Acest concurs a fost publicat pe data de 23 Septembrie 2010
cumparaturi la Praktiker in valoare de 2000 RON (4 vouchere 500 RON), cumparaturi la Praktiker in valoare de 1500 RON (3 vouchere 500 RON), cumparaturi la Praktiker in valoare de 1000 RON (2 vouchere 500 RON)

Concurs Septembrie 2010 - Octombrie 2010

Castiga cumparaturi la Praktiker in valoare de totala de 4500 RON

  • Concursul s-a terminat pe 01 Octombrie, 2010
  • Sursa: Standout.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

cumparaturi la Praktiker in valoare de 2000 RON (4 vouchere 500 RON), cumparaturi la Praktiker in valoare de 1500 RON (3 vouchere 500 RON), cumparaturi la Praktiker in valoare de 1000 RON (2 vouchere 500 RON)

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie un articol practic (minimum 200 de cuvinte) pe blogul propriu despre unul din cele 6 spoturi Praktiker publicate pe www.simonatache.ro si www.dailycotcodac.ro, care sa includa si clipul ales, amplasat cu codul de embed din urmatorul cont pe site-ul www.Youtube.com: http://www.youtube.com/user/LaLuna0102.
  2. Lasa o adresa valida de email si numarul de telefon, impreuna cu linkul spre articolul prin care participi la concurs sau trimite un email la contact@standout.ro prin care iti anunti participarea.
Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
  • kalasnikov1 la 23 Septembrie, 2010

    @konkurs: Vad ca la unele concursuri nu puneti link catre concurs si la altele puneti link numai catre regulament :D Da' am buletin, asa ca ma descurc :))
    Altceva. Faceti cumva sa dispara frame-ul care apare pe paginile concursurilor deschise de aici cu IE pt ca sunt ffffffff enervante si la unele concursuri nici nu poti participa pana nu inchizi acel frame.. si mai ocupa si spatiu mult... Nu ii vad utilitatea, din moment ce accesezi concursurile de aici.. De ce sa mai deschizi inca o data site-ul din acel frame, din moment ce il ai descis o data? Am vazut ca me niciun alt site nu se deschid paginile ca cele accesate de pe konkurs.ro. Pe langa astea, daca participi la concursuri pt. bloggeri si trebuie sa introduci link in post, risti sa introduci un link gresit daca nu stii ca trebuie sa-l inchizi...

  • ccrissy la 23 Septembrie, 2010

    Cornel, perfect spus!!! Total de-acord! Zilele astea m-am gandit si eu sa-i scriu lui konkurs! Chiar e extrem de enervant acel frame, care trebuie tot timpul inchis.Cum ai spus:n-are nici o utilitate. Si-n plus, am si vazut concursul ala cu bauturile energizante in arhiva sapt trecuta parca. Acum vad ca e altul mai nou, cu studiu! EXTREM DE ENERVANT!!!!! Konkurs, cine vrea sa participe la acel studiu participa sau daca e important pune-l acolo langa "castiga o rochie cavalli" cum faceai cu alte concursuri importante sa zicem dar scoate-l de la link-urile pentru participare. Tot timpul trebuie sa-l inchidem si e deranjant. :) Speram sa pleci urechea la doleantele noastre. :)

  • goagal la 30 Septembrie, 2010

    konk-ursu', se pare ca au "vorbit" degeaba ceilalti doi conturi in legatura cu "freimu'"... Chiar nu se poate elimina? Oricum, nu da click aproape nimeni pe reclamele din acel frame (eu nu am dat niciodata si nici nu o sa dau daca nu il scoateti :D )

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro