Acest concurs a fost publicat pe data de 22 Martie 2010
noul album David Guetta, hosting site gratis, design complet pentru websiteul/blogul tau, Mix Personalizat, pachet Wallpapere, invitatie lasttorrents, 5 x joc (XBOX, PC, PS2, PSP), program Fruity Loop Studio 9, pachet 3 Albume Alvin & The chipmunks, pachet de filme "Top 20 movies that made me cry", pachet episoade Tom&Jerry -> episoade 1-162, DVD "Gone with the wind"

Concurs Martie 2010 - Aprilie 2010

Castiga noul album David Guetta, jocuri pentru PC/XBOX/Playstation, filme + alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 03 Aprilie, 2010
  • Tip concurs: tragere la sorti, castig instant
Ce castigi?

noul album David Guetta, hosting site gratis, design complet pentru websiteul/blogul tau, Mix Personalizat, pachet Wallpapere, invitatie lasttorrents, 5 x joc (XBOX, PC, PS2, PSP), program Fruity Loop Studio 9, pachet 3 Albume Alvin & The chipmunks, pachet de filme "Top 20 movies that made me cry", pachet episoade Tom&Jerry -> episoade 1-162, DVD "Gone with the wind"

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe trifanpaul.com. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Lasa comentarii la articolele de pe blog, la filmele, jocurile, programele, desenele etc de pe blogul trifanpaul.com.
Nota curenta: 2.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (12)
  • TrifanPaul la 22 Martie, 2010

    (sunt organizatorul concursului) O precizare: Premiile sunt virtuale,adica daca va alegeti pachet de filme,nu veti primi dvd-uri prin posta,voi alege un server pe care voi hosta fisierele,si le descarcati de acolo!

  • stupidcow la 22 Martie, 2010

    Treaba asta in primul rand ca nu este legala, tu promovand pirateria, in al doilea rand sunt premii fara absolut nici o valoare, oricine putand sa-si ia filmele sau jocurile direct din retelele de sharing, fara sa-ti mai faca tie trafic aiurea. Daca taceai, filozof (si cu trafic) ramaneai

  • TrifanPaul la 22 Martie, 2010

    @stupidcow - nu promovez pirateria,daca o sa te uiti la termenii si conditiile site-ului mei chestiile sunt doar informative,in fiecare fisier care il uploadez este un text notepad in care ii rog pe cei care descarca sa stearga fisierul in maxim 24 de ore si sa cumpere cd-ul original de la dealerii autorizati. In al doilea rand stupidcow,nu toata lumea sta sa se uite la filme noi,sa caute pachete cu filme s.a.m.d. si in schimbul a doar catorva comentarii date (nu iti ia mai mult de 30 de minute sa lasi 50 de comentarii) primesc niste chestii. Premiile sunt la fel ca truda! Nu iti place?! nu participa si gata!

  • stupidcow la 22 Martie, 2010

    Fisierele acelea text nu au nici-o valoare. Nu cred ca cineva, citindu-le, va da fuga la magazin sa-si cumpere filmul sau jocul. Faptul ca tu distribui jocuri si filme complete fara acordul celor care le produc/distribuie este o incalcare a legii. Eu nu am nimic cu tine si pana la urma poti pune ce fisiere vrei, dar ar trebui sa te gandesti ca este cam ilegal ceea ce faci. Mult succes

  • Maverick la 22 Martie, 2010

    De acord cu stupidcow
    @TrifanPaul daca puneai niste premii mai consistente (dar putine) aveai foarte multi participanti la concurs...crede-ma;) Doar niste simple tricouri puteai pune ca premiu...si tricourile acelea nici nu trebuia sa le cumperi:) faceai un parteneriat cu un magazin online si gata:) ei iti dadeau tricourile iar tu le faceai reclama pe site:)

  • TrifanPaul la 23 Martie, 2010

    Stiu :) Dar site-ul meu n-are multi vizitatori deocamdata,de aia am facut si concursul asta.DA! L-am facut ca sa imi fac trafic,nu sunt cine stie ce premii,crede-ma,ca sincer eu unul nu m-as inscrie intr-un concurs de asta,recunosc! Dar sunt chiar unii care chiar nu stiu ca pot face rost de premiile alea si altcumva,si oricum,sunt doar niste comentarii. Ce-i drept ca doar cam eu castig la faza asta,dar cam asta era ideea! Sunt sincer,dar toti organizeaza concursurile pentru trafic,nu din cauze umanitare!

  • kalasnikov1 la 23 Martie, 2010

    Ieri mi-am sters contul de aici, dar dupa ce am vazut comentariile tale nu m-am putut abtine sa nu zic ceva :))
    Sigur esti organizatorul? Dupa ce ai postat ultimul comentariu in aceasta pagina... :)) Da-mi un motiv bun ca sa ma inscriu in concursul tau si sa iti fac trafic. Muzica, filmele si jocurile le pot descarca la orice ora si imi ia mai putin timp decat postarea comentariilor la tine pe site... si mai trebuie sa le si sterg dupa 24 de ore =)))) De ex., daca mergi in real gasesti DVD-uri cu filme la 4 lei bucata...
    Pe mine ma interesau cateva date despre hosting, dar am vazut ca la tine pe site nu mai apare acel premiu. Ce sa inteleg prin "design complet pentru websiteul/blogul tau"? Il faci tu cum vreau eu sau il faci cum vrei tu? Pun intrebarea cu speranta ca nu o sa-l scoti din lista de premii pana la finalul concursului
    Totusi, cum se castiga la concursul tau? Din noul regulament (poate era la fel, dar nu l-am citit eu) am inteles ca se castiga cu tragere la sorti... Schimbarea regulamentului pe parcursul derularii concursului si eliminarea premiilor.... Ai avea incredere intr-un asemenea concurs?

  • ccrissy la 23 Martie, 2010

    un om care macar recunoaste, dar oricum din start nu avea premii atractive, asa ca......vorba lui stupidcow, de-acum incolo ramane fara trafic =))

  • TrifanPaul la 23 Martie, 2010

    iti ia putin timp pentru ca stii unde sa le cauti,esti un copil (ca si mine) poate nu chiar ca si mine,ca in ciuda premiilor mele de rahat,am demnitatea sa recunosc ca sunt asa,si ca incerc sa fac trafic prin asta,nu stiu care ar fi problema ta.Ma indoiesc ca in 10 secunde ai gasit si filmu si l-ai si descarcat,descarci cumva cu 700 mb/ps si nu stiam eu ?

    Voi toti sunteti revoltati ca premiile sunt de rahat,si asa si sunt,dar daca sunt asa,cine va pune sa participati? nimeni!

  • stupidcow la 23 Martie, 2010

    Macar puteai sa dai si tu ca premiu un bradut odorizant

  • ccrissy la 23 Martie, 2010

    ufff, cata revolta! doar oricum nu participam si gata!stupidcow, un iepuras odorizant ar trebui :))

  • kalasnikov1 la 24 Martie, 2010

    Te felicit pt ca esti cel mai sincer dinttre organizatorii de concursuri care au intrat pe aici...
    Eu, sincer, am vrut sa ma inscriu in concurs pt hosting sau design, dar daca tu nu imi explici in ce consta...
    Eu am un blog gazduit pe un anumit site si sambata i-am anuntat ca vreau sa umble putin la "dizain" si inca nu au reusit sa faca acea modificare (sambata am primit mail ca a fost preluata problema de un "specialist" si luni am primit alt mail prin care ma anuntau ca problema mea a fost "pasata" altor specialisti...) m-am gandit ca poate tu m-ai putea ajuta...
    Eu nu prea inteleg cum poate cineva posta un comentariu in 10 secunde, dar daca zici tu.... Da, se poate daca scrii un cuvant... eu prin comentariu inteleg altceva...
    Uneori, nu are o importanta atat de mare valoarea premiului castigat ci are o importanta mai mare utilitatea acelui premiu. De ex. eu am castigat un CD care nu a aparut pe piata si probabil ca nici nu o sa apara vreodata si care pt multi nu ar avea nicio valoare... eu am mai si pierdut ptin timp pt el si cativa km de mers pe jos (era o vreme mult prea frumoasa ca sa iau tramvaiul :D) Eu nu particip la conc. la care se castiga CD-uri pt ca nu ma prea pasioneaza... aici am facut o exceptie pt ca am stiut ca o sa fie o muzica... buna de scos praful din boxe :)) deja mi le-am si curatat =))

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro