Acest concurs a fost publicat pe data de 15 Iunie 2010
2 x autoturism marca Dacia Logan, un televizor LCD

Concurs Iunie 2010 - Iulie 2010

Castiga doua masini Dacia Logan + un televizor LCD [Reactualizat]

  • Concursul s-a terminat pe 11 Iulie, 2010
  • Tip concurs: tragere la sorti, cel mai bun scor, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

2 x autoturism marca Dacia Logan, un televizor LCD

Ce trebuie sa faci?
  1. Completeaza formularul de inregistrare pe totuldesprefotbal.ro cu urmatoarele date: nume, prenume, serie si numar B.I./C.I., sex, data nasterii, judet, oras/localitate, telefon fix, telefon mobil, e-mail, profesie, adresa, magazinul Carrefour/Carrefour Express/Carrefour Market frecventat, numar tranzactie de pe bonul fiscal (TR), numar casa de marcat de pe bonul fiscal (PS), data bon fiscal.
  2. PARTICIPAREA LA TOMBOLA: Participa la tombola online, prin completarea pronosticurilor si prognozarea scorurilor pentru toate meciurile zilei de la Campionatul Mondial de Fotbal.
  3. PARTICIPAREA LA CONCURS: Raspunde intr-un timp cat mai scurt la 20 de intrebari despre fotbal.

 

Atentie! Bonurile fiscale trebuie sa fie din perioada promotiei: 11 iunie - 11 iulie 2010, dar prin exceptie vor fi acceptate si bonurile fiscale din data de 10 iunie 2010. Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
  • Ramona13 la 11 Iulie, 2010

    Hmmm.... Ceva e destul de putred prin Danemarca. Aparent ar mirosi frumos, in realitate pare a nu fi asa. Prietenii stiu de ce.

  • Ramona13 la 11 Iulie, 2010

    Totusi, mai e pana diseara, asa ca s-ar putea ca la fotbal sa nu fie singura finala, ci s-ar putea isca, asa, ca din senin, si o intrecere ad-hoc lipsita total de fair play, la foto-fininsh trucat. "Prietenii" stiu la fel de bine de ce.

  • Ramona13 la 12 Iulie, 2010

    "Baietii" si-au "facut" timpul de care era nevoie. Unul dintre artizanii scorului prefabricat in laboratorul de trisat, persoana cunoscuta pe acest site, a fost "invins" chiar pe ultima suta de m; recunosc ca anticipasem ca nu se va lasa chiar fara "lupta" :( De ce? Oare sa raspunzi in 7 secunde la 10 intrebari nu poate fi plauzibil? Pai 7 secunde sunt 7 secunde...nu trebuia sa se lase, putea sa pluseze cu 5, 4, 3...chiar o secunda. O secunda e mai mult decat suficienta pentru 10 intrebari!!! Parfumat, delicat...dar invins in arta trisatului. Trista soarta, moncher...trista!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro