Acest concurs a fost publicat pe data de 01 Iunie 2011
3 x 500 Euro

Concurs Mai 2011 - Iulie 2011

Castiga 500 de Euro

  • Concursul s-a terminat pe 01 Iulie, 2011
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

3 x 500 Euro

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe quiz.mastercard.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Completeaza chestionarele de pe mastercard.ro cu  raspunsurile corecte la minim 15 intrebari, din cele 125 incluse in 25 de chestionare*

*Quiz-urile vor fi updatate ilnic cu 5 noi intrebari. Daca nu stii raspunsurile, informeaza-te pe EduCard

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (20)
  • allexinno_alexys la 01 Iunie, 2011

    Nu merge sa ma loghez:(Apare eroare in toate browserele!

  • georges_bv la 01 Iunie, 2011

    ... nici mie, si am incercat pe 2 PC-uri (7 si XP), safari nu mai am, dar nu mi-a mers bine in altele

  • allexinno_alexys la 01 Iunie, 2011

    Safari can’t open the page.
    Too many redirects occurred trying to open “...<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.

  • tanase_stefana la 01 Iunie, 2011

    nu merge sa citesc regulamentul :(

  • Abramburika la 01 Iunie, 2011

    REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
    "MASTERCARD QUIZ TROTTER"
    30 mai 2011 – 1 iulie 2011
    SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
    1.1. Campania publicitară MasterCard „MasterCard Quiz Trotter" (denumită în cele ce urmează“Campania”) este organizată în numele MasterCard Europe SPRL cu sediul in CHAUSSEE DE TERVUREN, Nr.198 A, Waterloo, Belgia, de către agenţia SC MRM Parteneri SRL, cu sediul in Str. Jules Michelet, nr. 18, Sector 1, Bucuresti, Registrul Comertului J 40/4017/2003, Cod Unic de Inregistrare 15300138, Atribut fiscal RO, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr. 11573, (denumită în continuare „Organizator”). Pentru evitarea oricarei neintelegeri, in organizarea acestei Campanii, SC MRM PARTENERI SRL actioneaza in calitate de imputernicit al MasterCard Europe SPRL, acesta din urma fiind inregistrat ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 4798. SC MRM PARTENERI SRL va actiona in numele si pe seama MasterCard Europe SPRL in prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopul prezentei Campanii. 1.2. Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.
    SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
    2.1. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.
    SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
    3.1. Campania va incepe in data de 30 mai 2011 ora 00:00:00 si se va incheia la data de 1 iulie 2011 ora 23:59:59. 3.2. Inregistrarea in Campanie prin completarea unui chestionar in conformitate cu Sectiunea 6.1. de mai jos se poate face exclusiv in perioada cuprinsa intre 30 mai 2011 ora 00:00:00 1 iulie 2011 ora 23:59:59. Orice chestionar completat inainte de data 30 mai 2011 ora 00:00:00 sau dupa data de 1 iulie 2011 ora 23:59:59 nu va fi luat in considerare.
    SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE
    4.1. Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajatii MasterCard Europe SPRL, angajatii agentiilor implicate in Campanie si nici membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie). 4.2. La Campanie poate participa orice persoana (denumita in continuare "Participant") cu varsta de minim 16 ani impliniti la data inceperii campaniei care completeaza corect cel putin 15 intrebari din cele 125 incluse in 25 de chestionare afisate pe site-ul promotiei, respectand prezentul Regulament. Persoanele sub 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei, pot participa doar cu acordul explicit al reprezentantului legal (parinte/ tutore legal), aceasta insemnand completarea de catre reprezentatul legal a formularului electronic de inscriere si bifarea casutei de acord cu comunicare promotionala de pe site-ul campaniei promotionale<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>
    4.3. Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
    SECTIUNEA 5. CASTIGURILE ACORDATE
    5.1.In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera urmatoarele castiguri: 3 castiguri in bani in valoare de 500 euro, in echivalent RON la rata de schimb de 1 Euro = 4.195 RON; Valoarea in RON a fiecarui Castig este de 2097.5, valoarea bruta(cu impozitul pe venit inclus) in RON a fecarui castig este 2.497,02 lei iar valoarea totala bruta (cu impozitul pe venit inclus) a Castigurilor este de 7491.071 RON.
    SECTIUNEA 6. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI
    6.1. Pentru a intra in Campanie, Participantii trebuie sa acceseze site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> unde vor gasi o serie de 25 de chestionare cu cate 5 intrebari fiecare. Aceste chestionare sunt afisate consecutiv zilnic, in zilele lucratoare ale saptamanii in perioada 30 mai 2011 si 1 iulie 2011. Participantii trebuie sa raspunda corect la cel putin 15 din cele 125 de intrebari si sa isi creeze un profil complet pe siteul mentionat mai sus cu datele de mai jos.
    (*) Nume, Prenume (*) Categoria de Varsta (*) numarul de telefon mobil – numar valid care ii apartine sau la care are acces (*) adresa de e-mail valida care ii apartine sau la care are acces (*) cod securitate CAPTCHA (*) bifarea campului: "Am citit si sunt de acord cu prevederile prezentului regulament precum si cu termenii si conditiile de mai jos referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si transmiterea de comunicari in legatura cu prezenta Campanie prin intermediul emailului." "Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile MasterCard Europe SPRL? * + DA * + NU" (camp optional) 6.2. Un Participant are dreptul sa participe in Promotie cu o singura adresa de mail si un singur numar de telefon. 6.3. Pentru ca o inscriere pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> sa fie considerata valida, aceasta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii: 6.3.1. sa contina 15 raspunsuri corecte;
    6.3.2. raspunsurile sa fie trimise in perioada 30 mai 2011 ora 00:00:00 si 1 iulie 2011 ora 23:59:59; 6.3.3. sa completeze profilul cu date valide respectand prezentul Regulament
    6.4. MESAJELE CAMPANIEI 6.4.1 Pentru fiecare profil creat, in conditiile prezentului Regulament, Participantul va primi un mesaj de raspuns prin email care ii va confirma inscrierea in concurs, care va avea, dupa caz, unul dintre continuturile de mai jos:
    a) in cazul confirmarii inscrierii in concurs
    Felicitari! Ai creat un cont pe site-ul de promotie MASTERCARD QUIZ TROTTER. b) in cazul in care raspund corect la 15 intrebari Felicitari! Te-ai inscris in promotia MASTERCARD QUIZ TROTTER. Tragerea la sorti are loc in data de 11 iulie 2011. c) daca un Participant a inscris de mai multe ori acelasi numar de telefon: Ai creat deja un profil cu acest numar de telefon, incalcand astfel regulamentul. Consulta regulamentul! SECTIUNEA 7. ACORDAREA CASTIGURILOR, TRAGERILE LA SORTI
    7.1. Castigurile vor fi acordate prin extragere la sorti in data de 11 iulie 2011. Vor participa la tragere la sorti numai conturile valid create in conformitate cu prevederile Regulamentului si care au raspuns corect la minim 15 intrebari. Se vor extrage trei castigatori si 6 rezerve. Aceasta extragere va fi asistata de un notar public.
    7.2. Daca Participantul desemnat castigator in urma primei extrageri nu indeplineste conditiile de validare conform Sectiunii 8 din prezentul Regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda Castigul primei Rezerve care indeplineste conditiile de validare. Daca nici una dintre Rezerve nu indeplineste conditiile de validare din prezentul Regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu acorda castigul. 7.3 Persoanele care obtin castigurile oferite in cadrul acestei Campanii nu pot ceda castigul unei alte persoane. 7.4 Odata castigul inmanat, Organizatorul este eliberat fata de Castigator de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament. 7.5 Tragerile la sorti sunt publice si vor fi efectuate la sediul S.C. MRM PARTENERI SRL, Bucuresti, sector 1, Str. Jules Michelet, nr. 18. Oricine doreste sa participe la tragerea la sorti trebuie sa instiinteze Organizatorul, cu 7 (sapte) zile in avans de data la care este programata extragerea conform prezentului Regulament, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, pe adresa S.C. MRM PARTENERI SRL, avand sediul social in Bucuresti, sector 1, Str. Jules Michelet, nr. 18
    SECTIUNEA 8. CONDITII DE VALIDARE
    8.1. Pentru ca un Participant sa fie validat castigator, trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii: 8.1.1. Sa indeplineasca conditiile prevazute in Sectiunea 4 a prezentului Regulament; 8.1.2. Sa intre pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> si sa completeze un profil 8.1.3 Sa raspunda corect la cel putin 15 intrebari din cele 125 afisate pe perioada concursului. 8.2. In sensul prezentului Regulament, Participantul care intruneste toate conditiile de mai sus este validat castigator, indiferent daca este sau nu titularul numarului de telefon mobil folosit pentru trimiterea inscrierii in Campanie sau a adresei de e-mail folosita pentru completarea formularului de inscriere de pe web-site-ul Campaniei<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, sub rezerva indeplinirii cerintelor de la Sectiunea 6.
    SECTIUNEA 9. PROCEDURA DE VALIDARE SI INMANARE A CASTIGURILOR
    9.1. Dupa extragera castigatorilor acestia vor fi sunati de catre Organizator si se va verifica indeplinirea tuturor conditiilor prezentului regulament. Participantul va trebui apoi sa trimita Organizatorului: a) o copie dupa actul de identitate
    In cazul in care un castigator refuza castigul oferit in cadrul acestei campanii, va semna o declaratie pe propria raspundere prin care va declara ca renunta la castigul oferit si la orice alte drepturi legate de acest castig. Daca aceasta declaratie nu se poate semna la sediul Organizatorul sau in prezenta unui reprezentant al Organizatorului, atunci declaratia se va trimite Organizatorului prin scrisoare recomandata sau curier. Daca niciuna dintre rezerve nu indeplineste conditiile de validare din prezentul Regulament, castigul va ramane in posesia Organizatorului. Castigatorul va fi validat doar daca respecta toate prevederile prezentului Regulament. 9.2. Daca unul dintre castigurile promotiei nu se acorda ca urmare a neindeplinirii de catre Participantul castigator a uneia sau a mai multor conditii de validare, Organizatorul va desemna drept castigator, sub rezerva indeplinirii tuturor conditiilor prevazute de prezentul Regulament, prima rezerva extrasa in cadrul tragerii la sorti. Acesti Participanti vor fi notificati si validati de catre Organizator in termen de maxim 5 (cinci) zile lucratoare de la data constatarii neindeplinirii de catre Participantul initial extras a conditiilor prezentului Regulament. Conditiile de validare a rezervelor sunt aceleasi ca si in cazul castigatorilor. 9.3. Lista castigatorilor validati (nume, prenume, castigul obtinut) va fi publicata pe site-ul Campaniei<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, in cel mult 30 de zile lucratoare de la momentul validarii lor;
    9.4. Castigatorilor validati li se va acorda castigul prin transfer bancar intr-un cont comunicat de acestia in urma validarii. Transferul bancar se va efecta numai dupa validarea tuturor castigatorilor conform
    Regulamentului. Dupa validarea castigatorilor, castigul va fi livrat prin transfer bancar in termen de 30 de zile lucratoare.
    9.5. In Cazul in care un castigator nu poseda un cont in care suma sa fie transferata, acesta va putea intra in posesia castigului prin Mandat Postal in termen de 30 de zile lucratoare de la data validarii.
    SECTIUNEA 10. MINORII SI PERSOANELE AFLATE IN IMPOSIBILITATE FIZICA DE A SE DEPLASA
    10.1. Pentru ca un minor (cu vârsta intre 16 si 18 ani) sa poata fi desemnat castigator, tutorele legal sau parintele va trebui sa trimita, pentru validarea minorului ca si castigator: - Copie dupa actul de identitate (al parintelui sau tutorelui legal). - Sa semneze procesul verbal de acceptare a castigului alaturi de minor, incuviintand acceptarea de catre minor a castigului. - Va semna alaturi de minor o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea oficiala a castigului respectiv catre minorul aflat in grija sa, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de acesta, incuviintand semnarea acestui document de catre minor. - O copie dupa actul de identitate al minorului 10.2. In cazul in care castigatorul unuia dintre Castigurile acordate in aceasta Campanie se afla in imposibilitate fizica de a se deplasa, predarea acestuia se poate face catre o persoana imputernicita de catre castigator in baza unei procuri autentificate de catre un Notar Public. Aceasta procura autentificata va imputernici reprezentantul castigatorului sa semneze inclusiv declaratia prin care Organizatorul este exonerat de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a castigului catre persoana imputernicita in acest sens, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea oricaror reclamatii legate de acesta.
    SECTIUNEA 11. CONFIDENTIALITATEA DATELOR
    11.1. Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta promotie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de imputernicit al MasterCard Europe SPRL. Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, persoanele inscrise pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> si castigatorii castigurilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal fie prelucrate de catre MasterCard Europe SPRL prin imputernicitul acestuia SC MRM PARTENERI SRL in vederea validarii, atribuirii castigurilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii precum si a transmiterii de comunicari prin diverse mijloace de comunicare (telefon, SMS si/sau E-mail) cu privire la produse, serviciile si/sau promotiile MasterCard Europe SPRL.
    Comunicarile ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori care si-au dat acordul explicit si neechivoc in acest sens bifand casuta "Da" corespunzatoare intrebarii "Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotile MasterCard Europe SPRL? * + DA * + NU" 11.2. Organizatorul si MasterCard Europe SPRL garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001,
    urmatoarele drepturi (“Legea 677/2001”): dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18). La cererea expresa a Participantului, MasterCard Europe SPRL va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Astfel, Participantul are dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre MasterCard Europe SPRL si are, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantul are dreptul de a solicita, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite pe adresa S.C. MRM PARTENERI SRL, avand sediul social in Bucuresti, sector 1, Str. Jules Michelet, nr. 18, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. 11.3. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care MasterCard Europe SPRL trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. SECTIUNEA 12. LIMITAREA RASPUNDERII
    12.1. Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand dar fara a se limita la, pentru: 12.1.1 Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe website, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului; 12.1.2 Situatiile in care numarul de telefon care este inregistrat in concurs nu poate fi identificat si ca atare Organizatorul nu va putea contacta Participantului la Campanie; 12.1.3 Formularele de Inscriere incomplete, inexacte sau incorecte; 12.1.4 Pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Campanie, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei/consumatorului care doreste sa se inscrie in Campanie; 12.1.5 Intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens;
    SECTIUNEA 13. TAXE 13.1 Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu prevederile art 78 si 79 din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului. De la data semnarii confirmarii de primire a castigurilor si/sau a confirmarii de plata a castigului in contul indicat de fiecare castigator, toate cheltuielile legale aferente acestor castiguri revin castigatorului. 13.2 Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte
    suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (contravaloarea accesului la Internet in vederea inscrierii in campanie, alte cheltuieli cum ar fi tarifele normale stabilite de Posta Romana in cazul solicitarii scrise a Regulamentului la adresa S.C. MRM PARTENERI SRL, avand sediul social in Bucuresti, sector 1, Str. Jules Michelet, nr. 18, Romania sau la alta adresa comunicata de Organizator)
    SECTIUNEA 14. ANUNTAREA CASTIGATORILOR
    Numele si prenumele castigatorilor validati, precum si castigurile obtinute in cadrul campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002. Lista tuturor castigatorilor cuprinzand numele, prenumele si castigurile obtinute va fi publicata pe siteul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, in cel mult 30 de zile lucratoare de la momentul validarii lor.
    SECTIUNEA 15. FORTA MAJORA
    15.1 Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. 15.2 Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.
    SECTIUNEA 16. LITIGII SI FRAUDE
    16.1 In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente. 16.2 Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: S.C. MRM PARTENERI SRL, avand sediul social in Bucuresti, sector 1, Str. Jules Michelet, nr. 18, in termen de maxim 2 (doua) saptamani de la data publicarii listei tuturor castigatorilor. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie. 16.3 Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii. 16.4 In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de castiguri, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.
    16.5 Prezentul regulament este guvernat si va fi interpretat in conformitate cu legea romana.
    SECTIUNEA 17. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
    17.1 Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament. 17.2 Regulamentul Campaniei "MASTERCARD QUIZ TROTTER" va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul Campaniei<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> De asemenea, regulamentul va fi pus la dispozitie in mod gratuit oricarei persoane care transmite o solicitare in acest sens la adresa Str. Jules Michelet, nr. 18, sector 1, Bucuresti, attn. Goncea Matei. 17.3. Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002 si a fost semnat si autentificat in prezenta unui Notar Public in 6 exemplare originale, cu numarul de autentificare ……………

  • tanase_stefana la 01 Iunie, 2011

    nu merge...asta inseamna k probabil au nevoie de o baza de date...

  • avy33 la 01 Iunie, 2011

    La voi apare in fiecare zi un alt quiz?
    Mie mi-a aparut un quiz in prima zi si de doua zile nu mai imi apare niciunul nou.

  • Abramburika la 01 Iunie, 2011

    cu placere :)

  • cyucy la 01 Iunie, 2011

    @Abramburica,multumesc eu in locul ei ;) multumesc! :P

  • Abramburika la 01 Iunie, 2011

    :)

  • cyucy la 05 Iunie, 2011

    nici eu n-am reusit sa-mi fac cont :(

  • cyucy la 06 Iunie, 2011

    s-a rezolvat ;)

  • collie la 08 Iunie, 2011

    Am gasit raspunsurile la quiz. Cautati in google dupa "raspunsuri quiz educard" si e primul...

  • elena_banu87 la 13 Iulie, 2011

    Se mai afiseaza castigatorii....oare?

  • stupidcow la 13 Iulie, 2011

    probabil ca cei care au castigat se stiu deja. mai dureaza pana se afiseaza pe site

  • pescarus la 13 Iulie, 2011

    da, extragerea a fost pe 11 iulie, apoi i-au contactat si dupa ce ii valideaza ii vor face publici!

  • elena_banu87 la 13 Iulie, 2011

    Da dar macar vede-am si noi cine sunt fericitii:)

  • pescarus la 13 Iulie, 2011

    cu siguranta ii vor afisa, si la cel precedent a mai durat un pic pana i-a facut publici :)

  • cyucy la 13 Iulie, 2011

    asa este,castigatorii au fost deja instiintati,doar ca dureaza pana-i si afiseaza! ;)

  • elena_banu87 la 15 Iulie, 2011

    Castigatorii concursului sunt:

    1. Ioana Maria Florescu
    2. Iulian Andrei Ovidiu Bosorogan
    3. Valeria Grama

    Felicitari tuturor si va multumim pentru participare!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro