Acest concurs a fost publicat pe data de 09 August 2008
<p>7000 de euro si multe alte premii promotionale</p>

Concurs Noiembrie 2008

Castiga 7000 de euro in schimbul unui post pe blogul tau

  • Concursul s-a terminat pe 11 Noiembrie, 2008
  • Sursa: Pcnews.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

7000 de euro si multe alte premii promotionale

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie un articol pe blogul tau in care sa-ti anunti participarea la concursul PCNews (include si un link la pagina concursului: http://pcnews.ro/concurs-2008/
  2. Trimite un email la concurspcnews@gmail.com  cu numele tau complet, orasul in care locuiesti si un link catre blogul tau
  3. Citeste regulamentul oficial primit pe mail si, daca esti de acord cu termenii si conditiile concursului, raspunde la acel mail cu mentiunea "sunt de acord cu regulamentul concursului SuperBlog 2008"

*odata inscris la concurs in urma completarii pasului 3 de mai sus, vei putea participa la etapele de concurs care incep le 15 septembrie 2008 si se termina pe 11 noiembrie 2008. Fiecare etapa consta in publicarea de articole pe blogul tau, conform regulilor postate pe pcnews.ro. Articolele vor primi puncte de la sponsorii concursului si la sfarsit, bloggerul cu cele mai multe puncte castiga!
Nota curenta: 3.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro