Acest concurs a fost publicat pe data de 03 Noiembrie 2009
o camera foto DSLR Canon 450D kit,o camera foto Canon IXUS 95 IS

Concurs Noiembrie 2009 - Decembrie 2009

Castiga o camera foto DSLR Canon si alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 08 Decembrie, 2009
  • Tip concurs: votare, jurizare
Ce castigi?

o camera foto DSLR Canon 450D kit,o camera foto Canon IXUS 95 IS

Ce trebuie sa faci?
  1. Completeaza formularul de concurs de pe site-ul felicia-iasi.ro si  incarca o poza in care ai spurprins un animalut intr-o ipostaza haioasa ( click aici )
  2. Invita-ti prietenii sa te voteze!
important: Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.
Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (28)
  • andreeac85 la 04 Noiembrie, 2009

    bafta :) superr concurs

  • betivul la 04 Noiembrie, 2009

    Daca cineva ma poate lamuri : in regulamentul concursului se cere ca poza trimisa sa aiba 3Mpixeli,dar sa fie mai mica de 7 Mb !!!
    Programul meu de editare foto imi zice ca acest lucru e o aberatie.Daca faci poza de 3 Mpixeli atunci are 8,7 Mb si invers,daca o faci de 7 Mb,atunci are doar 2,4 Mpixeli....

  • felix la 04 Noiembrie, 2009

    In ce format le salvezi (jpg, gif, png) ?!

    Si vezi ca se poate reduce dimensiunea fara a pierde din calitate.

  • tzumpy4bobo la 04 Noiembrie, 2009

    deci poza mea are 33.4 KB o fi buna? faza e cand dau la (upaloadeaza imaginea) si bag poza cand termina nu mi zici nimic daca este ok poza sau nu la voi zici ceva adyca gta ati trimis poza ????

  • ines la 05 Noiembrie, 2009

    @betivul: s-a rezolvat problema, da?

    @tzumpy4bobo: daca nu-ti apare niciun mesaj dupa ce ai uploadat poza, inseamna ca ceva nu e in ordine. Daca poza are 33.4 KB e ok, dar trebuie sa vezi si cati megapixeli are.

    Multa bafta!

  • Naked la 15 Noiembrie, 2009

    Cine a aparut si aici in top?(e peste tot)

  • tozzytgf la 15 Noiembrie, 2009

    Azi cand a inceput votarea, am intrat la ora 10 dimineata, omul de pe primul loc cu buburuza aia avea 8 puncte. Am rugat 5 persoane din Iasi si din Tg frumos sa imi voteze poza.. da de unde..ca nu primeau email de confirmare la crearea contului. Asa a fost toatea ziua, in timp ce unii SE VOTAU intr--o veselie. Oare cum!?

  • tozzytgf la 15 Noiembrie, 2009

    florynu, prietenii mei nu-si pot creea cont. te-am deranjat cu ceva?

  • florinyu la 15 Noiembrie, 2009

    nu cu tine aveam treaba cu cu Naked

  • Naked la 15 Noiembrie, 2009

    Ai treaba cu mine?Eu faceam publica prezenta unui anumit nume(demeny) si in acest concurs, pe langa cele alte 5-7 de votare la care a participat sau participa chiar in acest moment si e primul/a.

  • tonik la 15 Noiembrie, 2009

    Eu am cont si nu pot sa intru in el.Vroiam sa votez poze ...sunt foarte haioase.Oricum este concurs este cu votare pentru premiul de popularitate si cu jurizare premiul final. Bafta tuturor!

  • Liviu la 15 Noiembrie, 2009

    Nici eu nu imi pot accesa contul.

  • man1dark la 15 Noiembrie, 2009

    Demeny cate voturi faci atatia cameere iti iei in cap , cand te duci la felica la baza 3 sa-ti iei premiul

  • Kity la 15 Noiembrie, 2009

    Te rog analizeaza mesajele de mai sus si trimite avertismentele de rigoare. Oricum persoanele respective au mai multe conturi pe konkurs.ro si sunt vechi adversari de trisat la concursuri cu votare care se tot ataca reciproc dupa principiul "hotul striga hotul", dar faptul ca vor reaparea sub acoperirea altor nick-name-uri nu inseamna ca nu trebuie sa respectati regulile principiale ale acestui site. Avertisment, apoi eliminare. Asemenea exemplare nu au ce cauta aici.Multumesc.

  • man1dark la 15 Noiembrie, 2009

    florynu, te felicit si eu cand iti iei premiul

  • konkurs la 15 Noiembrie, 2009

    utilizatorul Florynu a fost blocat. Va rugam insistent sa va abtineti de la insulte sau alte forme de limbaj vulgar, indiferent de pasiunea cu care va sustineti ideile.

    Puterea unui argument nu creste direct proportional cu vulgaritatea lui :)

  • konkurs la 15 Noiembrie, 2009

    Nu am inteles ultimul tau comentariu cu "camereele luate in cap". Din acest motiv tie iti dam doar un avertisment (ultimul).

    Kity, felicitari pentru modul in care ai abordat problema.

  • man1dark la 16 Noiembrie, 2009

    imi cer scuze. Dar as vrea sa nu se abuzeze la concursurile de votare

  • mada la 16 Noiembrie, 2009

    Am o sesizare de facut referitor la seriozitatea concursului.
    Mi-am facut cont pe site acum cateva saptamani. Pe 14 noiembrie, in ultima zi de inscriere, am incercat sa trimit poza pentru concurs. La ora 9 jumatate seara, deci inainte de termenul de expirare. M-am logat frumusel, am ales fotografia si am dat upload. Pare ca s-ar fi incarcat, dar nu am primit absolut nici un mesaj. De obicei, la inscriereile online apare un mesaj de confirmare . Mi s-a parut ciudat si am mai incercat odata. La fel.Dupa "upload" nu aparea nimic. Am zis ca, cine stie, asa o fi la ei. Azi vad ca poza nu este in concurs si dau mail organizatorului. Ii explic problema si-i trimit si fotografia, poate se rezolva.E, stai sa vezi, ca nu se mai poate face nimic. Cica sunt singura care a reclamat problema, deci nu are cum sa fie adevarata.
    Traim in Romania...

  • tozzytgf la 16 Noiembrie, 2009

    Mada, na-i pierdut nimic, stai linistita, doar daca ar fi fost prea resuita poza si ai fi avut sansa la marele premiu care se acorda in urma jurizarii de catre organizatori.

  • mada la 17 Noiembrie, 2009

    Pai tocmai asta e. ca era reusita si ar fi avut sanse mari de castig, in conditiile in care participarea a fost slaba si numeric si calitativ. Poza mea e aici <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://maadi.wordpress.com/2009/11/17/alone/">http://maadi.wordpress.com/2009/11/17/alone/</a> .In galeria foto sunt doar cateva fotografii ok, restul sunt poze de incapatori. Oricum, pe mine nu ma intereseaza concursurile cu votare, nu particip din principiu la ele. In cazul acestui concurs ma bazam pe jurizare.
    Mentionez ca le-am indicat si unde se aflau butoanele de "browse" si "upolad" - sub sectiunea de "log in". Plus ora exacta cand am facut uploadul (nereusit)9:30 PM, imediat dupa ce am redimensionat si redenumit fotografia - asta se vede in "properties" sau la exiful poze (pe care le-am trimis-o pe mail).

  • juillet la 26 Noiembrie, 2009

    Stai linistita mada ca nu ai pierdut nimic. Si eu am sperat ca toti ceilalti la premiul de la jurizare. Am descoperit si cateva poze care incalcau regulamentul. Am atentionat organizatorul si au zis ca ii descalifica...insa nu am vazut ca i-a descalificat, chiar una a fost selectata pentru calendar. Si alta problema...dupa data in care nu se mai adaugau fotografii la concurs, am observat ca au mai fost adaugate inca vreo cateva dupa data limita...nu e corect. Pacat ca nu se dau mai multe sanse incepatorilor. Normal ca au castigat doar profesionistii. Normal ca aparatul meu nu se compara cu al lor.Asta e...

  • pollet_a la 29 Noiembrie, 2009

    Aici scrie ca pe 8 dec., se incheie concursul, iar pe pagina de concurs a site-ului scrie ca deja s-a incheiat. Unde este problema? Aici sau pe site-ul lor?

  • pollet_a la 29 Noiembrie, 2009

    Iar cu voturile..., stim noi cum e.

  • pollet_a la 29 Noiembrie, 2009

    Era mai cinstit si mai sigur, cu jurizare sau tragere la sorti.

  • juillet la 01 Decembrie, 2009

    In perioada 1-8 decembrie se fac donatiile...Concursul s-a terminat demult.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro