Acest concurs a fost publicat pe data de 12 Noiembrie 2008
 o agenda de birou clasica cu pix, un breloc, o bricheta

Concurs Februarie 2009

Castiga o agenda de birou clasica cu pix, un breloc si o bricheta

  • Concursul s-a terminat pe 21 Februarie, 2009
  • Sursa: Afluacum.ro
  • Tip concurs: castig instant
Ce castigi?

 o agenda de birou clasica cu pix, un breloc, o bricheta

Ce trebuie sa faci?
  1. Creaza-ti un cont nou de e-mail pe care sa-l folosesti doar pentru acest Concurs. Scrie un mesaj catre marketing@afluacum.ro cu este adresa de e-mail pe care o vei folosi, parola ei si adresa postala la care doresti sa primesti premiul dupa ce termini cele 100 de recomandari.
  2. Completeaza formularul de concurs de pe afluacum.ro recomandand 100 de site-uri noi din orice domeniu vrei. Vrei primi cate un e-mail de confirmare pentru fiecare site recomandat (click aici)
  3. Anunta organizatorii cand ai terminat si ai in inbox 100 de confirmari. Ei vor verifica, apoi iti vor trimite premiul
Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (22)
  • alinutza la 14 Noiembrie, 2008

    as dori sa incerc sa particip la acest konkurs dar nu stiu cum trebuie sa procedez pentru a imi face o noua adreasa de e-mail si de unde fac rost de diferite site-uri.

  • konkurs la 14 Noiembrie, 2008

    O adresa de mail iti poti face, gratuit, pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>


    Cat despre cele 100 de site-uri, .. sunt la tot pasul :) uita-te prin google, directoare, etc.

  • saka666 la 15 Noiembrie, 2008

    nu cred ca merge acest concurs deoarece imi spune sa inregistrez siteul meu si dak nu am un site al meu ce tre sa fac????

  • saka666 la 15 Noiembrie, 2008

    Nu e o inregistrare pentru personal, ci pentru anumite siteuri, iar eu nu mai inteleg nimic, va rog dak se poate sa ma lamuriti

  • konkurs la 15 Noiembrie, 2008

    Afluacum.ro doreste sa-si faca o lista foarte mare cu site-uri pentru directorul lor. Cu accest scop particpantii la concurs trebuie sa inscrie in directorul lor cate 100 de site-uri. Nu anumite site-uri ci oricare 100 de site-uri care nu au fost inca inscrise in director.

  • Mariuss la 15 Noiembrie, 2008

    am inscris cele 100 de site-uri dar am primit confirmarea pe mail la doar 83. Sa astept pana imi apare confirmarea pe mail sau sa ma apuc sa caut din nou site-uri?

  • konkurs la 15 Noiembrie, 2008

    Este posibil ca celelalte 17 sa fie deja inscrise? Daca nu, atunci continua sa inscrii pana primesti cele 100 de confirmari. In caz contrar, nu vei putea trece de validare.

    Daca observi ca nu mai primesti confirmari desi inscrii site-uri noi, spune-ne sau contacteaza-i direct pe organizatori, sa nu fie vreo problema cu serverul lor de mail (desi, daca ti-au ajuns 83 din ele, cred ca e ok)

    Succes!

  • konkurs la 15 Noiembrie, 2008

    Pentru a-i contacta pe organizatori, ei va pun la dispozitie ID-ul de messenger:

    marketing.afluacum

  • Afluacum_ro la 15 Noiembrie, 2008

    buna Marius! Am vazut inscrierile tale, este posibil sa nu fi fost toate validate fiindca este week-end si validarile se fac manual. cel mai bine ar fi sa vezi Luni cate confirmari ai.in functie de asta stii daca este nevoie sa mai inscrii sau ai terminat si ne anunti prin e-mail ca sa verificam si sa-ti trimitem premiul :)ne poti contacta si pe id-ul de mess pentru suport online. cu drag, Afluacum.ro

  • Mariuss la 17 Noiembrie, 2008

    nu cred ca are rost sa mai particip la concurs pentru ca am inscris cred ca si peste 130 de site-uri dar nu am primit confirmarea doar pentru 89

  • konkurs la 17 Noiembrie, 2008

    Contacteaza-i pe organizatori pe messenger, marketing.afluacum si spune-le problema. Ei pot verifica in baza lor de date si-ti pot spune daca a aparut vreo problema!

  • Afluacum_ro la 18 Noiembrie, 2008

    Draga Marius,doar 89 au fost validate fiindca majoritatea inscrierilor tale au fost gresit facute. Ai umplut fiecare camp al formularului cu ..... ceea ce nu este ok. Mai ai de inscris 11 site-uri, dar cum trebuie si primesti premiul fara nici o problema ca si ceilalti participanti :) Mult succes!

  • mariusfyl la 19 Decembrie, 2008

    deci toate siteurile trimise de participanti trebuie sa nu fie deja inscrise la ei in director? daca sunt deja inscrise, nu mai primim confirmare? am inscris mai multe siteuri dar am primit confirmare doar pentru mai putine.

  • Afluacum_ro la 04 Ianuarie, 2009

    buna! cred ca tu deja ai inscris 100 de site-uri si ai primit premiul de la noi, dar am raspuns ptr cei care vor sa participe :)

  • kodyart la 16 Ianuarie, 2009

    Buna, am participat la acest concurs si am primit premiul, care a fost o surpriza placuta pentru mine.
    Jucati cu incredere la acest concurs! Sunt oameni de cuvant!

  • saka666 la 23 Ianuarie, 2009

    am trimis 104 siteuri, sunt toate validate, de o sapt...si le-am dat mail ca sunt toate validate, sa intre sa se uite...nu au raspuns la mail, nimic...eu cred ca e mistocareala

  • Afluacum_ro la 25 Ianuarie, 2009

    Noi credem ca nu ti-ai mai verificat e-mail-ul altfel ai fi vazut ca ti-am raspuns:)) in plus, premiul a fost deja expediat si te sfatuim sa intrebi la Posta de care apartii daca pana Marti nu ajunge nici un aviz la tine. Sa ne confirmi de primire te rugam.

  • pollet_a la 31 Ianuarie, 2009

    Sa ne spui si noua ce premiu ai primit, daca este strict secret. Te rugam. Poate asa ne convingi si pe noi sa participam. Ma adresez celui care a castigat la acest concurs, cu recomandarea de site-uri.
    Multumesc
    O seara buna

  • pollet_a la 31 Ianuarie, 2009

    pardon....am vrut sa scriu...daca nu este strict secret...

  • pollet_a la 31 Ianuarie, 2009

    Nu este specificata durata concursului. De unde sa stiu daca nu s-a terminat, sau daca au mai ramas doar cateva zile....

  • konkurs la 01 Februarie, 2009

    Data nu este importanta pentru ca premiul este instant: daca recomanzi 100 de site-uri noi pe AfluAcum.ro, castigi automat agenda si accesoriile respective.

    I-am contactat acum pe organizatori sa ma asigur ca acest concurs este inca valid. Revin cu o confirmare.

  • Afluacum_ro la 01 Februarie, 2009

    Buna seara, concursul este valabil, va multumim pentru interes. Multumim celor care au postat dupa primirea premiilor!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro