Acest concurs a fost publicat pe data de 11 August 2010
4 x telefon Nokia N900, 40 x pereche casti BH-905

Concurs August 2010 - Septembrie 2010

Castiga 4 telefoane Nokia N900 si 40 de perechi casti BH-905

  • Concursul s-a terminat pe 23 Septembrie, 2010
  • Sursa: Goanaovi.ro
  • Tip concurs:
Ce castigi?

4 x telefon Nokia N900, 40 x pereche casti BH-905

Ce trebuie sa faci?
  1. Inregistreaza-te pe Ovi.com. (click aici)
  2. Trimite un e-mail la adresa vreau@goanaOVI.ro cu subiectul "Care este primul indiciu?"
  3. Vino la locul de intalnire si fii primul care pune intrebarea "Tu esti Ovi?".
Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (31)
  • cocolino2 la 11 August, 2010

    hai pe el in mamaia

  • dolphin la 11 August, 2010

    E in Bucuresti, iar site-ul lor cu harti nu merge, cel putin la mine...

  • contele la 11 August, 2010

    site-ul merge foarte bine si locatia este foarte usor de gasit ... mai greu va fi ovi de gasit ;)

  • Naked la 11 August, 2010

    e vorba de bucuresti ca de obicei nu?

  • dolphin la 11 August, 2010

    O sa vina si prin tara, depinde ce judet o sa fie mai votat. ;)

  • dolphin la 11 August, 2010

    Acum merge si la mine harta, dar nu ma prind unde e locul ala. Dupa cladirea de birouri, am crezut ca am nimerit zona, dar p harta nu era asa... :(

  • dolphin la 11 August, 2010

    Gata, am gasit!!! :)

  • fcdcc2010 la 11 August, 2010

    'locul ala' unde va apare? la harti Ovi?...e marcat cumva?

  • dolphin la 11 August, 2010

    Nu e marcat, ca ar fi prea usor. Cand te inscrii, primesti niste indicii cu locul respectiv si cauti p harta Bucurestiului.

  • fcdcc2010 la 12 August, 2010

    care te-ai inscris din timp, ai primit cele 2 indicii pe mail, care nu...stai si asteapta!...au promis ca trimit cele 2 indicii azi si pt. cei inscrisi mai tarziu...sau poate se trimit la ora 18.01, dupa cel gaseste lumea pe Ovi?...halal concurs!

  • fcdcc2010 la 12 August, 2010

    dupa ce-l*** gaseste

  • dolphin la 12 August, 2010

    Am fost azi, am ajuns ultima la sosire, dar a fost f distractiv. S-a adunat lumea la statia de metrou Tineretului, apoi am primit primul indiciu, iesirea de la metrou din Herastrau, unde am primit al doilea indiciu, pontonul de la pavilionul H. Acolo am vrut sa fac o smekerie, sa iau autobuzul si am luat teapa, ca l-am luat p singurul care mergea spre Aviatiei, m-am intors, am strabatut parcul, am luat un autobuz 2 statii, ajung, mi se spune ca tre sa iau o hidrobici si sa merg p malul celalalt. Acolo era Ovi, dar era prea tarziu, cand am ajuns, el pleca, dar nu-i niumic, am vazut si eu cum e si m-am distrat si am facut miscare. Astept urmatoarea runda!!! :)

  • fcdcc2010 la 12 August, 2010

    daca ti-ai propus sa dai jos 10 kg sau mai mult in vara asta, e cel mai nimerit mod de a slabi...asta ar fi singurul scop nobil al acestui asa-zis concurs, de a alerga dupa calul verde imbracat in fusta rosie, pe nume Ovi;)

  • dolphin la 12 August, 2010

    Nu cred ca si-au propus ei sa ma puna la slabit, dar a fost binevenita miscarea, mai ales p hidrobici. :) Daca era lacul mai curat, cam k acum 20 de ani, il strabateam si inot, ca ador sportul asta si apa...deh, dolphin! ;)

  • fcdcc2010 la 12 August, 2010

    am primit si eu cele 2 indicii tocmai azi la ora 15.23...deja ma resemnasem pe la ora 13.30, asa ca...am ratat goana asta!...cate persoane ati fost la statia de metrou Tineretului si indiciile de la fata locului, cum se afla, prin SMS sau trebuie sa tii urma 'turmei'?;)

  • dolphin la 12 August, 2010

    In locurile respective erau niste "hostesse", care iti dadeau indiciile. La Tineretului ni s-a dat un cartonas de participare. Cred ca la plecare eram cam 20...nu am stat sa numar. :) La final, toti am primit tricouri si am facut poze, care vor aparea p pagina lor de facebook.

  • fcdcc2010 la 12 August, 2010

    presupun ca erau tricouri cu marimi pe alese, nu 'universale' ca pe la alte concursuri!...n-ai ajuns in primii 10 ca sa primesti o pereche de casti BH-905?

  • dolphin la 12 August, 2010

    Nu, am fost ultima, cred ca a 16-a, ca am inteles ca au fost 15 cartonase cu numere, p malul unde era Ovi. Oricum, mi-a prins bine ca experienta, macar data viitoare stiu la ce sa ma atept. :)

  • dolphin la 12 August, 2010

    Si tricourile au fost pe marimi: M sau L. :)

  • dolphin la 12 August, 2010

    @Naked, nu spui nimic?

  • fcdcc2010 la 12 August, 2010

    felicitari! observ ca pt. etapa de pe litoral, lumea voteaza Vama Veche...

  • dolphin la 12 August, 2010

    Merci!!!
    Da, si eu am votat pt Vama, nu ma intreba de ce, ca nu merg acolo. :)))

  • Collectorul la 13 August, 2010

    Super amuzant concursul.Ma bucur ca nu a mai fost ca anul trecut cand tinea de noroc mai mult, acum trebuia sa ai o conditie fizica destul de buna pentru a prinde potul cel mare.
    La tineretului cred ca erau cam 10-12 cand a iesit domnisoara sa ne zica primul indiciu si sa dea cate o cartela de 2 calatorii la fiecare.
    Parte cu hidrobicicletele a fost super..cald de mureai, alea mergeau cam incet..pana ajungeai la ovi si inapoi mureai de cald.
    A fost super..recomand oricui.Eu am luat un set de casti pana la urma.

  • contele la 13 August, 2010

    am participat si eu , pt cei care au fost acolo sunt cel care a facut putina galagie pt ca s-au dat cartonasele pt primul indiciu inainte de ora 18 :) .... am ajuns pe 13 dar am plecat la diferenta de 5-10 min de ceilalti

  • GoanaDupaOvi la 13 August, 2010

    Ma bucur tare mult ca v-ati simtit la fel de bine ca mine! Uh.. a fost o super goana!
    @Contele, din cate imi amintesc eu, cineva ti-a demonstrat (conform orei de pe cartela ta de metrou) ca goana a inceput la timp! ;)
    Hai, sa ne vedem la urmatoarea goana: mai am 3 telefoane Nokia N900 si 30 de casti BH-905!
    Ne vedem pe litoral!

  • kalasnikov1 la 13 August, 2010

    Sunt frumoase premiile oferit, dar organizarea... nu cred ca a fost prea bine gandita. Teoretic poate participa la concurs oricine, dar practic, pot participa numai cei care se afla in "secunda magica" in cele 3 judete... Era mai interesant sa fie cel putin un premiu oferit prin tragere la soti pt. ca suntem multi abonati pe site-ul "lu' Ovi" care nu o sa ne aflam in acele judete... iar votarea... Daca se pun 10 pers. dintr-un judet ca sa voteze acel judet de pe IP-uri dinamice... nicio sansa pt noi
    Sa va zic cum sa procedati anul viitor ca sa putem participa toti... Organizati un maraton in fiecare judet si cel care parcurge cel mai repede cei 42 km din fiecare judet sa intre la tragerea la sorti pt. unul dintre marile premii, cei de pe locul 2 sa primeasca cate un premiu simbolic (tricou/pix/agenda..), iar ceilalti sa primeasca niste multumiri pt. participare... Ce ziceti? Asa o sa faca miscare toti participantii si poate participa toata lumea.
    PS:Nu trebuie sa fie obligatoriu 42km, pot fi si minim 5km :D

  • dolphin la 13 August, 2010

    Nu esti zdravan, vrei sa organizeze un maraton pt un telefon??? :))) Concursul asta nu e pt profesionisti, e doar de dragul distractiei si un pic de aventura, atata tot! Poate ca ora sa repete figura si in alte orase, daca vad ca au succes. Vino la mare cand se organizeaza si cine stie... ;)

  • contele la 12 Septembrie, 2010

    concursul este bine gandit si fata de anul trecut s-au facut cateva modificari in bine... lejer , acest concurs e cel mai tare din toate cate sunt publicate aici

  • GoanaDupaOvi la 21 Septembrie, 2010

    Nici nu stiti cat de mult ma bucura feedback-ul vostru pozitiv de aici! Nu stiu cati dintre voi sunt din Brasov, dar va astept la goana de acolo, caci este ultima! Hai, distractie maxima!

  • fcdcc2010 la 23 Septembrie, 2010

    sper ca la anu' sa nu mai vedem hidrobiciclete sau biciclete...se mai pot organiza si alte probe...

  • GoanaDupaOvi la 04 Octombrie, 2010

    Pe blogul meu (<a rel="nofollow" target="_blank" href="http://blog.goanaovi.ro">http://blog.goanaovi.ro</a>) am lansat un nou concurs: spune-mi cum vrei sa fie goana de anul viitor si poti castiga (daca ai una din cele mai bune idei) o pereche de casti BH-905. Succes!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro