Acest concurs a fost publicat pe data de 22 Iunie 2009
<p>
	Biblia Internationala de Studiu Inductiv, un aparat digital de fotografiat Canon, Stick the memorie Flash (8GB), participarea la tabara pentru lideri din 4-13 iulie de la Calarasi, tabara de limba Engleza din 14-23 iulie<br />
</p>

Concurs Iunie 2009 - August 2009

Castiga Biblia Internationala de Studiu Inductiv, un aparat digital de fotografiat Canon si multe alte premii

Ce castigi?

Biblia Internationala de Studiu Inductiv, un aparat digital de fotografiat Canon, Stick the memorie Flash (8GB), participarea la tabara pentru lideri din 4-13 iulie de la Calarasi, tabara de limba Engleza din 14-23 iulie

Ce trebuie sa faci?
  • Cerceteaza istoria bisericii locale din care face parte, sau a unei biserici din alta localitate si scrie o lucrare care sa nu aiba mai putin de 1500 cuvinte si care sa contina date specifice, nume concrete, trimiteri la documente, marturii, poze si alte materiale care vor putea fi gasite.
  • Trimite lucrarea realizata de tine la adresa de mail vasile.filat@gmail.com

important: Bloggerii sunt incurajati sa-si plaseze lucrarea pe blogul personal si sa trimita doar link-ul la adresa vasile.filat@gmail.com si sa plasati un widget text cu codul de aici. pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.  

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (4)
  • alexa25 la 23 Iunie, 2009

    Nu stiu cum de vad mereu greselile:))
    Fragmentul "si scrie o lucrare care sa nu mai putin de 1500 cuvinte" nu are inteles.:P Cred ca trebuia sa fie cam asa "si scrie o lucrare care sa nu aiba mai putin de 1500 de cuvinte". S-a omis verbul "sa aiba". Sper ca nu v-am deranjat cu aceasta observatie.:)

  • markdour la 25 Iunie, 2009

    Suna cam ciudat d-le Filat. Ce intelegeti prin Moldova???
    Republica Moldova sau provincia istorica Moldova care face parte din Romania si care nu stiu sa aiba granite strict delimitate.
    Va pot insira cel putin 50 de localitati a caror plasare in Moldova este sustinuta argumentat de unii si combatuta de altii, tot argumentat.
    Si de ce numai Moldova??? Restul tarii noastre sa inteleg ca nu va intereseaza?

  • Valeria la 04 Iulie, 2009

    In regulamentul este scris clar:Istoria unei biserici din rep. Moldova. VA DORESC SUCCES LA FACUT POZE IN REP. MOLDOVA (dupa obtinerea pasaportului, vizei pe baza unei invitatii-se elibereaza la ambasada in 30-45 de zile). Bafta!

  • la 04 Iulie, 2009

    Eu nu cred ca trebuie mers pana in rep. moldova ca sa faci poze
    Extras din regulament: "•Lucrarea trebuie să aibă nu mai puţin de 1500 cuvinte şi să conţină date specifice, nume concrete, trimiteri la documente, mărturii, poze şi alte materiale care vor putea fi găsite." Nu vad sa apara vreo interdictie de a lua informatiile si pozele inclusiv de pe internet (nu zic ca trebuie dat copy-paste la materialele de pe alte site-uri)

    Poate se intereseaza konkurs sa vada daca o sa trimita premiile si pe teritoriul Romaniei...

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro