Acest concurs a fost publicat pe data de 18 August 2010
10 x 7 nopti cazare gratuita in Tenerife (Flamingo Club)

Concurs August 2010

Castiga 7 nopti cazare gratuita in Tenerife

  • Concursul s-a terminat pe 31 August, 2010
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

10 x 7 nopti cazare gratuita in Tenerife (Flamingo Club)

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de concurs de pe vacantaintenerife.ro. (click aici)

Atentie: La acest concurs pot participa doar cei care sunt casatoriti.

Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (57)
  • traveller la 20 August, 2010

    Dar de ce tre sa fii casatorit????

  • mysa la 20 August, 2010

    mai exista o problema.si eu am castigat acum 2 ani dar nu mi-am permis sa plec deoarece aveam avion pana in madrid si apoi tenerife. pretul? mult pentru 2 persoane adulte si 2 copii. cine poate ajunge acolo nu va regreta e superb, dar sa isi permita sa plateasca transportul;

  • crisprecup la 26 August, 2010

    A castigat cineva la acest concurs?Este real?

  • ccrissy la 30 August, 2010

    @crisprecup
    Este! Daca vei castiga, primesti pe mail voucher-ul prin care ai cazarea gratuita. Succes!

  • crisprecup la 30 August, 2010

    Multumesc ptr raspuns.

  • ccrissy la 31 August, 2010

    cu mare placere! dar sa stii ca nu apar pe site castigatorii! doar pe mail esti anuntat(a) daca esti printre castigatori.

  • mirelas la 31 August, 2010

    voi ati fost sunati cumva i legatura cu acest concurs?

  • ccrissy la 31 August, 2010

    mirelas, din cate stiu eu nu se suna! Doar daca vei castiga ai in mail un nr de tel. unde iti raspunde o doamna draguta si careia ii poti cere toate detaliile necesare tie.

  • mirelas la 31 August, 2010

    multumesc frumos pentru raspuns
    O seara buna tuturor

  • ccrissy la 31 August, 2010

    N-ai pt ce!;)

  • L7232 la 01 Septembrie, 2010

    am fost sunata si cica trebuie sa platesc 15o euro pentru rezervare. pai nu era gratis cazarea? ce rezervare ca nu prea inteleg. astept mail-ul cu mai multe date. va tin la curent!

  • ccrissy la 01 Septembrie, 2010

    L7232
    Eu asta nu stiu! Ce rezervare? Eventual rezervarea pt biletele de avion care le iei.Dar de rezervare pt camera, n-am auzit! Apoi, asa nci nu se merita, ca si asa doar cazarea e gratuita, dar mesele ti le platesti.Sau se poate gati in apartament ca e complet mobilat si utilat. E naspa daca cer rezervare de 150 de euro pt cazare. Ce-i asta? Ca si biletele sunt destul de costisitoare.

  • lilicaG la 02 Septembrie, 2010

    ... dar inca sunt sceptica. M-au sunat si anterior tragerii la sorti pt confirmarea datelor (au zis ei atunci), si ma gandesc ca poate au facut un "sondaj" si au ales persoanele care au parut mai abordabile (sau mai naive, daca vreti). Faptul ca nu se afiseaza castigatorii pe site ma duce cu gandul ca poate suntem mai mult de zece "castigatori", ca sa nu mai vorbesc de cei 149 € care trebuie platiti.
    Poate este cineva in comunitate care stie mai multe despre cat de serios este acest concurs si implicit organizatorii, sa ne dea si noua de stire.

  • ccrissy la 02 Septembrie, 2010

    @lilicaG
    Apoi, esti indreptatita sa fii sceptica. Deci, mai nou suna, eu stiu ca a castigat cumnatu-meu si a primit doar mail cu voucher-ul atasat, dar de sunat n-a fost sunat. Doar ce a sunat el pt informatii suplimentare(insa atunci in martie nu i-a spus de nici o rezervare de 150 de euro) insa tot nu s-a dus. PAi, sunt neseriosi asa! Atunci rezulta ca acea cazare gratuita nu e deloc gratuita. Si chiar,ai dreptate ca pot fi mai multi castigatori daca nu-s afisati. Asteapta si ei sa vada cine le merge.De parca n-ajunge ca la acest concurs, nici biletul nici masa nu e asigurata. :D

  • pescarus la 02 Septembrie, 2010

    Buna ziua tuturor!!
    SI eu creed ca este o mare teapa,eu pe data de 8 august trebuia sa plec insa din martie si pana in prezent nu am primit voucherul de cazare,la mail nu-mi raspunde nimeni,deci in concluzia mea este o mare teapa,dar de cei 150 euro nu mi-a zis nimeni nimi,doar ca va urma in cateva zile sa primesc confirmarea cazarii si implicit voucherul de cazare dar din martie tot astept:))

  • nuta1986 la 02 Septembrie, 2010

    cica mai trebuie 300 euro garantie la camera de hotel...nu mi se pare in regula

  • Ramona13 la 02 Septembrie, 2010

    Garantie pentru ce? Sa nu cumva sa furi ceva de pe acolo, sau chiar sa-ti pui camera in spinare si sa "stergi putina"? Se cauta castigatori sau potentiali hoti? Si celor care merg acolo contra cost le cer garantii? Cand mergi intr-o vacanta si te cazezi la hotel te pune careva sa lasi garantie in caz de...? Eu in locul vostru le-as zice cateva vorbe destul de "puternicve", sa nu mai incerce si altadata sa isi bata joc de oameni. Cam atat am avut sa va zic, dragi hotomani :)

  • lilicaG la 02 Septembrie, 2010

    Zice cam asa (printre altele):
    ..."Singura cheltuiala pe care o suportati fata de noi va fi suma de 149 Euro reprezentand taxa de statiune si decontarea biletului de taxi de la aeroportul din sud pana la hotelul nostru"...
    ..."Pentru a beneficia de vacanta promotionala:
    - sa participati la o intalnire cu un reprezentant al hotelului intr-una dintre zilele de vacanta, pentru o oferta promotionala;
    - sa aveti pregatiti la check-in suma-depozit de 300 de euro, suma returnabila in ultima zi de sejur"...
    ..."la sosire, Receptia va percepe un depozit de 300 euro/familie ce presupune predarea apartamentului in starea oferita, depozit ce va fi restuit la plecare;"...
    Iar pe formularul de rezervare ce trebuie completat trebuie sa semnam imediat sub urmatorul angajament:
    "Sunt de acord sa particip pe perioada sejurului, la o prezentare cu oferte de vacanţă şi să las la recepţie în momentul sosirii suma de 300 de euro, reprezentănd un depozit de siguranţă şi care se restituie în ultima zi de sedere după verificarea apartamentului (suma achitată pe baza unui card de credit)."
    Astfel eu cred ca daca iti opresc si pe cei 300 € (pt prezentare, poate) nu prea mai este nimic gratuit, deci in ce mai consta premiul?

  • Ramona13 la 02 Septembrie, 2010

    De fapt acesta nu este un concurs propriu-zis. Nu se fac extrageri, nu este oferit un premiu in adevaratul sens al cuvantului. In realitate sunt campanii de marketing, de prezentare. Targetul lor este reprezentat de familii cu copii, cu o situatie materiala cel putin decenta care sa mearga in resort-ul respectiv si ulterior sa joace, la randul lor, rolul de "agent publicitar" empiric. Adica oamenii merg acolo, eventual le place locatia, le place hotelul, le plac conditiile, le plac imprejurimile, etc...si, incantati si multumiti fiind de toate aceste, vor povesti si vor recomanda la randul lor acest loc prietenilor, rudelor, etc. Gratuita ar fi cazarea, restul fiind paltit de participant : masa, transportul (care e de fapt problema ptr ca este foarte scump fiind necesara escala)
    Mailul tau imi confirma ceea ce am intuit. Garantia este asigurarea lor contra eventualelor distrugeri/furturi. Nu se cereau inainte, probabil ca au avut experiente negative cu romanii si acum pun raul inainte . Sau se orienteaza dupa reclama negativa care se face romanilor peste tot, inclusiv in Spania. Oricare le-ar fi motivele, nimic nu le scuza intentia. Faptul ca esti tratat ca un potential infractor. Cine accepta asa ceva , sa fie sanatos. Ma indoiesc ca isi permit asemenea lipsa de respect fata de un englez, un francez sau un american, natii care se respecta si stiu sa se valorizeze. Romanii au ajuns sa accepte orice, si in spiritul fatalimsului funciar cu care natura i-a inzestrat incep sa se obisnuiasca sa fie tratati ca rebuturi ale Europei.

  • ccrissy la 02 Septembrie, 2010

    In ce consta premiul, LilicaG? PAi, ca ei te primesc in luxosul lor apartament(cam platit de tine)...asta da minune dumnezeiasca =))
    PS. Dar eu ma intreb cine ii despagubeste pe turisti cand peste noapte a intrat "somebody" si le-a luat tot ce era de valoare: bani, camera video, camera foto, tel mobil, carduri, etc. -asta am citit undeva pe un forum, povestea cineva care tocmai in Tenerife a fost!
    Si inca ceva: cine si-ar permite sa n-aiba grija de tot ceea ce e in apartament?Sa zgarie mobila sau nu stiu ce. Nu cred ca se apuca cineva sa vandalizeze pe-acolo. Eu tind sa cred ca noi romanii ne comportam normal,ok si cu simt de raspundere. Cam la ce tarife au deja, nu cred ca pupa ei vreun "castigator" cica.

  • lilicaG la 02 Septembrie, 2010

    Poate ca oamenii sunt seriosi, si in eventualitatea acceptarii acestei excursii lucrurile ar decurge foarte bine din toate punctele de vedere, iar faptul ca eu platesc in majoritate cheltuielile nu ar mai conta atunci; dar nu pot sa ma impac in nici un fel cu ideea de a fi nevoita sa ofer garantii materiale in scopul invocat de ei, indiferent de cat de neplacute au fost experientele pe care le-au avut cu alti turisti romani. In plus, faptul ca pana acum (lunile trecute) nu s-a cerut nici o alta suma de bani, dupa cum spune ccrissy, iar pescarus asteapta de luni bune sa primeasca un voucher si nu reuseste nici macar sa ii contacteze, imi lasa un gust amar. Mai mult ca sigur ca singura mea sansa de a aduce macar un picior de scaun de la 4000 km s-a epuizat in totalitate :-)

  • ccrissy la 02 Septembrie, 2010

    =)) haios!!! ...si fara nici macar o lingurita...din argint :))
    Atat i-a spus doamna respectiva la tel ca daca se hotarasc trebuie sa sune cu vreo 3 luni inainte ca sa aiba locuri disponibile in perioada aleasa de ei! Atat! Dar acum regulile "jocului" s-au schimbat, cine accepta bine...cine nu, nu! Dar pare-mi-se ca le va merge nimeni prin "oferta" asta a lor. Sau daca da, o sa poata fi numarati pe degete.

  • crisprecup la 03 Septembrie, 2010

    Si eu am fost sunata chiar azi si mi s-a transmis ca .."Singura cheltuiala pe care o suportati fata de noi va fi suma de 149 Euro reprezentand taxa de statiune si decontarea biletului de taxi de la aeroportul din sud pana la hotelul nostru"...
    Alt aspect este acela ca este obligatorie participarea la o prezentare...ceva legat de vacante...

  • lidiac la 03 Septembrie, 2010

    Si eu am fost sunata ca am castigat, urmand sa-mi trimita pe mail formularul de rezervare. Mie mi-a zis ca suma de 149 euro include decontarea biletului de taxi de la aeroport pina la hotel.

  • danuska76 la 04 Septembrie, 2010

    Si eu am fost sunata in data de 3.09 dar sincer faptul ca cer 150 euro si 300 euro ca si garantie plus ca ne costa transportul si nici macar masa nu e inclusa lasa de dorit. Haideti ca daca scriem aici care a fost sunat e posibil sa avem surpriza sa fim destui. Deci ei suna si daca le merge bine...

  • cyucy la 07 Septembrie, 2010

    astazi a fost sunat si sotul meu ca a castigat un sejut.
    @lidiac,taxiul am intels ca ar costa 25 euri si ar fii returnati cand ajungi la hotel.cei 150 euro sunt taxa de statiune,asa cum s-a mai scris mai sus.pe deasupra,daca vrei sa mergi in perioada noienbrie-10decembrie acest an ai si demipensiune inclusa in bilet,nu doar cazare.
    aiurea,nu cred ca va merge cineva,din moment ce au zis la telefon ca avionul costa intre 250-500 euro de persoana+restul cheltuielilor.

  • cyucy la 07 Septembrie, 2010

    *sejur*,nu sejut :D

  • irinel la 07 Septembrie, 2010

    si eu am fost sunata,mi-au timis si formularul pe mail.Mi-au cerut cei 140 de euro si 300 de euro garantie, la sosire.

  • irinel la 07 Septembrie, 2010

    O fi fost cineva?Daca da, sa ne spuna si noua.

  • fireman_mil la 07 Septembrie, 2010

    nu stiu ce sa m ai cred. eu as pleca

  • ccrissy la 08 Septembrie, 2010

    hm, eu una nu stiu ce sa spun!Toata lumea s-a impotmolit la informatii suplimentare prin telefon si la taxele cerute. :D Chiar acum m-am uitat la voucher-ul din mail. Are 2 semnaturi una din partea vacantaintenerife.ro si alta de la Contest Supervisor. Bine, asta nu confirma veridicitatea excursiei, insa am extras din mail asta "Promovam proprietatile de vacanta, intr-una din zilele vacantei
    dumneavoastra se va desfasura o prezentare referitoare la beneficiilor
    resortului, prezentare ce este parte componenta a tuturor ofertelor
    promotionale.

    Nu se aplica nici un fel de taxe de rezervare sau de oricare alta natura"
    Aici mi se pare dubios!!! Atunci la inceputul anului nu se cerea, acum tuturor se cere asta! Ceva poate nu e ok cu taxa asta si garantia. Sau nu stiu!

  • cyucy la 08 Septembrie, 2010

    eu azi am vorbit personal cu doamna care a sunat si i-am zis ca ar fii bine sa intre cineva de la ei sa explice aici tuturor cum sta treaba.asa mi s-ar parea normal.doamna a zis ca o sa afiseze castigatorii si pe site dupa ce acestia vor fii validati,numai ca pe 15 se va face o alta extragere,probabil tocmai pentru ca nu se strang cei 10 castigatori din cauza neincrederii.i-am spus eu in cateva cuvinte ce nelamuriri avem si a zis ca o sa spune mai departe.
    acum sa vedem ce va fii.

  • ccrissy la 08 Septembrie, 2010

    personal,cyucy????? face to face?
    Da, ar fi bine sa intre si sa dea lamuriri celor care-si doresc sa mearga doar ca sunt sceptici avand in vedere NOILE conditii!!! :)

  • cyucy la 08 Septembrie, 2010

    aaa,nu face to face.doar ca am vorbit eu la telefon,ca ieri l-a sunat pe sotul meu.azi i-am zis eu ce aveam de zis :D

  • ccrissy la 08 Septembrie, 2010

    aaa, asa! na, ma miram ca ai zis personal! Apoi atunci telefonic ai vorbit!
    Mie tot mi se pare ciudat de ce in mail a scris "Nu se aplica nici un fel de taxe de rezervare sau de oricare alta natura" si acum, culmea pe toti ii "taxeaza" ca sa zic asa! :)).

  • neamielu la 09 Septembrie, 2010

    mai ramane solutia de criza: ofer gratis cazare tenerife 2 persoane contra transport :D
    si haleala din traista, 20 de kile de conserve will do.. =))
    ps - m-au sunat si pe mine, dar cica preliminar.

  • ccrissy la 09 Septembrie, 2010

    =)) buna asta cu haleala si kg de conserve :))
    Hm, atunci cam nu le merge lumea :))

  • neamielu la 09 Septembrie, 2010

    Pai cum sa le mearga.. am incercat sa fac o socoteala si fara 2000 de euro de cuplu nu scapi (transport, mancare la restaurant, diverse). Cu banii astia te duci in thailanda! Faza aia cu lowcost la Madrid apoi cursa de Tenerife e tricky, greu sa gasesti bilete ieftine snur si daca mai tre' sa stai si pe acolo vreo noapte, la 80 de eur camera, plus mancare.. M-am gandit si la drum cu masina pana in Madrid si de acolo avion Tenerife, dar e foarte obositor. Pe de alta parte, o excursie "la cheie" luata frumusel de la o agentie costa 650 de euro cu transport inclus (firesc, fiind charter). Deci sunt de aceeasi parere cu Ramona13, e o politica de marketing si nimic mai mult...

  • crys_iordache la 09 Septembrie, 2010

    si pe mine m-a sunat inainte de 1 sept si mi-a zis tot la fel k suntem preintre acei posibili castigatori, deci cred k incerca sa faca o baza de date cu clienti ptgr ca altfel nu imi explic cum de a sunat atata lume...ca sa ce...

  • lali200380 la 09 Septembrie, 2010

    a primit si prietenul meu telefon astazi. detaliile inca nu le stiu deocamdata.

  • lilicaG la 14 Septembrie, 2010

    Nu mai zice nimeni nimic? Ati plecat cu totii in Tenerife? Maine este ultima zi in care putem accepta si din pacate nu a aparut nimeni care sa fi fost acolo pana acum si sa ne dea ceva amanunte despre ce si cum...

  • roandre la 15 Septembrie, 2010

    Am fost sunata si eu acum vreo saptamana (preliminar atunci) iar astazi m-au sunat sa-mi spuna ca sunt fericita castigatoare a 7 nopiti cazare gratuita in Tenerife. Nu prea m-am bucurat citind aici pe forum care sunt conditiile (taxa de statiune si garantia)si domnita a fost f contrariata ca nu ma bucur. Mi-au trimis astazi pe mail si voucherul si o lista cu posibilitati de rezervarea a biletului de avion.
    In mail mi-a scris ca taxa de rezervare, reprezentand suma de 149 Euro (pt un sejur de 7 nopti, pt pana la 4 membrii ai familiei) acopera urmatoarele costuri:
    - taxa de statiune;
    - decontarea transferului de la aeroportul Reina Sofia (Tenerife Sur) la hotel Flamingo Club;
    - acces la toate evenimentele organizate de Club pe toata peritada sederii (Magic Show, dansuri exotice, presura de papagali, Flamenco Show,etc.)
    - invitatie gratuita la cina de tip barbeque;
    - costuri de electricitate si apa;
    - costuri operator si servicii pe perioada sejurului;

  • roandre la 15 Septembrie, 2010

    Drept urmare pe mine nu m-au convins ca trebuie sa ma bucur de acest "premiu"...

  • Naked la 15 Septembrie, 2010

    Se poate merge la ANPC cu asta.

  • cyucy la 15 Septembrie, 2010

    eu am renuntat la acest "premiu".daca merge totusi cineva,distractie placuta :)

  • ccrissy la 15 Septembrie, 2010

    =))Buna asta! Mai e si contrariata ca nu te bucuri! :))))) Ooo, mai nou trimit si posibilitati de rezervare a biletului de vaion? Ce e asta? Disperare? :)) Sau nu, gresesc: e amabilitate! =))
    Deci, ti-a exemplificat ce include suma de 149 de euro si printre care si "invitatie gratuita la cina de tip barbeque". Deci, omul are de plata, dar mai apoi e invitat gratuit la cina!!! :))))) Hai ca-s haiosi! ;))
    Am ras! =))

  • roandre la 15 Septembrie, 2010

    Daaa, amabilitate cat cuprinde!
    Pe langa asta cica ofera si "ULTRA BONUS:

    Nu uitati, in peritada de 5 Noiembrie - 10 Decembrie 2010 puteti beneficia de demipensiune gratuita pe toata durata sejurului!
    Oferta consista in:
    - Mic dejun de tip englezesc ce include: toast, bakon, fasole, oua, rosii, cafea sau ceai;
    - Cina meniu a la carte: meniu complet, fel principal, fel secundar, desert."
    Wow, cu asta chiar m-au dat pe spate....ma duc sa mananc in fiecare dimineata fasole si oua...lol
    In teresant e si faptul ca-mi suport singura costurile de electricitate si apa...dar am totusi cazare gratuita. Hmm, poate ma pun sa-mi spal si vasele singura, ca doar nu e inclus in premiu si acest serviciu.
    Si sa vedeti cu cat patos vorbea incercand sa ma convinga ca ei au cele mai bune conditii (asta cand i-am spus ca la cat ma costa avionul si masa si taxa de staiune pot sa-mi iau o vacanta in Tenerife printr-o agentie de turism la un cost mult mai mic) si ca asa ceva nu gasesc la alte agenti.

    Pe langa asta mailul este scris execrabil, cu o mie de greseli gramaticale. Nu ca ma cramponez de asta, dar cineva care vrea sa convinga posibili clienti sa le calce pragul trebuie macar sa stie corect.

  • mirelas la 15 Septembrie, 2010

    Pana la urma pleaca careva ca eu una nu prea am curaj:)
    Din cate observ toti am renuntat la superbul premiu
    O seara buna

  • fireman_mil la 15 Septembrie, 2010

    AM primit si cateva nr de tel de la fosti clienti. eu am sunat, am vb cu ei, mi s a parut ok
    Publik Emil 0744 900 987

    Olteanu Mihail 0723 291 222

    Morosanu Emma 0722 393 907
    Urucu Lucia 0725 692 273
    Dusa Carmen 0752 312 374
    Sunati si voi, eu ce sa zic, ....eu plec

  • cyucy la 15 Septembrie, 2010

    distractie placuta.nu mi se pare insa ok ca ai afisat nr de tel pe un site public,nu stiu daca cei in cauza accepta asta.

  • ccrissy la 15 Septembrie, 2010

    pai, calatorie placuta si sa ne povestesti ce si cum a fost!...cum ai fost de taxat :))

  • ccrissy la 15 Septembrie, 2010

    ...iar konkurs sa stearga numerele de tel caci niciunuia nu i-ar conveni sa-i fie publicat pe un site nr. de tel. fara stirea ori aprobarea lui. Acele numere le-ai primit tu, fireman,tu pentru tine, nu pt tot "poporul". Nu e ok! Ce sunt aia?"Fsti clienti" adica turisti? Ei, nu sunt vreo agentie de publicitate sau vreo firma ce organizeaza vreun concurs, asa ca WRONG!!!

  • lilicaG la 16 Septembrie, 2010

    Oferta mea nu avea incluse fasolea si ouale, chiar nu mai este dreptate in tara asta! :-) :-) Dar, ce-i drept, nici nu ma puneau sa platesc curentul si apa, sau poate cei 300 € ceruti garantie isi gaseau ei o motivatie sa nu se mai intoarca la mine...
    Mai in gluma, mai in serios, pe masura ce trece timpul parca apar tot mai multe semne de intrebare legate de aceasta oferta, ceva parca nu e tocmai in regula. Nu cred nici asta cu numerele de telefon ale "fostilor clienti", probabil sunt ale unor persoane care au interese legate de toata aceasta afacere. De ex, cautati Agata Travel si la "Contact" veti gasi al doilea nr. de tel. postat de fireman_mil mai sus (0723 291 222). Nu aveau cum sa instraineze aceste numere de telefon daca ele chiar erau ale fostilor clienti.
    Una peste alta, pe masura ce descopar aceste "noutati" scad si regretele mele legate de faptul ca nu am acceptat oferta, caci sotul meu dorea sa mergem. Pentru cei care se incumeta totusi: chiar doresc sa fie totul in regula si sa aveti un sejur extraordinar, exact asa cum ar trebui sa fie la aceasta investitie deloc de neglijat, si poate cand reveniti ne spuneti si noua cum a fost...

  • ccrissy la 16 Septembrie, 2010

    Pai, logic!!! Doar cazarea e gratuita , nu si altceva; in cazul de fata cheltuielile de intretinere :))))) Pana la urma ramane netaxabil dormitul in patul lor si se va taxa faptul ca o sa calci pe covorul lor alb si pufos =)) Si eu tind sa cred tot mai mult ca acele numere sunt ale unor persoane care stiu ce "poezie" trebuie sa spuna, caci vreun fost turist, nu cred ca ar accepta sa fie deranjat de orisicare pt a cere pareri in leg cu excursia. Iar daca s-ar da nr lui fara acordul lui, ar face reclamatie acestui Organizator.
    PS. Oferta ta nu include fasolea si oualele intrucat poate n-ai ales sa mergi iarna. Ia uite ce atractiv e iarna! ;))
    Pfoai, ce CARAGHIOSI incep sa devina!!! Chiar nu-si dau seama?

  • neamielu la 17 Septembrie, 2010

    deci am primit cele doua telefoane, mi-a venit si mailul.. bref: la cate te costa sa ajungi acolo pe cont propriu, plus cheltuielile aferente, iti iei lejer un last minute in aceleasi tenerife.
    deci asta a fost un concurs... de imprejurari.
    dar am capatat mai multa experienta!

  • denysse la 02 Noiembrie, 2010

    pana la urma merge cineva? eu vreau sa ma interesez maine ca am p cineva chiar in tenerife dc a real hotelul si tot ce promit ei. v tin la curent

  • godo_mihaela la 19 Decembrie, 2010

    garantia de 300 de euro e mare, intr-adevar, dar se cere la hotelurile mari din lume. am fost in viena intr-un weekend, tot asa am castigat la un concurs, dar ne-au cerut doar 50 de euro, pe care i-am primit la plecare. dar de ce 300? nu stiu

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro