Acest concurs a fost publicat pe data de 30 August 2009
<p>
	O camera foto sau echipament foto in valoare de 5.000 de euro + o excursie la Stockholm pentru festivitatea de inchidere a<em> European Year of Creativity and Innovation 2009</em>, 2 x o camera foto sau echipament foto in valoare de 2.000 de euro + o excursie la Stockholm pentru festivitatea de inchidere a <em>European Year of Creativity and Innovation 2009</em>, o camera foto sau echipament foto in valoare de 1.000 de euro + o excursie la Stockholm pentru festivitatea de inchidere a <em>European Year of Creativity and Innovation 2009</em>, o excursie la Bruxelles pentru festivitatea de premiere a concursului<br />
</p>

Concurs August 2009

Castiga o camera foto sau echipament foto in valoare de 5.000 euro si multe alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 31 August, 2009
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

O camera foto sau echipament foto in valoare de 5.000 de euro + o excursie la Stockholm pentru festivitatea de inchidere a European Year of Creativity and Innovation 2009, 2 x o camera foto sau echipament foto in valoare de 2.000 de euro + o excursie la Stockholm pentru festivitatea de inchidere a European Year of Creativity and Innovation 2009, o camera foto sau echipament foto in valoare de 1.000 de euro + o excursie la Stockholm pentru festivitatea de inchidere a European Year of Creativity and Innovation 2009, o excursie la Bruxelles pentru festivitatea de premiere a concursului

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de inscriere in concurs si incarca 2-4 poze care sa se inscrie in tema "Imagine a new world" (click aici)

Important: Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (4)
  • la 30 August, 2009

    @Konkurs: "Participanţii sunt rugaţi să trimită 2-4 imagini referitoare la subiectul „Imaginaţi o lume nouă”."

    Regulamentul in limba romana il gasiti la adresa

    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • Eli1 la 30 August, 2009

    „Imaginaţi o lume nouă”:
    Cerinţe generale

    1. La concurs se pot înscrie toţi fotografii profesionişti şi amatori cu domiciliul într-un stat membru al UE, într-o ţară candidată sau în Islanda, Liechtenstein sau Norvegia, indiferent de sex, vârstă sau naţionalitate (funcţionarii şi alţi angajaţi ai instituţiilor europene – inclusiv ai agenţiilor – şi familiile acestora sunt excluse de la participarea la concurs).
    2. Participanţii sunt rugaţi să trimită 2-4 imagini referitoare la subiectul „Imaginaţi o lume nouă”.
    3. Pentru a lua parte la concurs, participanţii trebuie să trimită formularul oficial de înscriere completat online.
    4. In momentul înscrierii, participanţii confirmă că materialele le aparţin şi că sunt respectate drepturile de autor.
    5. Participanţii trebuie să obţină consimţământul în scris al persoanelor reprezentate în fotografiile trimise. Puteţi descărca un formular de consimţământ de aici. În cazul persoanelor minore, este necesar acceptul părinţilor.
    6. Toţi participanţii se declară de acord să permită Comisiei Europene să folosească fotografiile în scopuri promoţionale şi de informare.
    7. Termenul limită pentru înscrierea la concurs este 31 august 2009.

    Cerinţe tehnice

    1. Fotografiile pot fi atât color, cât şi alb-negru şi pot fi făcute cu un aparat de fotografiat digital sau cu film (dacă folosiţi un aparat cu film, fotografiile trebuie trimise scanate în format digital). Aveţi dreptul să editaţi fotografiile, inclusiv manipulând culorile sau compoziţia, realizând montaje, colaje sau retuşuri, îmbunătăţind claritatea sau corectând valorile de culoare.
    2. Fotografiile vor fi trimise în format digital, încărcându-le prin formularul de înscriere online în ambele moduri de prezentare de mai jos:
    * prezentare iniţială (255×369 pixeli / 9×13 cm in 72 dpi), încărcate prin formularul de înscriere online, în format JPEG sau TIF; şi
    * copii originale de înaltă rezoluţie (minim 21×29,7 cm (DIN A4) / 2480×3508 pixeli, maxim 7016×9933 pixeli / 59,4×84,1 cm in 300dpi – vă rugăm să nu extrapolaţi) încărcate prin formularul de înscriere online, în format JPEG sau TIF.
    3. Fotografiile trebuie să aibă un titlu şi pot fi însoţite de o scurtă explicaţie de maxim 150 de caractere.

  • carmita la 31 August, 2009

    deci pana la urma perioada de desfasurare a concursului este de pe 30 pe 31 ? o zi?;))

  • ladykonk la 31 August, 2009

    Pe 30 l-am descoperit noi :). Am considerat ca merita promovat mai ales ca nu este un concurs cu votare/acumulare puncte.

    Multa bafta celor care s-au inscris!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro