Acest concurs a fost publicat pe data de 26 Noiembrie 2009
15 x invitatii la serviciul Google Wave

Concurs Noiembrie 2009 - Februarie 2010

Castiga 15 invitatii la serviciul Google Wave

  • Concursul s-a terminat pe 15 Februarie, 2010
  • Tip concurs: castig instant
Ce castigi?

15 x invitatii la serviciul Google Wave

Ce trebuie sa faci?
Comenteaza articolele de pe blog-ul oisb.wordpress.com. ( click aici )
Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (5)
  • angis la 27 Noiembrie, 2009

    cate articole trebuiesc comentate? la ce se refera premiul ca eu nu inteleg?

  • angis la 29 Noiembrie, 2009

    eu am castigat o invitatie,stie cineva in ce consta aceasta?

  • Manu_C la 29 Noiembrie, 2009

    Daca ai fi dat inainte pe 'goagal' cautare, ai fi stiut la ce se refera. Dar oricum nu prea conteaza ce premiu se ofera, totul e sa participi la orice concurs si sa castigi cat mai multe premii, indiferent daca iti folosesc la ceva sau nu. Halal mentalitate...

  • kalasnikov la 30 Noiembrie, 2009

    angis, felicitari pt premiul castigat. Ai castigat un abonament la concertele sustinute de marele artist international, guta, in Somalia :)) Sau era abonament la vreun club pt minoritatile sexuale? :)) Cred ca nu are nicio importanta premiul din moment ce ti-a fost "rostit" numele pe acel site. La cat mai multe premii inutile

    De ce nu cautati prima data sa vedeti ce se castiga si daca nu aveti nevoie de acel premiu sa il lasati celor care stiu ce sa faca cu el?
    Mai sunt concursuri la care se castiga carti din domeniul economic sau cursuri de tranzactionare bursiera la care participa si cei care nici macar nu au un liceu terminat. Ce o sa faca ei cu acele carti sau cursuri? Probabil o sa intre pe diferite forumuri sa se laude cu ce premii inutile au mai castigat (de ex. pe forumul de la supermix. angis, ti-ai dat seama cine sunt? :))) Poate o sa ma inscriu si eu la concursul always si poate cu putin noroc o sa castig si eu... ceva de acolo :))

    PeSe: Daca v-ati simtit ofensati de "duritatea" mesajului meu, trimiteti un mail la adresa pe care o gasiti jos in pagina si cereti-le adminilor sa imi blocheze contul... sunt obisnuit cu asa ceva :)))

  • castoras la 08 Decembrie, 2009

    va puteti inscrie sa testati acest produs si veti primi ivitatie din partea google. eu asa am facut. cred ca am vreo cateva invitatii de dat dc va doriti ;)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro