Acest concurs a fost publicat pe data de 06 Ianuarie 2011
10 x cartea "Suflete cu iesire la mare" de Valeriu Stancu

Concurs Ianuarie 2011 - Februarie 2011

Castiga cartea "Suflete cu iesire la mare" de Valeriu Stancu

  • Concursul s-a terminat pe 06 Februarie, 2011
  • Sursa: Feminis.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

10 x cartea "Suflete cu iesire la mare" de Valeriu Stancu

Ce trebuie sa faci?

Trimite povestea ta la adresa poveste@feminis.ro.

Nota curenta: 2.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (2)
  • Alexa_Cernauteanu la 07 Ianuarie, 2011

    Va rog sa precizati mai multe detalii in legatura cu tema povestii pentru concurs, cu dimensiunile acesteia. Sau toate coordonatele sunt la alegerea concurentilor?

  • loredana1985 la 09 Februarie, 2011

    Editura Tritonic iti citeste povestile si te premiaza
    Editura Tritonic iti citeste povestile si te premiaza
    PERIOADA CONCURSULUI:
    06 ian 2011 - 06 feb 2011
    Pot participa numai utilizatorii care sunt membri ai comunitatii Feminis.ro.
    Trimite-ne povestea ta la poveste@feminis.ro in perioada 6 ianuarie – 6 februarie 2011, iar cele mai frumoase 10 povesti vor fi publicate si premiate cu o carte recomandata de Feminis: Suflete cu iesire la mare de Valeriu Stancu, Editura Tritonic.

    “M-a obsedat multa vreme afirmatia lui Mircea Eliade ca nu isi aminteste data si locul cand/unde a cunoscut-o pe Maitreyi. Ei bine, eu stiu exact anul, luna, ziua, clipa cand am cunoscut-o pe Ania-Rosa. Si locul mi-l amintesc foarte limpede, chiar daca, atunci, pe moment, mi-a dat frisoane, pentru ca arata mai sumbru, mai respingator decat o inchisoare. Asadar, am cunoscut-o pe Ania-Rosa pe 2 iunie 2006, in a treia zi a sederii mele in Cuba, la ora 11 si 10 minute, ora locala, la intrarea in Universitatea din Havana, unde m-a intampinat vorbindu-mi in engleza. Iata locul, data si clipa in care fericirea si suferinta mi-au intrat in viata.”

    Valeriu Stancu s-a nascut la Iasi, pe 27 august 1950. Poet, prozator, ziarist, traducator, redactor sef al revistei Cronica si director al editurii cu acelasi nume. Debuteaza in revista Convorbiri Literare, descoperit de poetul Ioanid Romanescu. Debuteaz editorial in 1981 cu volumul de versuri Infrangerea Somnului, volum cu care a luat premiul de debut al editurii Cartea Romaneasca.

    TRITONIC GRUP EDITORIAL isi priveste cititorul ca pe un prieten, incercand sa ii ofere fiecaruia o carte pe gustul sau. Colectiile Premium, Casmir, Albumele Andreei, LIT, SFFH (SF, Fantasy, Horror), Tritonic Junior, Thriller, Crime Scene, Comunicare-Media, Istorie, EDU, SSS (Secretele Serviciilor Secrete) demonstreaza dinamismul editurii. Actualitatea titlurilor publicate si promovarea sustinuta a autorilor romani de valoare sunt trasaturi care au individualizat TRITONIC pe piata editoriala.

    Editura e prezenta si in lumea on-line prin site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> si blogul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, care iti ofera posibilitatea sa te „plimbi” printre colectiile din libraria virtuala, sa ne cunosti pe noi, tritonicii si sa afli mai multe despre autorii, cartile noastre si evenimentele la care participam.

    Toate acestea au in spate pasiunea unei echipe tinere, motivata de dragostea publicului pentru carte si de dorinta de a ajuta la construirea unei piete editoriale puternice si serioase.

    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

    Lista castigatoarelor:

    Agop Alexandra
    Loredana Anca Geambasu
    Gepiza
    Elena Stan
    Izabela Deliu
    Tamara Eftene
    Lacramioara Maxim
    Anca Marinescu
    Ioana Constantin
    Otilia Stan

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro