce ca sunt galagiosi, mai sunt si incoerenti.
    Intr-adevar, cu unul din cele doua coduri ramase fiul meu a castigat o pereche de “papucei”, premiu de care, din pacate, nu va putea sa beneficieze... pentru ca papucii sunt "marime universala"?!?!?! ce inseamana marime universala? Adica atat pentru marimea 35 cat si pentru marimea 45 dati aceeasi marime? Ma intreb acum daca si la restul premiilor tot asa faceti, ziceti una si dati alta. Asta ca sa nu mai vorbesc de lipsa de respect pe care o aratati participantilor la acest concurs. Nu consider ca raspunsuri acordate in zeflemea, de catre persoane care nu au habar sicare folosesc replici precum "daca nu va sunt buni papucii, puteti sa ii faceti cadou" sau "ne pare rau dar concursul este adresat femeilor" primite la linia telefonica a campaniei 0212019770 sunt foarte profi... si daca stau bine sa ma gandesc nici macar nu cred ca este legal. in acest regulament pe care noi, participantii, trebuie sa il respectam dar pe care domniile voastre il ignora complet se specifica ca poate participa orice persoana fizica, nu doar femeile.
    O bataie de joc! Nu mai faceti promotii macar, lasati omul sa cumpere ce vrea si nu mai influentati opiniile clientilor cu minciuni si pacaleli de doi bani.
    O gloata de neseriosi ascunsi sub umbrela unui "brand".

  • Naked la 18 August, 2010

    Interesant daca acel cod era pe ambalaj. Sunt unii oameni care pot trimite acel cod. In cazul in care castiga cumpara produsul daca mai e pe raft. Asta e vina doar a celor care organizeaza si pun pe exterior si nu interior.

  • aniculcioiu la 18 August, 2010

    Probabil ca asta sa fie raspunsul chestia e ca nu e singutra promotie la care se intampla asa ceva INSA la alte promotii au diverse solutii cu care iti vin in ajutor pentru ca, pana la urma sa poti sa inscri codul. Astia te cheama in 48 de ore pe nu stiu ce coclauri din Bucuresti, cu sticla in brate. Si daca sunt din Satu Mare ce fac?

  • eptem la 19 August, 2010

    bai, am vazut pe un forum ca astia cu vara dero si coccolino au codurile valide din 3 in 3. daca ai un cod corect poti sa le inscrii si pe urmatoarele din 3 in 3 si sunt toate valide. asa am facut si eu si mergee!!!!!!!!!!!!!este FOARTE TAREEEE! Tipul care a descoperit a castigat 3 perechi de papuci si 2 aparate foto. Dac ai castigat cu un rn de telefon continui sa te inscrii cu alt numar ca altfel nu-ti mai dau premiul hai sa inscriem prieteni acum ca stim reteta pentru codurile corecte. Uite niste coduri de la care poti pleca din 3 in 3. C1281754, C1281757 ....60 ETC SAU H1337644, H1337647, ....50 ETC SAU C1288480, C1288483 ..486

    ps: cat sa fii de "inteligent" sa pui asa codurile intr-o campanie nationala?

  • cecilia35 la 19 August, 2010

    "Fiecare castigator este obligat sa prezinte reprezentantului Organizatorului ambalajul promotional cu codul desemnat castigator pentru a fi validat final si a i se atribui premiul,..."
    pe asta cum o rezolvi?

  • eptem la 19 August, 2010

    cecilia unde in regulament scrie asta? ca eu chiar nu gasesc.
    si cum poate avea organizatorul dovada ca eu nu detin ambalajul? :))

  • claudela la 19 August, 2010

    eu stiu ca la majoritatea concursurilor de acest gen se cere dovada prin scanare...

  • aniculcioiu la 20 August, 2010

    Nu am vazut nicaieri in regulament ca trebuie sa pastrezi ambalajul si plus de asta. Nici mie la validare nu mi l-au cerut. Mi-au cerut sa confirm codurile inscrise in promotie. Eventual sa va notati pe ceva codurile pe care le bagati. Bafta multa si sa ne anuntati daca ati castigat:)

    Oricum, cam varza promotia asat:

  • aniculcioiu la 20 August, 2010

    Am incercat si eu cu codurile alea din 3 in 3 si merge. Multumim Eptem!!!

  • dolphin la 20 August, 2010

    Cand primesti sms-ul de confirmare ca ai trimis un cod valid si ca vei participa la extragerea urmatoare, ti se spune sa pastrezi ambalajul pt validare. In regulament scrie doar ca sa ai codurile si sa spui, daca ai trimis mai multe, lista pana cand ajungi la cel extras de ei. Acum, nu stiu daca trebuie pastrat ambalajul sau doar trebuie sa-ti notezi undeva codul si sa-l spui in caz ca te suna....

  • claudela la 20 August, 2010

    eu am citit pe ambalaj ca trebuie pastrat.....nu stiu ce sa cred! mi-e cam asa sa incerc sa trimit mai multe coduri, sa fiu castigatoare si sa nu pot ridica premiul....m-as oftica...cei care ati castigat un premiu mai important(nu papuci), vi s-a cerut ceva?? ms

  • Ramona13 la 20 August, 2010

    Ambalajul trebuie obligatoriu pastrat pentru a dovedi la validarea finala ca esti in posesia lui fizica :

    "6.12. Fiecare castigator al unui premiu saptamanal al Campaniei trebuie sa se prezinte in locatia comunicata telefonic de reprezentantul Organizatorulu pentru validarea sa finala cu documentul de identitate, in original, si produsul participant achizitionat in perioada Campaniei, pe care se afla inscris codul unic ce a fost comunicat telefonic conform art.6.4 de mai sus."

    N-am citit foarte atenta, probabil exista aceeasi prevedere si ptr premiile mici.

  • claudela la 20 August, 2010

    Premiile orare si zilnice atribuite prin tragere la sorti vor fi puse in posesia castigatorilor prin grija Organizatorului in termen de 30 zile de la data validarii lor telefonice. Fiecare castigator este obligat sa prezinte reprezentantului Organizatorului ambalajul promotional cu codul desemnat castigator pentru a fi validat final si a i se atribui premiul, in caz contrar Organizatorul rezervandu-si dreptul de a-l invalida si de a nu mai atribui premiul respectiv.

  • dolphin la 20 August, 2010

    Deci trebuie ambalajul... ;) Eu il am, sa vad daca si castig! :)))

  • Ramona13 la 20 August, 2010

    ...daca da...poate vei intermedia un salut tovarasesc din partea noastra pentru El Lider Maximo....

  • aniculcioiu la 20 August, 2010

    merge sa "validati" pe baza de alt cod. Pe coccolino se sterg oricum codurile, nu se vad bine si pentru siguranta maxima dai cu putina acetona peste si gata. Asta e, domne, s-a sters:)
    Bafta
    Eu am castigat deja papucei dupa cum spuneam, poate mai castig cu astea din 3 in trei.
    Mi-am luat inca o sticla ca sa incep cu serie noua si am bagat ceva pana acum.
    daca e sa castig sterg seria de pe asta si gata

  • cecilia35 la 20 August, 2010

    OK, asa sa fie cum spuneti. Bafta!!!

  • claudela la 20 August, 2010

    o persoana de pe konkurs a castigat aparate foto si a trebuit sa trimita ambalajul scanat si apoi sa-l predea curierului....

  • traveller la 21 August, 2010

    @ Anicucioiu:
    eu am castigat 4 aparate foto si multe pachete f din papucei, Coccolino si Dero lichid.La papucei tre sa spui codul prin tel, iar cand vine curierul nu tre sa dai nimic. La aparat foto tre sa trimiti in primul rand scaner sau prin fax poza cu ambalajul cu codul castigator ( ADICA SA SE VADA CLAR CODUL IESIT CASTIGATOR) , iar cand vine curierul cu aparatul, tre sa dai ambalajul la schimb. Chestia cu din 3 in 3 castigator e o tampenie.Eu am baga in jur de 700 de codurie REALE, adica am cumparat in jur de 700 de pachete de Dero,daca ar fi dupa cum spuneti voi, inseamna ca eu as fi luat o treime din premii. Oricum, mi s'ar parea dezolant sa introduc coduri naspa, care nu exista si apoi sa ma sune ca am castigat excursia si sa nu am ce cum sa arat asa zisul cod castigator.....

  • jokerr la 24 August, 2010

    Am castigat si io papuci si cand m-au sunat m-au pus sa zic codul cu care am castigat. I-am zis fetei care m-a sunat ca am mai multe si m-a pus sa le zic pe toate pana l-am zis pe cel bun. Dupa aia cand am primit papucii curierul mi-a cerut sa-i arat ambalajul... deci nu stiu cum a putut valida anculcioiu cu orice cod. aaa, ca sa nu mai zic astia ne-au trimis suplimentar si dero si cocolino in pachetul de papucei, e adevarat ca s-a bucurat mama ca nu mai da banii pe alt detergent. oricum, de treaba oamenii

  • 7wis7 la 24 August, 2010

    si mie mi-au trimis pe langa papuci niste chestii, parca tot dero si cocolino, nevasta-mea a fost mai incantata, de fapt si papucii tot ea ii foloseste ca mie nu-mi vin :)) Nu stiu cum ati incercat voi sa trimiteti din 3 in 3, eu n-am incercat si nici nu cred ca o sa-mi bat capu, cred ca m-as oftica sa castig si sa nu pot lua premiul ca nu am dovada, degeaba zicea cineva mai sus ca sterge codul, daca e premiu mai mare, astia iti cer obligatoriu copie cu codul clar. Mai citisem pe undeva ca daca se incearca fraudarea si te descopera e cam nasol, te pun sa dai si premiul inapoi si te mai faci si de kk

  • Abiana la 24 August, 2010

    Oameni buni eu am participat la aceasta campanie inca de la inceput si am castigat pana acum o pereche de papuci si o camera foto. M-am bucurat din plin de amandoua. Si vizavi de comentariul tau "aniculcioiu" nu ai cum sa-i induci in eroare si sa poti valida premiul pe baza altui cod. Mie mi-au cerut sa confirm codul castigator telefonic si in cazul camerei sa trimit si fotocopia ambalajului. Iar ambalajul in original a trebuit sa-l predau curierului cand mi-a adus premiul

  • Abiana la 24 August, 2010

    Cand am primit papuceii de care m-am bucurat in vacanta :D am fost placut surprinsa de detergentul si balsamul care se mai regaseau in cutie. Nu ma asteptam la o asa surpriza. Va doresc bafta tuturor. Jucati ca merita

  • Abiana la 24 August, 2010

    eu cand am fost contactata de operatoare ptr a mi se comunica ca am castigat mi-a vorbit foarte frumos, dand dovada de profesionalism. Probabil cei care au afirmat ca li s-a vorbit urat nu au avut norocul de a fi castigatori si astfel si-au imaginat convorbiri care nu au avut loc. :)) Va spun eu chiar sunt incantata de campanie si sunt sigura ca si ceilalti castigatori au aceeasi parere.

  • Abiana la 24 August, 2010

    Inca ceva, exista Metro in provincie? :))
    Doamne spune-mi si mie provincia din care faci parte ca ma mut acolo

  • jokerr la 24 August, 2010

    Exista Metro in provincie, "metrou" nu exista :)) bafta in continuare

  • Abiana la 24 August, 2010

    Merci si tie la fel

  • egosum9985 la 24 August, 2010

    Acesta este primul concurs la care am castigat desi doar o pereche de papucei. Am fost surprins cand am primit pachetul cu premiul si am descoperit ca am si o sticla de Cocolino si una de Dero. Si eu am avut probleme cu un cod care fusese deja inregistrat dar o domnisoara draguta mi-a explicat ca trebuie doar sa fac dovata ca detin pachetul. Am trimis pe mail o poza cu ambalajul si gata. Pana in acest moment eu sunt placut surprins de campania asta, mai ales ca am si castigat:))

  • jokerr la 25 August, 2010

    Scria @Anicucioiu mai sus ca a castigat 4 camere, bineinteles ca am sunat la aia la infoline plin de spume, sa-mi explice cum de atii castiga o gramada de premii si altii deloc. Mi-a explicat o tipa de acolo, ca nu e posibil ca o persoana sa castige mai multe premii dintr-o categorie, pentru ca e interzis prin regulament. I-am zis ca n-am gasit asta in regulament si mi-a zis ca a fost completat regulamentul cu un act aditional in care scrie asta. Mi-a promis ca imi trimite si mie pe mail, sa vad unde si sa ma conving ca altfel nu cred. Daca primesc, va dau si voua. Mi-a mai zis ca nu exista nici un castigator care sa fi castigat mai multe camere, acum ce sa zic, or avea si astia dreptate si mananca rahat unii...

  • jokerr la 25 August, 2010

    S-au tinut astia de cuvant si mi-au trimis actul aditional, asa ca acum chiar cred ca unii exagereaza.
    Art.1. La SECTIUNEA 6 “ACORDAREA PREMIILOR SI VALIDAREA CASTIGATORILOR “ din Regulament, dupa art.6.19 se adauga art.6.20 cu urmatorul cuprins:
    „Fiecare castigator poate castiga in cadrul prezentei Campanii cate un singur premiu din fiecare categorie. Daca in urma unei extrageri se constata ca un potential castigator extras a mai castigat un premiu din aceeasi categorie la extragerile anterioare, castigatorul respectiv va fi invalidat, urmand sa fie desemnat ca si potential castigator prima persoana din lista de rezerve, extrasa pentru premiul respectiv, asa cum se reliefeaza prin Incheierea de certificare intocmita de notarul public prezent la fiecare extragere.”

    Art.2 Actul aditional al Regulamentului Promotiei va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe siteul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> sau solicitare scrisa pe adresa S.C Unilever South Central Europe S.A, cu adresa Şos. Bucureşti-Ploieşti nr. 42-44, Clădirea B1-B2, et. 4, Sector 1, Bucureşti, cu mentiunea “pentru campania promotionala “ VACANTA DE VIS IN PARADIS”.

  • Ramona13 la 25 August, 2010

    Nu @Anicucioiu scria ca a castigat 4 camere, ci @traveller.

    In primul rand ceea ce scria @Anicucioiu este atat de aberant incat ... ce poti sa spui despre cineva care se lauda cu felul in care triseaza, mai corect fura coduri? Ma intreb daca i-a trecut prin minte ca trimitand un cod pe care nu il are ii neaga celui care va cumpara la un moment dat punga cu codul respectiv sansa de a se inscrie in promotie. Parerea mea e ca nu, pentru ca o persoana care se lauda cu frauda si , mai mult, vrea sa ii invete si pe altii cum sa fure, nu poate vedea mai departe de 1 cm de propria persoana.

    Acum revin la @traveller si la spumele tale pline de invidie. Ai citit cu atentie mesajul respectiv? Ai retinut cumva ca @traveller a scris ca a cumparat 700 de produse?!?!?!? Tu cate produse ai cumparat? Nu cumva cine investeste mai mult este normal sa aiba mai multe sanse la castig? Invidia si atitudinea proletar/comunista a egalitatilor ridicole sunt la moda, observ. Cumpara si tu 700 de produse, castiga nu 4 , ci 10 camere si nu pot decat sa te felicit pentru asta. Invidia ieftina si "egalitatile" caraghioase nu iti vor aduce norocul sperat. @traveller , pe numele ei real Chiriuc Hilda Gilde este o jucatoare cu state vechi la concursuri, care risca foarte mult in speranta unui castig si nu asteapta ca trimitand un cod sa ii soseasca norocul in fata portii. Strategia ei o poate folosi oricine doreste, invidia nu are ce cauta aici. Riscand poti castiga, dar si pierde. Desigur ca te poti baza si exclusiv pe noroc, fiecare cu strategia lui. Spumele tale patetice nu vor face decat sa indeparteze norocul de tine, ptr ca invidia nu poate aduce cu sine ceva bun. Este parerea mea.

  • kalasnikov1 la 25 August, 2010

    Tu te mai intelegi? Eu am crezut ca lupti pt. respectarea regulamentelor de catre toti organizatorii, dar aici vad ca incurajezi la nerespectarea lor. Sa inteleg ca tie ti-ar conveni ca la un concurs la care participi si in al acrui regulament se specifica (virgula) ca o pers. poate castiga un singur premiu, sa vezi ca sunt pers. care castiga mai multe premii? Sau regulamentul trebuie respectat numai la unele concursuri?
    Inca ceva... vad ca vorbesti despre hoti.. Oare cei care cumpara sute de produse si le revand fara a-si avertiza clientii ca acele coduri au fost trimise, nu sunt si ei tot niste "hoti" (nu ma refer la traveller pt ca nu stiu ce face cu acele produse..)?

    PeSe: Stiu ca iar o sa zici ca nu o sa te deranjezi sa imi raspunzi, pt. ca daca ai face-o, m-ai distruge :)) Priveste putin comentariile tale ca fiind ale altcuiva si o sa vezi ca am dreptate :D
    PeSe2: Ti-ai facut lista cu numele tuturor de aici de stii cum ii cheama pe toti? :)) Fara comentarii..

  • Ramona13 la 25 August, 2010

    De unde ai inteles tu ca incurajez incalcarea regulamentelor? Eu ma refereream la un principiu, nu la un concurs anume. Si nici macar la o persoana, cea la care am facut referire fiind doar un pretext, mai bine zis un reper.

    Cat despre numele persoanelor, @traveller este un user vechi al acestui site si nu si-a ascuns niciodata identitatea si nici castigurile. Asa ca nu tb sa notezi nicaieri numele ei, il retii si cu asta basta. De multe ori a postat aici cand a castigat ceva important in ideea de a-i incuraja pe cei care credeau ca nu se poate castiga, ca premiile sunt "aranjate", etc.
    Cat despre revanzarea produselor ...cine face asta este la fel de hot ca cel care fura propriu-zis. Stii tu ca @traveller face acest lucru? Eu am citit candva un comentariu al ei in care povestea ca produsele pe care le cumpara si care nu ii sunt necesare (fiind prea multe)le doneaza dupa incheierea campaniilor. Despre asta ce parere ai? Desigur ca nu am de unde sa stiu ca ceea ce spune ea este real. Nu o apar, nu o cunosc, etc. Eu am postat acel mesaj aparand un principiu si din lehamitea generata de invidia celor care nu castiga pe norocul altora. Si imai ales de obsesiile proletare care apara o egalitate ridicola si uzata moral.

    Ai inteles gresit, nimic mai mult.

  • jokerr la 25 August, 2010

    helloo, relax oameni buni, nimeni nu e invidios pe nimeni, cel putin eu nu sunt, bravo ei daca a castigat, eu voiam doar sa atrag atentia ca dupa cum prevede regulamentul o persoana nu poate castiga mai mult de un premiu dintr-o categorie. De aici si presupusa "invidie".. cum a facut fata asta sa castige mai multe premii, din moment ce mecanismul o interzice... deci nu e nimeni invidios. Bafta tuturor si la cat mai multe premii :)

  • traveller la 26 August, 2010

    Intr-adevar, nu este posibil ca un concursnt sa castige mai multe premii din aceeasi categorie IN CADRUL UNEI SINGURE EXTRAGERI. Adica eu in prima saptamana am primit 4 perechi de papucei(plus Dero si Coccolino),inainte de a se da acel act de la finalul regulamentului, iar saptamana trecuta am mai primit inca o pereche.
    Referitor la aparate...eu am cumparat produsele Dero si daca veti citi cu atentie regulamentul, este specificat faptul ca nu poti trimite mai mult de 5 coduri pe zi de pe acelasi nr de tel.Asa ca eu am fost cu banutzii, iar prietenul meu si sora mea si soacra'mea au fost cu telefoanele.Noroc ca avem nume de familie diferite, dar chiar si asa,PUTEAM SA MAI CASTIG CU NUMELE MEU DAR IN ALTA SAPTAMANA, asa cum s'a si intamplat de altfel, dar am dorit sa nu am vreo surpriza neplacuta de aceea am apelat la persoanele apropiate mie ca sa bage codurile mele pe nr lor. Normal ca in momentul in care i'a apelat pe ei, si'au dat numele lor, dar aparatele foto tot la mine au venit.Cat despre revanzarea produselor...no way.N'am nici boutique, mama nu are niciun magazin ca sa le pun la vanzare...si in plus eu am un Jeep.Cred ca as fi penibila sa ma duc prin piete sau mai stiu eu pe unde sa intreb vanzatorii daca nu vreau vreun bax de Dero la jumá'de pret :-))
    Faptul ca imi place sa joc la promotii nu e neaparat ca am MAAAAAAAAARE nevoie de bani (cu toate ca niciodata nu poti spune ca'ti ajung), ci e pur si simplu o pasiune.Cum unii beau si fumeaza, asa cumpar eu produse.
    Acum eu recunosc ca am avut mare noroc, dar facand un calcul, eu am bagat cam 19 milioane in Dero, bani care ar fi pierduti (bine, oricum as fi ramas cu detergentul) daca nu as fi castigat aparatele foto. Si faptul ca am castigat de atatea ori inseamna ca nu s'a prea jucat, implicit ca nu prea s'a cumparat Dero ca sa se trimita codurie si era si normal sa castige acea persoana care a investit...sau poate s'a folosit sistemul,,1 din 3´´ si la validare a fost cam nasol... :-)) sora mea si soacra'mea au fost rezerve :-))

  • traveller la 26 August, 2010

    ...,,sa intreb vanzatorii daca nu VOR´´´(nu ,,vreau´´) :-))
    caldura e de vina :-))

  • Ramona13 la 26 August, 2010

    Ai reusit sa castigi si o excursie?

  • traveller la 26 August, 2010

    Nu am reusit.oricum ultima sansa era saptamana trecuta, caci saptamana asta nu am mai bagat nimic.Dar mi'ar fi placut tare mult sa ma duc.Ai vazut ce imagini iti arata??? Eu peste o saptamana plec in Turcia, dar sper ca la anul sa'mi petrec concediul in Cuba. Mai ales ca am intrat pe site'ul unei agentii de voiaj si preturile saunt cam la fel.

  • Ramona13 la 26 August, 2010

    da, excursia pe care o ofera ei este tentanta :)

    P.S. : have fun!

  • traveller la 26 August, 2010

    Se mai face reclama la tv la promotia pate Ardealul, o sa bag si acolo vreo 50 mde coduri sa vad ce'o iesi...Aici inca nu au postat'o sau n'am stiut eu s'o caut
    :-))

  • Ramona13 la 26 August, 2010

    Oricum excursia lor nu are pret random, este destul de scumpa; Nu retin exact cat, facusem la inceput un calcul si rezultasera destul de multe mii de euro. Distanta fiind mare avionul costa foarte mult, apoi resort-ul este de lux, plus ca (parca!) iti dau si ceva bani de buzunar. :)

  • kalasnikov1 la 26 August, 2010

    Oare? Mai sus ai scris ca te-ai bucura daca jokerr ar castiga mai multe premii de acelasi fel, desi s-ar incalca regulamentul...

  • egosum9985 la 02 Septembrie, 2010

    O veste buna. Campania "Vacanta de Vis in Paradis; s-a prelungit pana pe 15 Octombrie.

  • Ramona13 la 02 Septembrie, 2010

    Ptr perioada de prelungire acorda un singur premiu. Nu vor mai exista premii orarae si nici zilnice. In plus, daca pana acum la extragere participau doar cei inscrisi intr-o sg saptamana, acum la extragere vor participa toti cei inscrisi in per 30 aug/15 oct, asadar 7 saptamani. Cu alte cuvinte sansele de castig sunt extraordinara de mici fata de perioada initiala a campaniei.

  • Ramona13 la 02 Septembrie, 2010

    *orare

  • cristina2109 la 03 Septembrie, 2010

    Buna,sunt si eu una din castigatoarele acestui concurs si am o intrebare in special pt castigatori.In cate zile de cand ati fost sunati sau de cand ati trimis datele pt validare v-a sosit si premiul?Reprezentantul respectiv v-a contactat inainte sau cum s-a procedat?Multumesc.

  • jokerr la 07 Septembrie, 2010

    Eu am primit premiul cam in 2 saptamani dupa ce m-au sunat, dar am vazut ca in regulament scrie ca primesti premiul in decurs de 30 de zile lucratoare de la validare, deci mi l-au trimis mai repede. Tu cand ai castigat? Poti sa suni la ei la infoline si sa intrebi, in general sunt foarte de treaba si iti raspund la intrebari. Eu cel putin n-am avut probleme cu ei. Bafta!

  • cristina2109 la 07 Septembrie, 2010

    Eu am castigat la extragerea din 27 august si m-au sunat duminica pe 29.Eram curioasa sa stiu exact cum procedeaza, daca te suna inainte sau de unde ridici premiul?Merci mult pt raspuns Jokerr

  • jokerr la 07 Septembrie, 2010

    Cristina, mie mi-au trimis prin curier, direct acasa. Eu nu eram acasa cand a venit curierul, dar m-a sunat si i-am zis cand sa vina. Vezi sa pastrezi ambalajul cu codul cu care ai castigat, ca trebuie sa-l arati curierului. Bafta in continuare!

  • cristina2109 la 07 Septembrie, 2010

    Am inteles, merci frumos ca m-ai ajutat cu raspunsurile.Bafta multa in continuare si tie Jokerr.

  • claudela la 11 Septembrie, 2010

    am castigat si eu o pereche de papucei pe 29 aug cu un singur bon bagat si m-au sunat sambata urmatoare, dar nu apar in lista de castigatori...

  • claudela la 15 Septembrie, 2010

    mi-a ajuns azi premiul! am bagat un singur cod pe 29... nu ma asteptam sa castig...Papuceii sunt super draguti, pacat ca nu-mi vin...eu port 40 :)), dar s-a facut sormea cu o pereche!

  • lumi_ni_ta la 15 Septembrie, 2010

    Ati auzit pe cineva ca a castigat vacanta in Cuba?Pentru asta se merita sa cumparam Dero!Ar fi fost normal sa posteze cei care au castigat vacante.Cat despre d-na cu jeep-ul ,de mai sus ,la cat a cumparat putea castiga o vacanta.

  • claudela la 16 Septembrie, 2010

    lumi...conteaza si norocul, nu numai nr de coduri bagate...

  • petrascu la 05 Martie, 2011

    am gasit in pachetul de Dero o floricica. este dero flori balsam cel cu excursia in paradis.

    are vreo imortanta aceasta floricica pentru concurs. Multumesc!

  • Abramburika la 05 Martie, 2011

    Daca te referi la concursul prezentat in aceasta pagina, el s-a terminat anul trecut. Oricum inscrierea consta in trimiterea prin sms a codurilor imprimate pe ambalaj, micile surprize pe care le puteai gasi in interiorul pachetelor neavand legatura cu concursul propriu-zis.

  • petrascu la 05 Martie, 2011

    Multumesc! Si floricia e frumoasa....

  • elena211 la 24 August, 2012

    eu am castigat camera si dupa sapt intregi de cautare , am sunat , si tot imi ziceau ba ca nu e bun codul porma ca , codul dp amalaj sa sters sh nu mai e bun , am insistat cu tel ptr ca stiam ca tre sa imi primesc premiul de regula ce mau sunat sh miau zic , ca , codul este castigator, dupa o luna si ceva iam sunat iam injurat si uite ca sh acum ma bucur de camera este f buna:D

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro