Acest concurs a fost publicat pe data de 01 Martie 2009
Domeniu.com, .net sau .org la alegere + Gazduire pe un an spatiu pe disc 3200 MB, Transfer date 120 GB,Domenii gazduite 3, Domeniu.com, .net sau .org la alegere + Gazduire pe un an spatiu pe disc 2800 MB, Transfer date 80 GB, Domenii gazduite 2, Domeniu.com, .net sau .org la alegere + Gazduire pe un an spatiu pe disc 1800 MB, Transfer date 60 GB,Domenii gazduite 1<br />

Concurs Martie 2009 - Aprilie 2009

Castiga domenii .org, .com sau .net plus super pachete de hosting

  • Concursul s-a terminat pe 01 Aprilie, 2009
  • Sursa: Codrosu.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

Domeniu.com, .net sau .org la alegere + Gazduire pe un an spatiu pe disc 3200 MB, Transfer date 120 GB,Domenii gazduite 3, Domeniu.com, .net sau .org la alegere + Gazduire pe un an spatiu pe disc 2800 MB, Transfer date 80 GB, Domenii gazduite 2, Domeniu.com, .net sau .org la alegere + Gazduire pe un an spatiu pe disc 1800 MB, Transfer date 60 GB,Domenii gazduite 1

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie un post despre orice doresti tu pe blogul tau care sa contina un link catre codrosu.ro si unul catre siteulmeu.com.
  2. Lasa un comentariu pe pagina de concurs de pe codrosu.ro care sa contina link catre postul cu care doresti sa intri in concurs. ( click aici )
La acest concurs pot participa doar cei care au un blog!
Pont: Mai multe posturi cu link-uri mai multe sanse de castig
!


Nota curenta: 2.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro