Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Noiembrie 2011
5 x tigara electronica marca Vogue

Concurs Noiembrie 2011 - Decembrie 2011

Castiga 5 tigari electronice marca Vogue

  • Concursul s-a terminat pe 27 Decembrie, 2011
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

5 x tigara electronica marca Vogue

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Tigara electronica Vogue (click aici) + adauga prieten ETigara Runway (click aici)
  2. Posteaza linkul de concurs: http://www.etigararunway.ro/product/concurs-tigara-electronica-vogue/ la tine pe wall-ul de Facebook + incurajeaza-ti prietenii sa dea si ei un LIKE.
  3. Fa-ti cont de membru pe www.eTigaraRunway.ro (utilizator nou) (click aici)
Nota curenta: 2.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (10)
  • baubau2006 la 14 Noiembrie, 2011

    mai exact?
    lr, standard, mega...?
    pe atty de 510, 910, tank...?

  • eTigaraRunway la 14 Noiembrie, 2011

    5 kituri tigara electronica Kitul Economic - contine tigara electronica, 10 cartuse, incarcator usb, tabachera standard! Bafta si nu uitati sa alegeti inteligent in viata !

  • claudi_mami la 21 Noiembrie, 2011

    like

  • costib la 10 Decembrie, 2011

    Imi doresc la maxim aceste tigari. Si nu doar pentru mine, ci pentru toata familia. In plus as vrea sa-mi conving familia ca dpv. al sanatatatii si al bugetului casei, aceasta-i varianta cea mai buna: TIGAREA ELECTRONICA.

  • Jumbo_Jack la 10 Decembrie, 2011

    Dupa modul de exprimare esti un mare manelist

  • costib la 11 Decembrie, 2011

    Dacă viaţa-i o manea, atunci sunt "un mare manelist". Şi dacă tot m-am ales cu un asemenea epitet, mi-aş fi dorit să am şi banii unui manelist. Atunci n-aş mai fi râvnit la kit-ul Vogue. Logic, nu!?

  • costib la 26 Decembrie, 2011

    Pentru mine ţigările electronice de la Vogue nu sunt doar o alegere inteligentă, ci şi o alternativă pentru un fumător de a trăi sănătos. Dacă aş avea norocul să câştig acest Kit, aş termina acest an cu un mare, mare, mare câştig. Rămâne de văzut dacă aşa va fi. Baftă tuturor!

  • baubau2006 la 27 Decembrie, 2011

    Bre costi, ia mai citeste mataluta despre ce alternative mai exista pe piata de electronicelor si apoi concluzioneaza. O sa vezi ca apoi o sa-ti doresti un joyetech sau un pretios home made...si tot asa.
    Alternativa unui fumat sanatos este sa nu fumezi rahaturi si nici sa nu vapezi electronic. Cam asa vad eu alternativa sanatatii tale.

  • costib la 27 Decembrie, 2011

    Alternativele de care zici tu "baubau" sunt prea departe de posiblităţile mele financiare. Nu neg că ele există, ci spun doar că nu-s de nasul şi de buzunarul meu exemplele tale. Mulţumesc, oricum, pentru informaţie!

  • blue65 la 03 Ianuarie, 2012

    in asteptare...

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro