Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Aprilie 2010
4 x Dacia Duster

Concurs Aprilie 2010

Castiga 4 masini Dacia Duster

  • Concursul s-a terminat pe 18 Aprilie, 2010
  • Sursa: Dacia.ro
  • Tip concurs: castig instant
Ce castigi?

4 x Dacia Duster

Ce trebuie sa faci?
  1. Cauta cheia norocoasa*.
  2. Du-te in intervalul 15 - 18 aprilie in cel mai apropiat showroom Dacia si introdu cheia speciala in contactul autoturismului Dacia Duster special pregatit pentru acest joc. Daca masina porneste ai castigat un Duster Laureate 1,6 16V 4x2.

 

*Dacia va distribui prin diverse canale 500.000 de chei speciale, iar in showroomuri vor fi expuse mai multe modele Duster Laureate 1,6 16 V 4x2 special pregatite pentru acest joc.

 

Important: Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (10)
  • segaldia la 14 Aprilie, 2010

    Dar oare chiar se dau pe bune masinile astea? Eu una o sa incerc. Tineti-mi pumnii stransi!

  • analis la 16 Aprilie, 2010

    Bafta!Cred ca se dau deoarece au mai avut concursuri si au dat premiile.

  • vecinu95 la 17 Aprilie, 2010

    Mda...iti da o cheie,am facut comparatie cu cheia altei persoane si mi-au parut identice. Cheia nu iti ramane pentru ca e un nene care sta si ti-o ia.Probabil le duce in spate si le lipeste inapoi pe pliant :).Am fost mai mult sa vad "minunatia" de masina.Per ansamblu e simpatica si cam atat.

  • blue65 la 18 Aprilie, 2010

    E, normal ca sunt identice, or fi doar cele 4 norocoase altfel, in rest, nu avea rost sa faca mai multe "modele"; a luat cineva o masina sau sunt deja "date"?

  • Ramona13 la 18 Aprilie, 2010

    Normal ar fi ca fiecare sa aiba cheia lui, nu sa-i fie luata : "Dacia va distribui prin diverse canale 500.000 de chei speciale"...Dar romanasul nostru este inventiv si stie cum sa-si bata joc de orice si sa compromita rapid chiar si intentiile serioase. Cu siguranta cei de la centru habar nu au de felul in care cei din teritoriu au adaptat pe alocuri distribuirea cheilor...

  • ccrissy la 18 Aprilie, 2010

    Eu sunt curioasa daca intradevar cuiva din Ro i se potriveste cheia. Aici a fost cumnatu'-meu si sora-mea -si au venit cu 3 chei:)). Cica trebuia sa le lase in masina, intr-o cutie! Toate 3 sunt perfect identice. Sau daca in toata Ro nu se potriveste vreo cheie sa vedem ce se intampla la tragerea la sorti. Nu stiu de ce, dar nici mie nu-mi inspira incredere concursul asta.:D

  • ccrissy la 18 Aprilie, 2010

    Si eu sunt de aceeasi parere. Nu e firesc sa-i fie luata cheia. N-au facut ei 500 000 de chei? Sau fac economii si o sa le foloseasca ulterior la o noua campanie, cica :)))))

  • kalasnikov1 la 18 Aprilie, 2010

    Fii sigura ca o sa se potriveasca la... cine trebuie ;) Premiile sunt mult prea mari ca sa... La conc. de acest gen, si la cele gen "castiga loganu' cu jurnalu'" se cunosc unele detalii si se trimit pe piata daca au chef cei din spatele campaniei, sau sunt trimise direct catre castigator. Bineinteles ca la noi in tara nu se procedeaza asa si ca noi suntem numai niste invidiosi pe "baietii norocosi"... sau se procedeaza si asa? :))

  • ccrissy la 18 Aprilie, 2010

    Si eu la asta m-am gandit! Nu cei implicati in campanie, ci cunostinte sau prieteni de-a organizatorilor. Si ca sa fie fair-play poate impart intre ei castigul ca sa nu fie nici unul nedreptatit! :D

  • blue65 la 18 Aprilie, 2010

    Este mentionat in regulament ca trebuie inapoiata cheia; hm...sa dea semn cineva daca afla de vreo cunostinta care castiga pe bune, caci e mare curiozitatea:)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro