Acest concurs a fost publicat pe data de 26 Noiembrie 2009
jucarii, carti, papusi, lenjerii si prosoape pentru copii, parfumuri, corsete anticelulita si abonamente la revista mami pentru mamici

Concurs Ianuarie 2010

Castiga jucarii, carti, papusi, lenjerii si multe alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 10 Ianuarie, 2010
  • Sursa: Mami.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

jucarii, carti, papusi, lenjerii si prosoape pentru copii, parfumuri, corsete anticelulita si abonamente la revista mami pentru mamici

Ce trebuie sa faci?
  1. Alege-ti premiul dorit de pe site-ul mami.ro si da click pe el. (click aici )
  2. Scrie-i Mosului de ce doresti sa-l castigi prin intermediul formularului de concurs de pe site-ul mami.ro ( click aici )
Pont: Iti plac mai multe premii? Ii poti scrie Mosului cate o scrisoare pentru fiecare premiu. Scrisorile nu trebuie sa fie identice. Lui Mos Craciun ii place originalitatea si vrea sa stie de ce iti doresti premiul respectiv. Pentru mai multe detalii acceseaza Regulamentul Oficial.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (5)
  • just_a_kiss la 19 Decembrie, 2009

    Perioada de concurs este 24 noiembrie 2009-20 decembrie 2009.

  • just_a_kiss la 19 Decembrie, 2009

    Linkul spre regulament de pe site da eroare de aceea sper sa nu va suparati daca dau copy-paste la tot regulamentul, in caz ca doreste cineva sa se informeze.


    Regulament tombola

    REGULAMENT OFICIAL
    1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

    1.a. Organizatorul campaniei este SC SANOMA HEARST ROMANIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Buzesti nr. 85, sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO 11570015, cont bancar RO37ABNA4100000000023000 deschis la ABN AMRO WTC, reprezentată de Elisabeth Loesberg, in calitate de Director General.
    Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
    1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>
    2. DREPTUL DE PARTICIPARE

    Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
    La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.
    3. PERIOADA DE DESFASURARE

    Concursul se va desfasura incepand cu data de 24 noiembrie 2009 si se va incheia la data 20 decembrie 2009. Inscrierile in concurs se vor opri la data 20 decembrie 2009. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.
    4. MECANISMUL CONCURSULUI

    Cum se participa la concurs:

    La concurs poate participa orice membru al site-ului<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> Ca sa fie inscris in concurs, fiecare participant trebuie sa trimita o scrisoare in care sa nespuna de ce isi doreste sa castige unul dintre premiile oferite. Daca isi doreste mai multe premii, participantul trebuie sa trimita cate o scrisoare pentru fiecare premiu dorit.

    Pentru a participa trebuie folosit exclusiv formularul dedicat, aflat in pagina fiecarui concurs din cadrul Tombolei. Nu vor fi luate in considerare scrisori publicate in alte locuri din site: comentarii, forum s.a.m.d.
    5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

    a. Castigatorii vor fi alesi pe 23 decembrie, prin tragere la sorti.

    b. Castigatorii vor fi anuntati pe 23 decembrie, in pagina de premii.
    8. PREMII

    10 x pachete REVLON

    10 x jucarii

    4 x papusi Nadia

    10 x carti figurine magnetice "Insula Animalelor"

    3 x pachete carti de povesti

    4 x tinute de la Tara Fashion

    3 x seturi de produse Bioderma

    3 x lenjerii de pat

    5 x corsete anticelulita

    2 x pachete cosmetice Sanosan

    10 x abonament 1 an la revista mami

    Valoarea totala a premiilor este de 9.240 lei. Premiile nu se acorda in bani.

    Pe parcursul concursului pot fi adaugate si alte premii.

    Revedincare premii.

    Premiile vor fi revendicate in termen de 30 de zile de la data anuntarii castigatorilor si vor fi ridicate de la sediul Sanoma Hearst Romania SRL incepand cu ziua urmatoare anuntarii castigatorilor de catre cei cu domiciliul in Bucuresti si expediate prin curier/Posta in intervalul dintre Craciun si Revelion castigatorilor cu domiciliul in afara Bucurestiului.
    9. TAXE SI IMPOZITE

    Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.
    Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.
    Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.
    10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

    Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
    11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

    Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
    Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.
    La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> - Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga:
    Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;
    Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;
    Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
    12. DISPOZITII FINALE

    Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
    Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
    Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
    Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
    Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.
    Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.
    13. INCETAREA CONCURSULUI

    Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.
    14. LITIGII

    Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

  • cnicol la 23 Decembrie, 2009

    stiti cumva unde afiseaza castigatorii?

  • cnicol la 23 Decembrie, 2009

    am aflat,este un link pe forum

  • ada90 la 26 Decembrie, 2009

    Premiile si lista castigatorilor
    Mos Craciun a ales! Vezi pe cine va vizita anul acesta.

    Marele premiu
    Dinu Maria Otilia, Suceava

    Vouchere Toyplex pentru copilul tau
    Cristina Calota, Bucuresti

    Amelia Florian, Bucuresti

    Gina Bratu, Bucuresti

    Ana-Maria Bercu, Bucuresti

    Giuseppina Stan, Bucuresti

    Pachete cosmetice Sanosan
    Cosmina Dobrica, Bucuresti

    Craita Neagu, Prahova

    Papusi Nadia
    Fanica Spanu, Braila

    Bianca Stan, Hunedoara

    Laura Simona Rochian, Calarasi

    Manole Cristian, Bucuresti

    Carti de povesti
    Alina-Ionela Abagiu, Constanta

    Paula-Ruxandra Vochin, Bucuresti

    Elena Monica Bujan, Giurgiu

    Jucarii
    Manole Cristian, Bucuresti

    Carmen Penciuc, Suceava

    Roxana Balan, Brasov

    Veronica Despa, Dambovita

    Cristina Popescu, Suceava

    Alina-Beatrice Dascalu, Iasi

    Ramona Tudor, Alba-Iulia

    Monica Medrea, Alba-Iulia

    Mihaela Viziteu, Botosani

    Simona Cristina Epuras, Galati

    Carti cu figurine magnetice
    Elena Angheluta, Vaslui

    Oana Ripanu, Bucuresti

    Petronela Botu, Vrancea

    Crina Ion, Bucuresti

    Delia Moraru, Bucuresti

    Adriana Mitrasca, Salaj

    Veronica Despa, Dambovita

    Cristina Nistor, Costanta

    Catalina Ciobanu, Brasov

    Cristina Popescu, Suceava

    Produse Bioderma
    Mihaela Vlad , Bucuresti

    Adriana Razoare, Bistrita

    Geanina Lupescu,Techirghiol

    Lenjerii de pat
    Mirabela Nichitean, Suceava

    Mariana Erbaru, Vrancea

    Anda Leonte, Teleorman

    Truse cosmetice
    Natalia Kuba, Arad

    Olga Ostafi, Focsani

    Gabriela Dolhan, Bucuresti

    Tinute de la Tara Fashion
    Violeta Decu , Tulcea

    Elena Manescu, Calarasi

    Moldvan Delia , Sfantu Gheorghe

    Dana Simona Pascal, Suceava

    Corsete anticelulita
    Emanuela Vass , Agnita

    Mihaela Crasovschi ,Bucuresti

    Laura Crauciuc ,Bucuresti

    Alina Rosu, Suceava

    Mihaela Luminita Enache ,Bucuresti

    Abonamente la revista mami
    Aurelia Balbae, Constanta

    Margheoala Constantin, Cugir

    Raluca Toma, Targu Neamt

    Gina Bobeica, Bacau

    Cristina Gherghina, Bucuresti

    Maier Adina Matilda, Mures

    Daniela Dragoi, Bucuresti

    Anca Rudeanu, Arges

    Cristina Blidar, Arad

    Anca Morar, Sibiu

    Seturi Revlon
    Laura Parpalea, Vaslui

    Vaida Ioana-Alina, Salaj

    Marioara Zota, Iasi

    Rodica Michnovici, Suceava

    Mihai Balea ,Sighetu Marmatiei

    Elena Alina Plesoiu, Pitesti

    Nicoleta Pasescu, Bucuresti

    Ana Maria Puscasu, Suceava

    Claudia Belecciu, Botosani

    Florina Denisa Nicolae, Olt

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro