Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Ianuarie 2015
1 x 2 bilete de avion catre orice destinatie SUA cu KLM

Concurs Klm Ianuarie 2015 - Februarie 2015

Castiga 2 bilete de avion catre orice destinatie SUA

  • Concursul s-a terminat pe 23 Februarie, 2015
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x 2 bilete de avion catre orice destinatie SUA cu KLM

Ce trebuie sa faci?

Raspunde la cele 5 intrebari din quiz (pagina 11 din revista) si completeaza formularul de concurs cu datele tale de contact.

Nota curenta: 3.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (7)
  • konkuser122577 la 14 Ianuarie, 2015

    niciun concurs venit din partea KLM nu a mers niciodata. Pagina lor este in orice alta limba decat romana, abia azi am nimerit-o in engleza, si nu reusesti sa intri in concurs sub nicio forma

  • lumirocx la 15 Ianuarie, 2015

    la fel am patit si eu.....cred ca este numai ''vrajeala''....

  • konkuser124433 la 17 Ianuarie, 2015

    Fara suparare, dar navigarea pe internet necesita o oarecare finete, inclinatie, disciplina si mai ales cateva aptitudini esentiale, nefiind chiar pentru oricine! Una din acestea este cunoasterea limbi engleze ca limba de baza si universala a mediului IT&C.

    Sa te plangi ca nu gasesti un site sau altul in limba romana este la fel de pueril ca si nemultumirea locuitorilor din Turbanistan ca aeroporturile nu au indicatii in limba klyngoniana veche.

    Si apropos, am intrat pe site-ul KLM, am deschis iFlyMagazine, meniul din dreapta m-a indreptat spre pagina de concurs, raspuns la intrebari, completat datele si inscris..din prima...2 minute maxim!

    Deci se poate, aceasta a fost "o forma" prin care "reusesti sa intri", fara "s-o nimeresti", asa ca incapacitatea sau neputinta unora sa faca ceva nu reprezinta de fapt o deficienta a sistemului pe care nu reusesc sa-l foloseasca.

  • konkuser122577 la 19 Ianuarie, 2015

    Multumesc pentru luminare konkuser124433 ... eu sunt traducator din si in limba Engleza, nu asta era problema mea, ci doar o constatare. Dar iti multumesc ca existi pentru a ma lumina ;)

  • konkuser122577 la 19 Ianuarie, 2015

    nu merge sa dai pe iFlyMagazine ... nu este "click-abil" (stiu ca nu este un cuvant, dar asta explica cel mai bine). Daca mai sunt si altii care au reusit sa acceseze pagina de concurs sa ne spuna si noua cum, dar fara "click pe iFlyMagazine" ca nu merge sa dai click pe el (cel putin la mine nu merge)

  • konkuser124322 la 05 Februarie, 2015

    Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin
    contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mircea.elena@gmail.com

  • konkuser119147 la 25 Februarie, 2015

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro