Acest concurs a fost publicat pe data de 29 Decembrie 2015
1 x 60 pliculete de mancare Felix + timp de o saptamana va fi vedeta paginii de Facebook DJ Pisi

Concurs Europa Fm Decembrie 2015 - Ianuarie 2016

Castiga 60 de pliculete de mancare Felix pentru pisica ta

  • Concursul s-a terminat pe 09 Ianuarie, 2016
  • Sursa: Europafm.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x 60 pliculete de mancare Felix + timp de o saptamana va fi vedeta paginii de Facebook DJ Pisi

Ce trebuie sa faci?

Intra pe pagina de concurs de pe europafm.ro si completeaza formularul cu toate datele tale de contact + arata tuturor ce pisica frumoasa ai si mai ales cât de isteata este, cum te convinge pisica sa-i dai mâncarea ei preferata sau cum îti demonstreaza ca nu este orice pisica, ci Pisica aceea isteata pe care merita sa o lauzi tuturor + incarca si poze cu aceasta..

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • konkuser119147 la 09 Ianuarie, 2016

    Câştigător

    Iar Tomitza din Moreni, a demonstrat că pisicile sunt istețe și descurcărețe și își dezvoltă abilități pe care noi oamenii le subestimăm de multe ori, cu care ne surprind de fiecare dată. Tocmai de aceea le iubim.

    Într-o dimineață am plecat de acasă și am uitat să-i las mâncare pisicii, pe motiv că mă întorc repede. Însă, precum spune și vorba: Știi când pleci, dar nu știi când te întorci, m-am dat la vorba cu prietenele mele și ușor, ușor…s-a întunecat afară. Grabită am plecat acasă, hotărâtă să-i dau mâncare pisicii mele, însa mare îmi fu mirarea când am văzut că ea deja servise masa: eu țineam mâncarea pentru pisică într-un dulăpior special pt așa ceva…nu-mi explic nici acum cum a făcut, cum a deschis ușa, cert e că era deschisă și pisica sătulă. De atunci plec liniștită de acasă, pentru că știu că este isteața și descurcăreață.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro