Acest concurs a fost publicat pe data de 27 Mai 2013
1 x consumație in Club Crush Mamaia in valoare de 600 ron

Concurs Mai 2013 - Iunie 2013

Castiga consumație in Club Crush Mamaia de 600 ron

Ce castigi?

1 x consumație in Club Crush Mamaia in valoare de 600 ron

Ce trebuie sa faci?
  1. Posteaza o fotografie realizata în Club Crush din Mamaia, din arhiva proprie, cât mai explicita din punct de vedere al locației, fie o fotografie a clubului care consideri ca te poate convinge sa petreci o noapte în aceasta locație cu prietenii + indica numele tau și orașul în care locuiesti.
  2. Intra in contul tau pe romanialifestyle.ro (click aici daca nu ai deja) + mergi la linkul acesta si completeaza formularul de final (nume participant, adresa de email, numarulde telefon) + incarca poza cu Clubul Crush din Mamaia.
  3. Intra in contul tau de Facebook + devino fan Romania Lifestyle - www.romanialifestyle.ro (click aici) + share paginii de concurs „Tu posteaza, Crush Mamaia te premiaza!“ pe wallul tau de Facebook.  
  4. Strange cat mai multe voturi la poza ta.

 

Concursul se adreseaza atât constanțenilor, cât și turiștilor din țara prezenți în stațiunea Mamaia în data de 15 iunie.

Nota curenta: 3.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro