Acest concurs a fost publicat pe data de 17 Ianuarie 2010
300 de euro, 200 de euro, 100 de euro

Concurs Ianuarie 2010 - Februarie 2010

Castiga 300 de euro, 200 de euro, 100 de euro

Ce castigi?

300 de euro, 200 de euro, 100 de euro

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie o poezie si arata tuturor cat de “fiebinti” si “condimentate” sunt sentimentele tale pentru persoana pe care o iubesti.
  2. Lasa un comentariu pe pagina de concurs a blog-ului kfcro.wordpress.com cu poezia scrisa de tine ( click aici )
  3. Invita-ti prietenii sa te voteze!
important: Pentru mai multe detalii acceseaza Regulamentul Oficial.
Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (52)
  • hutzanca la 18 Ianuarie, 2010

    Nu inteleg,doua afirmatii se bat cap in cap... * Autorii celor mai votate si mai comentate trei poezii vor fi declarati castigatorii concursului KFC, cu dragoste si vor fi instiintati prin e-mail ca pot veni sa isi ridice premiile.
    * Jurizarea concursului KFC, cu dragoste se va desfasura in perioada o8 februarie – 11 februarie 2010.
    Votare sau jurizare?

  • baubau2006 la 18 Ianuarie, 2010

    oricum mi se pare cam aiurea, vad ca s-au postat zeci de poezii dar ierarhia lor a ramas neschimbata. adica primul si ultimul post au ramas pe pozitie nicidecum nu s-au "pierdut" printre celelalte. normal era ca urmatorul post de dupa el, sa-l surclaseze, sa-i ia locul...si tot asa, dar aici vad ca se pastreaza aceleasi posturi si e normal ca ele dispun de cele mai multe comentarii, voturi. eu vad ca pe un favor facut celor doi ce au postat poeziile. e clar ca obtine voturi mai multe prima poezie ce se afla la vedere decat una care se afla la jumatate "pierduta" prin zecile chiar sutele..

  • Dinulescu la 18 Ianuarie, 2010

    unde se pot vota comentariile ? vad numai comentarii , ei au zis ca cele mai votate si comentate ! e dezorganizare totala

  • baubau2006 la 18 Ianuarie, 2010

    nu stiu, nici eu nu am gasit

  • TATA la 19 Ianuarie, 2010

    nu inteleg este jurizare sau ...votare...unde se voteaza ???

  • mamarutza la 20 Ianuarie, 2010

    sugestie pentru organizatori: sa fie jurizare. daca se iau dupa numarul de comentarii, e irelevant, caci "poetii" se comenteaza singuri.o simpla verificare a IP-urilor va arata asta..

  • pricobv la 20 Ianuarie, 2010

    daca se vor face verificari, se va dovedi ca multi s-au comentat pe ei insisi.

  • TATA la 20 Ianuarie, 2010

    concursul este organizat jalnic...nu inteleg unde este votarea???

  • ianis28 la 21 Ianuarie, 2010

    sunt sub poezii niste stelute...5 la numar

  • analis la 24 Ianuarie, 2010

    Este cu voturi si comentarii!M-am bagat si eu dar e foarte greu sa stai sa te rogi de toata lumea sa-ti dea voturi si comentarii...plus ca se trezesc altii peste noapte sa rupa calculatorul in doua...plus ca am dat si peste persoane cu experienta in domeniul furturilor la concursuri.
    Ce sa mai fac...?Poate ma poate ajuta cineva cu un sfat .

  • Naked la 24 Ianuarie, 2010

    Nu mai participi...se va castiga cu peste 3000 de comentarii si peste 3000 de voturi. Daca nu poti sa faci rost de-atatia prieteni nu participi simplu.

  • rodikutza la 24 Ianuarie, 2010

    Si eu m-am inscris...nu stiu ce sfat sa iti dau. Eu am trimis linkul prietenilor din lista de pe mess.

  • analis la 25 Ianuarie, 2010

    Am strans si eu destule comentarii si coturi pana acum...dar unii chiar isi rup calculatorul in doua sa faca rost de voturi.

  • analis la 26 Ianuarie, 2010

    Se pare ca am dat si eu de asa-zisa doamna Demeny.

  • denisa28 la 27 Ianuarie, 2010

    sa ma pupi in cur

  • denisa28 la 27 Ianuarie, 2010

    imi bag pula in gura la toti care mai comenteaza de familia DEMENY voi chiar sunteti orbi sunt vreo 5 persoane care au mai multe voturi decat DEMENY si nu zice nimeni nimik ce mama drakului aveti cu acestia????????????va e ciuda ca au noroc si castiga ????????????cand nu castiga nu comentati nimik Deci inca odata VA DAU MUIE LA TOTI

  • denisa28 la 27 Ianuarie, 2010

    POPA ADRIAN ,NEDELEA ,STAVARU ANA,DINULESCU ALEXANDRA,DUMITRU DORU VLAD ,DUMITRU RALUCA,HUTANU MARIUS MADLENE SI ALTI ?ASTI NU FURA???????ASTIA CE AU DE NU SUNT ADUSI IN DISCUTI analis fraier si handicapat ce esti

  • baubau2006 la 27 Ianuarie, 2010

    ce patisi de esti asa crispat? deschide geamul si striga-ti nemultumirile in gura mare afara... incearca si tu sa o faci intr-un mod mai civilizat pe forum.

  • denisa28 la 27 Ianuarie, 2010

    Catalina gusel,DINU MARIA OTILIA, MIRON MARIA CLARA, SIMA GEANINA ETC. DAAAAA ASTEA NU SE VAD

  • denisa28 la 27 Ianuarie, 2010

    NU AM DREPTATE?MEREU SE IAU DE ACEEA FAMILIE

  • baubau2006 la 27 Ianuarie, 2010

    nu stiu nu urmaresc care triseaza si care e corect dar fi si tu mai civilizat ca suntem intr-o comunitate nu intr-un penitenciar.
    eu personal nu dau nici 2 bani pe spusele altora... incearca si tu sa ignori, fa-te ca nu vezi cand se discuta despre tine :)
    stima

  • analis la 27 Ianuarie, 2010

    Nu te supara dar faci parte din acea familie ca sa-ti pese...?In primul rand eu nu te-am jignit pe tine domnisoara sau asa-zisa doamna.Eu zic mai bine sa-ti masori cuvintele!...Faptul ca am zis de asa-zisa doamna Demeny ca... am dat peste ea este din cauza celor care o vorbesc de bine tot timpul...asa ca nu sunt eu de vina ca si-a creat un renume prost singura.
    In al doilea rand poate sa ma verifice si pe mine organizatorii ca doar nu am ce ascunde.

  • cyucy la 27 Ianuarie, 2010

    tu ai citit ce tocmai ai scris?indiferent de nemultumirile pe care le-ai avea,nu cred ca trebuie sa vorbesti asa...

  • pescarus la 27 Ianuarie, 2010

    rusinos,foarte rusinos:(

  • alina06 la 27 Ianuarie, 2010

    din cei mentionati ca triseaza sunt si mamici serioasa care fac schimb de voturi si au peste 200 de pers in lista muncesc pentru aceste voturi de dim pana seara denisa nu poti arunca cu noroi in toata lumea si sa ai un asemenea limbaj

  • denisa28 la 27 Ianuarie, 2010

    ar fi bine sa numai pronunti acel nume ,nici ei nu ti-au facut nimik, daca au trisat e treaba lor tu vezi de concursurile tale si nu iti mai pierde vremea comentand pe aci pune mana si scrieti comentari daca voturi nu esti capabila sa-ti faci rost

  • denisa28 la 27 Ianuarie, 2010

    mamici serioase???? mai lasa-ma eu stiu ca o mamica are grija de puiul ei nu sta pe net non stop si stai sa-ti spun un secret o mamica din asta serioasa roxana h. a fost descalificata de pe un concurs tot asa zicea ca e mamica si se chinuie sa adune voturile si cu 2 ore inainte de finalul concursului a votat la greu 4 voturi la un refresh.Super toata lumea e corecta doar Demeny triseaza buna concluzie

  • Liviu la 27 Ianuarie, 2010

    Probabil denisa28 e o hoata/hot prinsa asupra faptului. O manelista moldoveanca inculta si probabil drogata dupa modul cum se exprima.
    Propun administratorului Konkurs sa interzica accesul pe acest forum al specimenelor de acest fel, care prin exprimare ne deranjeaza pe noi ceilalti useri. Sa o vedem atunci cum se mai lauda cum isi obtine ea voturile..

  • ianis28 la 27 Ianuarie, 2010

    mai denisa28....ai grija ca nu m-am luat eu de Demeny...veziti de viata ta..ok?nu pomeni nume de care nu ai habar.Muscati limba inainte sa arunci cu vb.Cel mai bine ar fi sa fie sterse toare voturile si comentariile si sa fie cu tragere la sort.Asta ar multumi si pe ai tai si ti-ai tine tu gura aia veninoasa...ok?

  • emy_milu la 27 Ianuarie, 2010

    Vaiiii... konkurs.ro=site xxx =)))

  • denisa28 la 27 Ianuarie, 2010

    dan monica says:
    January 14, 2010 at 8:14 pm

    Roxana Hangan si costache maria stau pe faza sa ajunga primele in top daca tot se discuta de FRAUDA “PE ASTEA NU LE OBSERVATI “ORE DE CE?
    Apropo mie imi plac cele 3 lumanari care se ofera ca si premi mi se par deosebite

    Vot Thumb up +6


    SI EA RASPUNDE



    roxana hangan says:
    January 15, 2010 at 2:49 pm
    Draga Dan Monica, vad ca esti foarte atenta la voturile noastre. Vorbesti ca sa te afli in treaba. Nu am nevoie de locul 1 sau 2 pt ca diferenta e deja de peste 100 de puncte. Numai eu stiu cat ma milogesc la toata lumea sa ma voteze, dau telefoane, rog colegii de la servici si mamicile din lista mea de concursuri. Asa ca lasa rautatea si vezi-ti de voturile tale.

    Thumb up +11


    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • denisa28 la 27 Ianuarie, 2010

    DROGATA O FOST MAICATA CAND TE-O FATAT

  • cyucy la 27 Ianuarie, 2010

    cand o sa va opriti din circul asta?gata...ati zis ce era de zis...eu va sfatuiesc sa va vedeti in continuare de concurs si sa nu mai umpleti pe-aici cu injuraturi de 2 lei...

  • diana89 la 27 Ianuarie, 2010

    transformati o comunitate intr-un circ sa va fie rusine. daca mai injurati eu personal o sa cer sa va sanctioneze. si ma refer in special la denisa28..asta e limbaj? sa-ti fie rusine

  • cristinik84 la 27 Ianuarie, 2010

    mai, dar nu ai pic de respect pentru noi cei care stam pa acest forum. stam sa citim toate injuriile tale aduse la adresa altor oameni.Daca ai chef de injuraturi du-te draga in baie si striga pana nu mai poti.Nu veni aici cu insulte.Si daca vrei sa stii pe roxana hangan o am si eu in lista.si se roaga de noi mereu sa o votam.Eu cred ca aduna voturile corect si cu munca multa.Asa ca inainte sa vb gandeste-te ca ai de zis.

  • gabrielamoca la 27 Ianuarie, 2010

    @ Konkurs.......este permis asa ceva?!!!!....ce e aici? concurs de injuraturi?

  • gabrielamoca la 27 Ianuarie, 2010

    @ denisa.....sper sa nu te mai intalnesc in aceasta comunitate...pa...aici nu e de tine

  • kalasnikov la 27 Ianuarie, 2010

    Nu am inteles cev ai vrut sa spui prin "O manelista moldoveanca inculta si probabil drogata..." Mie imi suna a discriminare afirmatia ta. Ce au ardelenii, bucurestenii sau altii care locuiesc in alte judete "civilizate" si nu au moldovenii? Suntem poporul cel mai idiot posibil, am ajuns sa ne uram unii pe altii si numai pt. ca nu locuim toti in acelasi "cort". Nu uita ca in afara tarii suntem priviti toti la fel... sa iti spun si cum? Injuraturile sunt urate, discriminarea si rasismul sunt periculoase. Ai dreptate ca asemenea specimene cum esti si tu nu au ce cauta in societate

    PeSe: Nu sunt din Moldova si nici nu o sa intru in polemica cu tine...

  • cecilia35 la 27 Ianuarie, 2010

    Chiar asa?! Putin respect si civilizatie! Si copiii la scoala, la ora de informatica invata despre limbajul folosit pe un chat sau forum. Cred totusi, suntem oameni maturi. Unii cu asemenea cuvinte, nu se poate, asa ceva, controlati-va putin.

  • slly la 27 Ianuarie, 2010

    bravo kalasnikov....bine formulat !!!!

  • emy_milu la 28 Ianuarie, 2010

    Multumesc Andrei pentru vot si pentru comentariu...oare parintii tai te inteleg?
    Nu inteleg ce ai vrut sa demonstrezi prin acel comentariu si acel vot(1 stelutza)...in fine sper sa te maturizezi mai repede

  • cyucy la 28 Ianuarie, 2010

    iar face andrei prostii??mai bine nu dadea nici o steluta decat sa dea 1 :(

  • carmita1 la 28 Ianuarie, 2010

    ...unde sunt moderatorii , cand este nevoie de ei..?

  • carmita1 la 28 Ianuarie, 2010

    cred ca cel mai bine ,ar fi sa se jurizeze ....

  • aloha la 28 Ianuarie, 2010

    @denisa
    iti inteleg supararea, dar limbajul tau de descalifica. ce crezi ca rezolvi prin invectivele pe care le-ai postat aici?

    @all
    e jenant ce se intimpla aici. chiar si daca persoana despre care sustineti ca triseaza ar trisa, ce treaba aveti voi? v-a furat voua ceva din buzunar? sunteti organizatori de concursuri? daca da, luati masuri, mergeti la politie sau dati-o afara din concurs.

    ceea ce faceti voi aici e josnic. si nu inteleg ce credeti ca obtineti acuzind diferite persoane de frauda la concursuri...

  • carmita1 la 28 Ianuarie, 2010

    ...:))...gata .e data....:))..sa traiti

  • stefinica la 09 Februarie, 2010

    cine a castigat aici? ca nu am vazut nimic la ei pe site

  • analis la 10 Februarie, 2010

    Pe 14 se afiseaza castigatorii in pagina de concurs!

  • analis la 15 Februarie, 2010

    Se pare ca au ales ce au vrut ei si pe cine au vut. A fost vrajeala ca se alege dupa numarul de comentarii...aici au mintit...au facut exact ce au vrut ei...de la inceput pana la sfarsit.Pot spune ca m-am chinuit sa strang o gramada de comentarii si voturi. Efectiv si-au batut joc de munca mea si a celorlalti concurenti.
    Au incalcat regulamentul de o gramada de ori regulamentul propus de ei si se pare ca si in final au facut la fel. Asta e!
    Nu se merita sa participam la astfel de concursuri.

    Castigatorii sunt:
    Locul I: Roxana (341 comentarii acceptate; 379 voturi);

    Locul II: Mariana Necula (313 comentarii acceptate; 343 voturi);

    Locul III: Tomeci Ionela (168 comentarii acceptate; 311 voturi).

  • analis la 15 Februarie, 2010

    Oare de ce nu primesc contestatii...?

    Important:

    - pana cel tarziu marti, 16 ianuarie, castigatorii vor fi instiintati prin e-mail care este procedura prin care vor intra in posesia premiilor;

    - orice eventuala contestatie a rezultatelor concursului nu va fi luata in considerare de catre organizatori.

  • miss la 15 Februarie, 2010

    Nu primesc contestati din cauza ca unele persoane care au fost descalificate motiv ca poeziile lor erau pe alte saituri Ei au descoperit ca defapt un grup se ocupa de asa ceva o persoana din Arad dupa cate am inteles eu sau din zona respectiva cu ajutorul tehnici puneau pe alte saituri poezile si le implementa chiar si o data care dovedea ca sunt puse cu mult timp inainte Si au decis sa ofere premile dupa bunul plac se pare avand acest argument ca printre cei din fata unul este autorul acestei nedreptati Deci acesti trisori se stiu ei si totusi ma bucur ca sa facut dreptate pt cei descalificati

  • analis la 17 Februarie, 2010

    S-a facut dreptate pentru cine?Ca eu am participat si am votat si strans comentarii de la fiecare din lista mea in fiecare zi si tot am fost descalificata.Nu inteleg de ce!Si nu sunt numai eu in aceasta situatie...Nici macar nu au jurizat comentariile sau verificat.Eu nu cred ca asta este dreptate.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro