Acest concurs a fost publicat pe data de 11 Iunie 2010
6 x caseta parfumata

Concurs Iunie 2010

Castiga 6 casete parfumate

Ce castigi?

6 x caseta parfumata

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe pandoras.realitatea.net. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Lasa un comentariu la pagina de concurs pe pandoras.realitatea.net in care sa scrii o scrisoare despre parfumul tau preferat.
Nota curenta: 2.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (2)
  • Ramona13 la 11 Iunie, 2010

    Alt concurs plin de "furaciuni". Deja au aparut descrieri clasice ale parfumurilor postate drept idei proprii. Dar cum ne aflam inca la inceput, prevad o avalansa de copy/paste-uri patetice.

  • pescarus la 01 Iulie, 2010

    Concursul “Scrisori parfumate” şi-a desemnat câştigătorii:

    Fleur:

    Fiecare parfum ascunde o pasiune. Fiecare parfum are o poveste unica. Parfumul meu ascunde o poveste veche, o pasiune neincheiata. J’adore de la Dior este parfumul meu, acel parfum care ma duce intotdeauna in amintirea unei iubiri trecute, niciodata uitate… Este parfumul feminitatii mele, plin de senzualitate si increzator. Cu el am trait clipe minunate alaturi de barbatul iubit, alaturi de el am trait emotii, mi-a fost alaturi dintotdeauna si niciodata nu l-as putea inlocui. Odata, EL mi-a spus: “Te-as recunoaste dintr-o mie de femei, caci parfumul pielii tale este unic in felul sau ..si este al tau!” Cand ai un parfum numai al tau ce te imbraca, nu mai ai nevoie de haine de firma sau sa fii in tendite.. important este ca tu te simti bine oricum ai fi, oriunde ai fi..parfumul te imbraca in ce vrei tu la momentul respectiv.

    Iuliana Dobre

    Imi aduc aminte cu dor de primul meu parfum de firma,cumparat cu primul salariu- Grafitti Naf Naf.M-a cucerit din prima,il folosea profesoara de engleza cu care faceam meditatii in clasa a12a .Cand am intrebat-o ce foloseste ne-a dat voie mie si colegei mele sa ne parfumam cu el.Parca nu as fi mai facut baie in acea seara,imi era atat de drag..Pastrez si acum sticluta,alaturi de inca doua dragi mie si imi pare rau ca nu am mai vazut prin magazine.Mai apoi a fost Tresor si Flower by Kenzo,pe care le pastrez cu drag.Candva ma voi intoarce la ele,am folosit a2a sticla dupa prima,ceea ce la mine inseamna ca m-am indragostit de ele.Acum folosesc Incanto Heaven-Salvatore Ferragamo si Kelly Caleche de la Hermes,care ma poarta pe aripile dragostei si ma inveselesc.Imi plac parfumurile exuberante,florale,dar am zile cand folosesc si ceva mai tare,in special iarna sau cand am o stare de spirit mai sobra.Cert este ca pentru mine parfumul este a2a haina,nu as putea fara,este starea mea de spirit, cartea mea de vizita.

    primavarica:

    Stii cum anumite arome iti aduc aminte de anumite momente din trecut? Fiecare parfum ne amintește de ceva, de cineva, de o întâmplare, un timp, o vârstă, un eveniment, sau dimpotrivă, că nu știm exact de ce sau de cine ne amintește, dar sigur ne amintește…parcă…de ceva și cineva! “Amintirile aromate” sunt metoda ideala de a construi legaturi puternice. Izul unui parfum pe care iubitul tau obisnuia sa-l poarte atunci cand v-ati cunoscut iti poate inunda mintea cu amintiri si te poate face sa te simti la fel de indragostita ca atunci. Povestea unui parfum nu se încheie niciodată, Un parfum are și o poveste sau mai multe. Dacă aroma s-a evaporat, rămâne povestea, sau rețeta (secretă sau nu), rămâne amintirea clipei, sau chiar amintirea olfactivă. Parfumul este marele creator de amintiri ale unor întâmplări trăite, imaginate sau visate!Diorissimo de la Dior imi aduce amintiri frumoase de vremea cand nu eram maritata,de vremea logodnei,febra nuntii,cautarea rochiei de mireasa,a restaurantului,a lautarilor…si tot asa,o intreaga nebunie de care imi este dor

    Veronica:

    Parfumul este acel “ceva” care poate sa-mi schimbe starea de spirit, acel “ceva” care ma face sa ma simt bine, sa ma simt frumoasa, sa am incredere in mine, sa imi aduca la cei 35 de ani ai mei putin din starea de exuberanta de la 20 de ani.Acel “ceva” pentru mine se numeste vara Davidoff Cool water iar iarna Kenzo L~ Amour.

    aniela

    Dragul meu, De la tine am invatat ca, atunci cand cuvintele se ascund, vorbeste si tacerea; ca mainile stiu sa explice, ochii stiu sa atinga, miresmele stiu sa zambeasca impletite in zambete largi. Te-am vazut demult, cand nasul meu bagacios de copil s-a ridicat deasupra masutei de toaleta a unei doamne cochete.Mi-ai ramas in minte, in simturi, fara sa stiu cine esti; si te-am mai simtit de multe ori pe pielea..altora, avand de fiecare data un sentiment de dulce deja-vu; nu te cautam, pentru ca nu stiam unde; intaia mea dragoste la prima vedere cu un necunoscut care a trecut in graba nu se implinea, pentru ca nu stiam cum te cheama..de unde sa te iau? Dezarmat de ceea ce ai crezut ca e indiferenta, m-ai cautat si tu, dar tot eu te-am gasit- in marea inspiratie a unui prieten pentru cadoul de Craciun. De-atunci stii bine ca nu pot sa-ti las bratele calde care imi mangaie in fiecare zi gatul si incheieturile sa se desfasoare..pentru ca tu stii sa arati lumii si puterea, si sensibilitatea mea. Ma aprind cu totul cand stiu ca milioane de femei pretind ca te au, dar amandoi stim ca in adevaratul sens al lui “a fi”, tu esti doar al meu! Cu drag, pentru Ultraviolet, Paco Rabbane, care imi face fiecare zi mai frumoasa

    iuliaiulia

    Lavanda e o foarte veche si duioasă amintire. Tin minte o sticlă înaltă, cu pereti grosi, nu atât opacă, cât greu de pătruns cu privirea prin peretele din sticlă de culoarea albastru de cobalt, închis, regal, distins si întunecat. Dar, odată dopul înlăturat…minune! Parfumul era atât de luminos, sincer si proaspăt, încât părea că toate câmpurile de lavandă se iveau în plin soare! În aburul acelui parfum niciodată nu era înnorat! Nimic nu perturba seninul din sufletul meu când simteam parfumul lavandei, venind dinspre bunicul, iar mai târziu dinspre tatăl meu ( o vreme, că mai târziu tata a înlocuit lavanda cu Men s Club). Lavanda este si va rămâne un parfum al copilăriei, de demult, o copilărie aleasă, frumoasă, fără nori, senină si jucăusă…de aceea, lavanda e o aromă a inimilor si sufletelor senine (nu sunt singura care spune acest lucru.). Absolut întâmplător am observat că, dintre persoanele cunoscute, doar cei care au obiceiul să mintă si să însele urăsc, chiar urăsc, aroma proaspătă a lavandei. Interesant este că am urmărit acest lucru abia după ce un parfumier mi-a atras atenția asupra acestui amănunt. Nici eu nu folosesc lavandă, dar îmi place aroma acesteia si mi-a plăcut, după cum mărturiseam , încă din copilărie! Acele zile însorite si fericite mă bucură si azi. Nu mi le poate lua nimeni, sunt amintiri de lavandă, amintiri de câmpuri albastre-mov, inspirate cu toată aroma lor de o sticlă albastră, simplă, magică, parfumând oameni deosebiti, buni, cinstiti, importanți…care au fost, cândva în preajma mea, apărându-mă de toate relele acestei lumi, iar amintirea lor si a lavandei mă apără si azi! Parfumul bunicului semăna cu această sticlă, doar că nu era inscriptionat, poate avea câteve litere albe, scrise direct pe sticlă si o siglă aurie.

    Cele şase câştigătoare vor primi un set parfurmat de la Parfumexpress.ro.

    Detaliile vor fi comunicate prin email.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro