Acest concurs a fost publicat pe data de 24 Iunie 2009
<br type="_moz" />

Concurs Iunie 2009

Castiga Portelan pictat manual de la Wagner - Arte frumoase si povesti

  • Concursul s-a terminat pe 29 Iunie, 2009
  • Sursa: Rfi.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?


Ce trebuie sa faci?
Completeaza formularul de concurs de pe site-ul rfi.ro cu datele tale si raspunsul la intrebarea " Care ar trebui sa fie tema viitoarei colectii din portelan pictat manual ?" ( click aici )
Nota curenta: 2.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (36)
  • karmen la 25 Iunie, 2009

    am castigat azi portalenuri WAGNER,acuma am primit telefon a spus ca le-au placut comentariul meu.:)

  • ramo22 la 25 Iunie, 2009

    ce norocoasa esti... cred ca tot castigi pe la concursuri nu? de cand participi?

  • karmen la 25 Iunie, 2009

    de 2 luni prima oara am castigat un laptop la always(pe care inca nu l-am primit)si de atunci premiile tot vin :)
    BAFTA LA TOATA LUMEA

  • Roxanika la 25 Iunie, 2009

    Cei de la RFI nu au stiut ca acel comentariu postat de tine, care le-a placut atta de mult, este de fapt un furt ordinar de pe net. Ceea ce ai facut tu a fost sa dai un copy/paste pe un site numit "incasa" si la sfarsit sa adaugi chestia cu motivele chinezesti. Nu am participat la acest concurs si nu dau doi bani pe premiul oferit(asta ptr a nu fi acuzata de invidie) dar apreciez profund cinstea si onestitatea la fel de mult cat detest minciuna si hotia. Cel mai jenant ptr tine este faptul ca dincolo de furtul comis, ai ajuns sa te mai si lauzi cu el...macar daca taceai si pastrai ptr tine "secretul" rusinos...Sau credeai ca nimeni nu observa?...Ma mir ca cei de la RFI au putut fi atat de naivi...Ce sa zic..."Felicitari" si ..la mai mare :))))

  • Roxanika la 25 Iunie, 2009

    Cum?!?!? Nu te-ai mai repezit cu un raspuns, asa cum ai facut in cazul celor care iti laudau norocul incredibil?? Ti-e rusinika de faptele tale? Sau nici macar nu iti pasa ca ai fost descoperita? Hahaha!!!!Oricare ar fi
    raspunsul...este la fel de jenant. Mult "succes" in continuare!!! :))))

  • pupkiss la 25 Iunie, 2009

    eu ma bucur pt tine karmen.cu toate ca nu castig,nu am de ce sa fiu ofticata pe cei care o fac.Va veni poate si vremea mea,sau daca nu ma multumesc cu faptul ca pot ajuta pe cineva.

  • pupkiss la 25 Iunie, 2009

    aa.. si multumesc cuiva care mi-a ridicat moralul.
    ..@ ****

  • Roxanika la 25 Iunie, 2009

    Daca vrei sa apara norocul si pe strada ta, sper sa il cauti prin mijloace oneste, nu prin "furaciuni" rusinoase ca in cazul comentat mai sus. Dar daca te bucuri ca cineva obtine un castig prin furt inseamna ca esti de acord cu acesta. Si de aici pana la "copierea" procedurii n-ar mai fi decat un pas. Apropos...vezi ca azi nu ne-ai mai umplut spatiile din paginile concursurilor decat cu cateva cersetorii de voturi. Nu te lasa, continua-ti opera lipsita de bun simt si agreseaza-ne la nesfarsit cu ele..."Un votic ptr un pupic pliiiiiz" ....Hahahahaha. Ce lume, ce oameni...

  • pupkiss la 25 Iunie, 2009

    ca bine zici,ce lume ,ce oameni... ca tine sa nu gasesti nici unul..:)) :))

  • pupkiss la 25 Iunie, 2009

    si inca ceva .. era un votic pentru un pisic .. se vede ca stii sa citesti binee :))

  • konkurs la 25 Iunie, 2009

    fetelor, nu ajungem nicaieri :)

    Ce ziceti de un armistitiu?

  • Roxanika la 25 Iunie, 2009

    Da, e adevarat...cinstea si onestitatea sunt rare si nu le poti gasi la fiecare colt de strada.Se pare ca tu nu ai avut inca onoarea sa faci cunostinta cu ele. Si cu asta inchei polemica ptr ca e mai mult decat evident ca nu am parteneri pe masura. :))))

  • milu la 25 Iunie, 2009

    Cu cine te certi dragutza?
    Daca nu iti convine ceva nu citi, si nu vota !!!!
    Dar nu mai trimite tot felul de commentarii rautacioase la adresa altora, ok?

  • pupkiss la 25 Iunie, 2009

    :-->>daca mai posteaza asta un comentariu ii zic ceva de dulce de o sa ma tina minte toate viata... cu toate ca ma dau afara din konkurs.
    Atunci sa vada cinste si onestitate..

  • estera la 25 Iunie, 2009

    Nu te enerva asta urmareste sa distruga acest site.
    Karmen felicitari pentru premiile castigate.

  • milu la 25 Iunie, 2009

    Nu are cum sa distruga nmk, aici suntem o echipa, e noua pe aici si nu prea stie cum sa vorbeasca, din cate se vede !!!
    Mai bine sa iasa in fata blocului daca vrea sa certe cu cineva, dar aici nu gaseste asa ceva !!!!

  • karmen la 25 Iunie, 2009

    Draga mea am spus ca nu intru in polemica cu nimeni dar vad ca dracu din tine isi vara mereu coada , daca te intereseaza 1.nu am comentat pt ca am avut traba cu bebelusul 2.site-ul "incasa "il vizitez demult si am stiut de acel articol si nu cred ca a deranjat pe nimeni inafara de tine.
    Te rog sa iti vezi de concursuriile la care participi tu(daca cumva participi sau stai doar asa pe aici sa te certi cu noi)si sa ne lasi pe noi in pace.
    PS

  • karmen la 25 Iunie, 2009

    PS sunt curioasa de cine te mai iei dat viitoare

  • wackness la 25 Iunie, 2009

    in primul rand, are un nume. faptul ca voi o numiti "asta" si incepeti cu amenintari demonstreaza doar nivelul vostru de educatie.

    oare cine distruge acest site?
    o persoana care posteaza sute de mesaje irelevante (cereri de vot, multumiri fatarnice) sau cineva care aduce mici atentionari legate de corectitudinea unor concursurim, respectiv a unor concurenti!?

    daca karmen scria in acel comentariu: "Am copiat aceasta scurta introducere..." in loc de "Am facut aceasta scurta introducere" credeti ca ar mai fi castigat? Conotatiile verbului "a face" pot induce in eroare, dar la un concurs in care este pusa in valoare originalitatea unei idei, consider ca semnificatia lui "a face" este cea de "a crea", iar karmen nu a creat nimic cu exceptia finalului.
    are si dreptul la replica, dar vad ca il refuza.

  • Roxanika la 25 Iunie, 2009

    Vad ca suferiti de mania persecutiei. :)) Mi se pare distractiv, serios :))) Cred ca exprimari de genul "asta", distrug din start reputatia celor care le folosesc si implicit a site-ului care le gazduieste. Am observat in timp, citind comentariile multora dintre participantii la discutii, ca ..."e greu cu gramatica" si cum nu poti include acuratetea in exprimare drept criteriu de acces pe site, nu avem alta solutie decat sa acceptam convietuirea ... Inca o data gashka despre care s-a mai vorbit si-a facut aparitia si a sarit la atac. Se pare ca acesti oameni au o alergie funciara la orice opinie contrara celor din dotarea personala. Asta n-ar fi prea grav, dar sa aperi hotia si furtul cu atata incrancenare si seninatate...ups!!!! aici deja intram in discutii de etica, e-adevarat cam dificil domeniul ptr multi dintre ei. Konkurs nu are ce-mi reprosa. Mi-am expus opiniile mai mult decat coerent si civilizat, iar cuvinte de genul "nesimtire" care nu locuiesc in mod normal bgajul meu lingvistic le-am folosit numai atunci cand anumite personaje au depasit orice limita de bun simt si respect reciproc. Neexistand cuvinte elegante care sa ii caracterizeze...trebuia sa descriu intr-un fel ceea ce faceau, nu? Ah, cat de tare supara adevarul...ce sa-i faci! daca te ascunzi in spatele cozii precum veverita din poveste si
    nu-l mai zaresti, asta nu inseamna ca privirea celorlalti nu razbate pana la el...Oricat de stufoasa ar fi coada cu pricina...:)))). Si cu asta chiar am incheiat
    (revenirea s-a bazat pe aparitia unor noi personaje amatoare de polemica..). Nu va osteniti sa-mi oferiti replici...nu veti avea onoarea sa va ofer vreun raspuns . Muuuult succes la premii :)))))))))))))))) A, si sa nu uit...pupkiss...ai grija cu chestia aceea "de dulce", nu de alta, dar suntem in plin post...Hahahaha!

  • pupkiss la 25 Iunie, 2009

    hop .. a mai adus in discutie si postul... esti vreun calugar,sau ce??

  • wackness la 25 Iunie, 2009

    mai filtreaza-ti gandurile pupkiss. replicile tale sunt de-a dreptul puerile si stupide.

  • karmen la 25 Iunie, 2009

    dreptul la replica l-am dat doar dupa ce mi-am terminat treaba (in viata mea exista persoane mai importante decat roxanika).
    :)

  • adryanno86 la 25 Iunie, 2009

    n-ai cu cine ....... niste....

  • milu la 25 Iunie, 2009

    TERMINATI !!!!!!!!!

  • konkurs la 25 Iunie, 2009

    Daca se mai continua aceasta cearta, toti cei implicati vor avea interdictie de la postarea comentariilor si a cererilor de votare pe timp de o luna.

    Va rugam sa va limitati la discutii despre concursuri.

  • milu la 25 Iunie, 2009

    TOTUL A PLECAT E LA NISTE MEMBRI NOI !!!!

  • milu la 25 Iunie, 2009

    TOTUL A PLECAT DE LA NISTE MEMBRI NOI

  • konkurs la 25 Iunie, 2009

    Da milu, dar cu toate acestea, desi am postat nenumarate mesaje in cadrul acestor discutii, nici membrii vechi nu au reactionat pozitiv.

    Am transmis punctul de vedere Konkurs de fiecare data si am lansat rugamintea de a se respecta niste reguli.

    Atat membrii noi cat si cei vechi au reactionat la fel: ati ignorat mesajele noastre.

    Din acest motiv, repet, urmatoarele mesaje off-topic vor fi sterse si utilizatorii respectivi vor avea interdictie pe timp de o luna.

  • vandas3 la 29 Iunie, 2009

    Simion Neli Irina - castigator 2009-06-26 09:56:15

  • pollet_a la 29 Iunie, 2009

    Draga, copiat sau nu, asta e. Nu scrie in regulament ca nu ai voie sa copiez un text din alta parte. A avut norocul ca le-a placut comentariul ei.
    Concursul este cu tragere la sorti. Deci calculatorul a ales-o. A avut noroc, asta e clar. Nu va mai vaitati ca babele......
    Participati in continuare. Perseverenta este mama succesului!

  • pollet_a la 29 Iunie, 2009

    Eu, in loc de un comentariu, am postat 3 cuvinte. Asta e. Calculatorul decide.

  • KaulitzMonik la 30 Iunie, 2009

    "Participanţii la concurs trebuie să respecte legea drepturilor de autor.
    Participantul trebuie să fie proprietarul tuturor drepturilor asupra textelor înscrise de el în concurs."
    Scrie in regulament. :)

    Data viitoare sa nu mai procedeze asa. E ok sa te inspiri, dar nu sa dai copy paste.

  • stefania_nane la 30 Iunie, 2009

    a primit cineva premiul?

  • anonim la 30 Iunie, 2009

    @kaulitzMonik
    "Cine n-a gresit (pacatuit) sa arunce primul piatra!" Isus C
    asa ca mai bine ne-am retine de la alte comentarii.

  • KaulitzMonik la 30 Iunie, 2009

    Citate biblice?!?
    Fii serios. Cand e cazul sa corectam o greseala, o corectam, nu facem bine nimanui acoperind greselile.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro