Acest concurs a fost publicat pe data de 28 Iunie 2009
<p>
	2.400 x 100 Ron/ ora, 10.000 coduri de reincarcare cu 4 Euro, 14 premii a 10.000 Ron / saptamanal, 3 x sejur la Chelsea Football Club in Londra<br type="_moz" />
</p>

Concurs Iunie 2009 - Septembrie 2009

Castiga bani si o excursie la Chelsea Football Club in Londra

  • Concursul s-a terminat pe 22 Septembrie, 2009
  • Tip concurs: castig instant, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

2.400 x 100 Ron/ ora, 10.000 coduri de reincarcare cu 4 Euro, 14 premii a 10.000 Ron / saptamanal, 3 x sejur la Chelsea Football Club in Londra

Ce trebuie sa faci?
  1. Achizitioneaza produsele PEPSI participante la campanie si gaseste codul unic de sub capac.
  2. Completeaza formularul de concurs de pe site-ul pepsi.ro cu datele tale si codul unic gasit de tine. ( click aici )


important: pentru mai multe detalii referitoare la produsele participante la campanie, precum si alte detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (26)
  • TATA la 29 Iunie, 2009

    cistigatorii zilnici cind se anunta ....???

  • contele la 29 Iunie, 2009

    asta ma intrebam si eu , la o firma asa de importanta ma asteptam sa fie mai seriosi

  • TATA la 29 Iunie, 2009

    au trecut 2 saptamini ...se mai cistiga ceva la acest concurs?

  • stroietatiana la 30 Iunie, 2009

    a câştigat cineva, ceva la acest concurs?

  • TATA la 30 Iunie, 2009

    cartele de reincarcare ... cum se cistiga ?

  • liana10 la 01 Iulie, 2009

    am trimis codurile de la 3 capace si am primit sms ca daca sunt castigatoare, voi fi contactat...a trecut o saptamana...deci, nimic!

  • lylya99 la 01 Iulie, 2009

    Tot e bine ca ai gasit produsul mult cautat. La mine in oras nu exista am cautat la toate magazinele de alea mici de cartier pana la super si chiar hypermarket. Nimic! Nu exista decat vechile ambalaje care nu participa la concurs. Tu esti din Bucuresti? Ca asa s-ar explica!

  • AndrewRiddle la 02 Iulie, 2009

    dak castigati cv o sa va anunte prin sms,lista de pe site o sa fie afisata la sfarsitul campaniei:)

  • fluflu la 05 Iulie, 2009

    sa fim seriosi...cate concursuri nu au organizat cei de la pepsi...a ti auzit vreodata sa se castige ceva?:)

  • alin_alinutzu37 la 06 Iulie, 2009

    si eu am trimis o groaza de coduri dar am castygat pana acuma 4 euro.sunt multumit decat nimik e bine si asa.nu are rost sa ma zgarcesc la 5 centy.successsss tuturor

  • godo_mihaela la 07 Iulie, 2009

    eu am castigat un cod de reincarcare de 4 euro, dar nu stiu sa-l activez, fiindca eu sunt pe abonament. am primit sms prin care ma anuntau ca am castigat.

  • maradona la 29 Iulie, 2009

    Am castigat si eu un cod de reancarcare
    @flu flu: Eu am castigat la toate concursurile pepsi cate ceva, mai ales la ala (daca mai tii minte) cand trebuia sa trimiti un numar de la 1 la 10000 si castiga cel care a trimis cel mai mare numar netrimis de altcineva; atunci am castigat vreo 5 telefoane dar cumparam pepsi cu baxul :))

  • jojoba la 07 August, 2009

    am castigat 100 ron si am pierdut capacul :(( urat :(

  • jojoba la 07 August, 2009

    e o tampenie asta cu sa dai ca dovada capacul.. doar am sms si codu in sms si doar nu l'am inventat eu si sa castig ....in fine e o porcarie

  • crazykiller la 07 August, 2009

    nu mi se pare o tampenie...trebuie sa dovedesti de undeva ca ai avut acel cod... daca,spre exemplu ai inventat acel cod,e corect?

  • Swanheart la 07 August, 2009

    Eu am castigat in urma cu 2-3 ani un ipod, se dadea unul / ora. Tot asa, trebuia sa trimiti codul de sub capac. Am strans 800 de capace (le adunam si daca le vedeam pe jos pe strada). Cand a venit curierul cu premiul, nu mi-a cerut capacul. Totusi, cine ar trebui sa verifice capacul respectiv?
    Eu zic ca nu ai nevoie de capac, daca deja ai trimis codul si ai castigat.

  • allexxa la 07 August, 2009

    @swanheart : Curierul nu ti-a cerut capacul ptr ca nu si-a facut treaba asa cum trebuie.

    In regulament scrie clar ca validarea se face exclusiv dovedind ca esti in posesia codului. E bine ca exista regulamente si,mai ales,ca ele se respecta, ptr ca altfel ar fi un haos si organizatorii si-ar permite orice abuz la adresa participantilor. Ptr ca , nu uitati, existenta unui regulament si respectarea lui este in interesul ambelor parti, nu numai in interesul celor care organizeaza concursul.

    P.S. / @jojoba : imi pare since rau ca ai pierdut capacul, dar parerea mea ai citit-o mai sus.

  • maradona la 07 August, 2009

    Nici mie nu mi-a cerut capacul. Doar m-a intrebat la telefon daca il am. Asta tot acum vreo 2 ani.

  • maradona la 07 August, 2009

    nu se respecta regulamentul; la nici un concurs nu numai la pepsi.

  • allexxa la 07 August, 2009

    Faptul ca nu ti s-a cerut capacul tine de lipsa de profesionalism a unei persoane, adica a celui care ar fi tb sa faca acest lucru; poate si swanheart va avea acest noroc. :)))

    Companiile mari, care atunci cand organizeaza promotii stabilesc regulamente in adevaratul sens al cuvantului (adica acte oficiale supervizate notarial, etc), le respecta in general cu destula rigurozitate. Cea mai flagranta exceptie este publicarea castigatorilor care se face aproape intotdeauna cu intarziere fata de limitele stipulate de regulament.

    Fireste ca altfel stau lucrurile cu promotiile de conjunctura, organizate de x sau y care scriu 3 randuri pline de ambiguitate si au pretentia ca acela ar fi un regulament.

    P.S. / btw : cum nu se respecta reg in cazul campaniei la pagina careia ne aflam?

  • maradona la 07 August, 2009

    Nu intelegi o chestie. Nu se cere capacul nu ca e lipsa de profesionalism. Eu am castigat acum 2 ani 5 telefoane la pepsi. La primele 3 nu mi-au cerut nimic. Abia la al 4-lea a venit curierul special pentru capac l-am trimis si abia dupa aia am primit telefonul. Daca vine curierul cu telefonul nu-ti mai cere capacul. Si in regulamentul ala zicea tot ca acum ca primesti un mesaj ca ai castigat. Cred ca nu e adevarat si te suna cineva exact cum am patit eu. Am mai castigat premii mult mai mari si nu s-a respectat regulamentul de exemplu se zicea ca se valideaza castigatorul in ziua urmatoare a terminarii concursului si am fost anuntat ca am castigat dupa o saptamana si era un premiu de peste 3000 euro. Arata-mi tu un concurs cu premii serioase in care se respecta motamo regulamentul si eu ma dau cu capu de pereti :))

  • allexxa la 07 August, 2009

    Nu am ce sa-ti arat, ptr ca exact aceeasi idee o sustineam si eu, anume ca in general se respecta regulamentele cu acuratete, dar ca exista si mici lacune care pornesc tocmai de la oamenii care nu-si fac treaba si nu tin de modalitatea de principiu in care compania respectiva organizeaza lucrurile.

    Asadar capul tau va ramane intact si scapa de pericolul iminent numit perete :)))

    Ceea ce pot sa-ti spun din experienta proprie este ca in cazul premiilor fff importante organizatorii sunt extraordinar de seriosi si se incadreaza in limitele stipulate de regulament.

    Succes !

  • cyucy la 08 August, 2009

    tocmai am primit mesaj ca am castigat o reincarcare de 4 euro.stie cineva cum sa fac aceasta reincarcare?am un cod si un nr serial,dar unde trebuie s ale introduc?

  • cyucy la 08 August, 2009

    am reusit s-o reincarc,se baga codul exact ca la orice cartela.a fost usor...

  • Bianca20 la 31 August, 2009

    si eu am castigat 100 de roni astazi am trimis capacul cu o cerere ceruta de ei prin tel :) sapt trecuta am castigat o cartela de reancarcare dar nu m-am folde ea pt ca sunt pe abonament am dat-o cadou

  • aaddii la 14 Septembrie, 2009

    Poti sa-mi spui te rog dupa cate zile ai primit cei 100lei de cand ai trimis capacul ?

    Si l-ai trimis prin curierat trimis de Pepsi la tine acasa ?

    Multumesc

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro