Acest concurs a fost publicat pe data de 25 Martie 2011
1 x 1000 euro, 1 x cuptor cu microunde Electrolux

Concurs Martie 2011 - Iunie 2011

Castiga 1000 euro sau un cuptor cu microunde

  • Concursul s-a terminat pe 20 Iunie, 2011
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

1 x 1000 euro, 1 x cuptor cu microunde Electrolux

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe lumearetetelor.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Da click pe sectiunea "Propune Superbucatar" din lumearetetelor.ro si posteaza-ti povestea* despre Superbucatarul tau - adica acea persoana care te-a facut sa intelegi ca iubirea da mancarii un gust mai bun.

ATENTIE! Daca propui un Superbucatar pana in data de 10 aprilie 2011, vei intra in concurs si pentru cuptorul cu microunde Electrolux.

*Mai multe povesti propuse = mai multe sanse de castig

Nota curenta: 2.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (24)
  • ccrissy la 24 Iunie, 2011

    Lumeeeeeee, eu am primit mail aici ca am castigat! Oare ce e? Pacat cea e trecut de ora 18 ca mi s-a dat un nr de tel ca sa contactez. Atata imi scrie ca sunt castigatoare. Oh, dar ce am castigat???

  • ccrissy la 24 Iunie, 2011

    Aoleuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Am 1000 de euro :))


    Lumea retetelor si-a desemnat Supereroii prin votarea care s-a incheiat in data de 20 iunie 2011.

    Iar astazi 24 iunie, sortii au decis la cine merg cei 1.000 de euro, hotarand drept castigator utilizatorul cu numele ccrissy.

    Trebuie sa va dezvaluim si numele real: este vorba despre Cristina Cimpeanu, al carei super-erou in bucatarie este propria bunica.

    O felicitam pe aceasta cale si ii dorim spor la toate – inclusiv la gatit, desigur!

  • pescarus la 24 Iunie, 2011

    aoleuuu...felicitari ccrissy!! sa-i folosesti cu drag!!asta da bucurie!!! stai sa vezi comentarii acus..mafie curata, faci parte din clanuri :)))))
    inca o data felicitari!! ma bucur pentru tine :)

  • ccrissy la 24 Iunie, 2011

    Doamne-Dumnezeule, ce bucurie!!! Îmi tremură picioarele, îmi palpită inima. Ooooo, e o bucurie imensă! De aşa premiu mare n-am avut parte şi e primul premiu în bani. :) regret acum că nu mi-am deschis mail-ul mai devreme să fi sunat când au program, acum rămăane să sun luni. Sper totuşi că nu-i tarziu ca nci nu specifică in cat timp sau ore să revendici premiul. :) Da, eu sper să nu fie obiecţii, caă+ci a fost tragere la sorţi, mi-am dorit un premiu mare, în bani chiar şi azi dorinţa mi s-a îndeplinit. Ştiu că toată lumea are nevoie de bani, ar cădea bine orice sumă, dar sper ca acest câştig să nu atragă oprobiul public.

  • pescarus la 24 Iunie, 2011

    :) stai linistita si te bucura din plin de premiul, gurile rele oricum vor avea mereu ceva de spus...astia-s oamenii din ziua de azi
    Fiecare cu norocul lui, unii material altii in dragoste..sau in te miri ce !

  • ccrissy la 24 Iunie, 2011

    :)))))))eu mă încadrez acum la capitolul material! Multumesc încă o dată , pescăruş!>:d< BIG HUG!!! Daaa, pe site a inceput una valeria sa se bage in seama...ca m-am inscris la misto pusa de oamenii de la site....ca altii s-au chinuit sa adune voturi(dar treaba lor si se stie cum sunt astea cu votari)... dar asta a fost prin tragere la sorti, alt concurs...insa nu citeste ca asta e alt concurs, distinct de cel de votare...si s-a legat si de comentariul meu. Ea ma jurizeaza acum :)))))) Aiurea!!! Chiar imi pare rau ca exista asemenea oameni. Miane va castiga ea poate sia tunci sa sar eu cu rautati si insulte? Jenant, dar in fine!

  • kalasnikov1 la 24 Iunie, 2011

    Discriminare! Discriminare! Discriminare! Astia chiar pe fata au facut-o... Eu nu am participat la acest concurs si nici macar nu am fost printre participanti... Rusine lor, eu de ce nu am acstigat? Da' ce, numai cei care participa pot castiga? Noi cei care nu am participat, de ce nu am castigat? :)))
    Felicitari Cristin si sa ii multiplici sanatoasa!

  • teomaria la 24 Iunie, 2011

    Felicitari, Cristina!!!Sa te bucuri de banuti!Lasa gurile rele sa vorbeasca , nu le mai da apa la moara!

  • ccrissy la 24 Iunie, 2011

    Cornel, "ofticosuleeeee"! :)))))))))Dom'le cum ţi-am suflat premiul aşa de sub nas? =))Ruşine să-mi fie şi mie! :)) Aoleu, mai ţii minte concursul de pe bule.ro cum ne doream premiul de 1000 de euro. Ei, na fost atunci e acum la mine. :) Doamne, încă mi se pare incredibil! :x Facem aşa cum am stabilit pe vremuri eu strâng de maşină, tu vii cu virgulă carburantul. :))) Sper că n-ai uitat de înţelegerea noastră ;)) Ah, trebuie să mai intru pe mess să vorbim, să povestim şi să râdem ca alte dăţi. ;)) Mulţumesc pentru urare! :) BIG-BIG HUG!!! Îi multiplică banca :)))))
    Îţi mulţumesc şi ţie teomaria. Mă miram candva cum de ai tu atâta noroc şi la premii în bani şi acum am şi eu noroc la premiu în bani. :) Da, nu-mi place răutatea, dar nu m-am putut abţine şi i-am spus Valeriei vreo două pe site. Într-un singur loc pot să-i dau dreptate " Că nici n-a clipit bine şi am terminat comentariul", însă n-a fost jurizare, ci tragere la sorţi.e haioasă ea cum mi l-a supus jurizării. Şi oricum dacă era jurizare care era problema ei că oricum n-ar fi fost in juriu. De multe ori şi cele scurte sau la obiect sunt desemnate câştigătoare, însă aici a fost o altă regulă. În fine! Mulţumesc încă o dată tuturor! Îmi sunteţi dragi, sincer :)...şi asta de mai demult. ;))

  • cecilia35 la 24 Iunie, 2011

    Felicitari!

  • ccrissy la 24 Iunie, 2011

    Mulţumesc, Cecilia! :)

  • adriana_2008 la 24 Iunie, 2011

    Felicitari si sa te bucuri linistita de ei alaturi de familie!!!

  • baubau2006 la 25 Iunie, 2011

    norocoaso, sa cumperi bere de toti :)

  • allexinno_alexys la 25 Iunie, 2011

    Pai si eu am castigat pe 23 o excursie la Vatra Dornei de 1800 lei:)

  • baubau2006 la 25 Iunie, 2011

    @ "În fine! Mulţumesc încă o dată tuturor! Îmi sunteţi dragi, sincer :)...şi asta de mai demult. ;))"

    Chiar si eu? :))

  • ccrissy la 25 Iunie, 2011

    Mulţumesc, Adriana! :) Însă o să mă bucur doar eu de ei :)))))...sunt egoistă =)) Da, încă nu stiu exact ce-mi voi cumpăra de ei, însă ştiu clar că o să ajungă mai întâi depozit bancar.Recunosc aici, că sunteţi prietenii mei, că îmi doresc de foarte mult timp să mă operez cu laserul de miopie şi aşa să nu mai port lentile de contact care costă multişor. Fix ar ajunge banii din premiu. Sau mai îmi doresc maşină :)...un avans de maşină, ceva. Eh, o să văd eu, dar sănătatea e primordială! PS. Numai să nu mor până luni, să apuc să-i revendic. ;)) Baubau, nu-i stric pe licori. :))) Mai bine particip la vreun concurs, câştig bere şi o împart cu voi. ;) Bravo, Allexinno! E valoroasă excursia ta, să te duci cu ocazia asta. Să faci poze şi să ni le arăţi pe fb. :)

    Da, baubau!!! :)))))))) haioasă întrebarea ;)) Chiar şi tu cu toate că am avut ceva ciondăneli cândva, însă am lămurit totul atunci. :) Şi-n fond şi la urma urmei a fost constructivă cearta, nu? Sunteţi drăguţi toţi şi mă bucur sincer să văd, să citesc că vă bucuraţi din suflet pt mine.

    PS. Eu o să apara pe site-ul lor oare? Am văzut că doamna ce a câştigat cuptorul cu microunde i s-a făcut poză cu premiul. Mă pozează şi pe mine cu euro-ii? :)))))

  • ccrissy la 25 Iunie, 2011

    *apar, nu apara

  • cyucy la 26 Iunie, 2011

    haoleu!!!!
    @ccrissy,ce-ai patit maica?ai castigat?
    IAR TU???
    si un asa premiu??
    pai eu stiu povestea aia cu Mafia,dar prea de tot,o sa trimit mail organizatorilor sa verifice,nu se poate asa ceva???
    au uitat ca mie trebuiau sa-mi dea acest premiu??au incurcat numele??nu se poate asa ceva!!!

    PS:tu sti foarte bine ca ma bucur mult pt tine si ca astea au fost doar "rautati" destinate oamenilor ce nu stiu ca un concurs cu tragere la sorti,este castigat de un om cu suflet mare,asa...ca al nostru =))
    felicitari!!!!

  • ccrissy la 26 Iunie, 2011

    Ce tare tu! :)))))))))) Tot simpatică!!! :)
    Doamne, îţi mulţumesc din suflet şi ţie! Te puuup!!!

  • kalasnikov1 la 26 Iunie, 2011

    Scuze, nu prea mai intru pe aici si nu am vazut comentariul tau... Eu m-am referit la multiplicat cu imprimanta :)) Te ajut eu cu o imprimanta profesionala, mie imi dai originalul si tu ramai cu cei multiplicatii (mult mai multi decat ceilalti) =)) Ce bani de benzina? M-am inscris si eu la un concurs si dupa ce i-am zis organizatorului ca au un regulament tampit nici nu mi-a mai raspuns la mail (la primul mi-a raspuns destul de repede) asa ca am renuntat la banii de benzina :D
    pe perioada de criza, banii nu se tin in banca :D Investeste- si o sa castigi mult mai mult... de ex. iti poti cumpara 1 m de teren in Bucuresti si il poti vinde mult mai scump dupa ce iesim din criza... Parca vad titlurile din ziare: "ccrissy de pe konkurs.ro a ascultat de kalasnikov fara numar, tot de pe acolo, si a facut o investitie mult mai profitabila decat Elena Udrea. Traian Basescu o vrea ministru de finante" :)) si pe mine consilier, bineinteles =))
    PeSe: Ai mai castigat ceva in ultimul timp sau despre ce vorbeste cyucy?

  • ccrissy la 27 Iunie, 2011

    Aşa-i, Cornel că întocmai o să procedez. :)) deci, ne-am înţeles ţi-i dau ţie şi tu mi-i scanezi ori multiplici la imprimantă :))) O afacere SUPER!!! =)) Mda, eu îmi doresc mult maşină şi o să-mi cumpăr teren, nu? :)))))))Investiţia va fi în priorităţi :)) nu speculă. =)) O să fie "ccrissy a dat cu tunul... geniala idee a lui kalasnikov a dat roade". :))

    la PeSe-ul tău. :))))) ca să înţelegi gluma noastră citeşte aici <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> Da, am mai câştigat 2 poşete: una vintage de lac, de 50 de euro, una de piele de 200 ron şi ceva ulei de corp. :D Doar atât! :))

  • ccrissy la 27 Iunie, 2011

    ah ttp://www.konkurs.ro/concurs/Castiga-un-iPhone-4-16GB-17294.html nu uiţi tu de "h" în faţă ;))

  • kalasnikov1 la 27 Iunie, 2011

    Si mai multe felicitari, atunci! Daca ai castigat posetele, trebuia sa te gandesti ca o sa vina si ceva cu ce sa le umpli :D Sper sa castig si eu o revista cu masini si una de design interior sau, daca nu, macar niste odorizante... poate asa, daca am reviste/odorizante, vin si masinile si apartamenturile/casele la mine :)))
    In comentariul de mai sus am uitat sa iti spun ca poate te pun sa te filmezi cum arunci euroii pe muzica... house, bineinteles, dar de preferinta trance :))

  • ccrissy la 28 Iunie, 2011

    :)))))))Chiar că! Nu m-am gândit la asta...că va veni o vreme când pot să le umplu cu baaaaani. ;)) Hihihi! Să mă filmeze cum îi fac praf într-o seară în club. :))))) Eh, glumim!
    Să vină ei să-mi facă poza =)) ...poate au ceva reprezentant în oraş şi o să apeleze la el, nu ştiu.Uf, o să mă vedeţi la faţă :D
    Păi,da participă şi tu, mai mult ca să auzim de tine şi la premii mari, nu doar cărţi cum ştiu eu :))

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro