Acest concurs a fost publicat pe data de 12 Februarie 2018
minim 100 euro zilnic

Concurs Kiss Fm Februarie 2018 - Aprilie 2018

Castiga mii de euro zilnic

  • Concursul s-a terminat pe 06 Aprilie, 2018
  • Sursa: Kissfm.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

minim 100 euro zilnic

Ce trebuie sa faci?
  1. Trimite un mesaj SMS la 0722206020 (SMS cu tarif normal) cu cu numele tau și al tovarașului tau sau inscrie-te pe pagina de concurs kissfm.ro impreuna cu numele si numarul de telefon al prietenului/preietenei tau/tale.
  2. Asculta in fiecare zi Kiss FM si cand iti auzi numele sau pe cel al prietenului inscris in concurs suna in maxim 10 minute la 0722206020 ca sa intri in direct cu DJii Kiss FM.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • konkuser128498 la 08 Martie, 2018

    E cam tras de par concursul...iar cel cu in spstele fiecarui barbat sta o femeie....e si mai dubios, se aleg sms-uri ce nu-s prea grozave,ba mai mult nici macar nu le citesc la fircare extragere ci doar anunta cine a castigat....cunosc persoane cu mesaje cu mult mai bune decat cele alese de ei fiind " cel mai bun mesaj"


    Inca o chestie la concursuri...e simplu sa spui niste nume pt ca e clar ca nu va suna nimeni pt ca nu sau inscris nici singuri nici la dublu....umbla virba prin "targul kiss fm" ca sunt aranjate concursurile

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro