Acest concurs a fost publicat pe data de 08 Noiembrie 2009
100 de Ron

Concurs Noiembrie 2009 - Decembrie 2009

Castiga 100 de Ron

  • Concursul s-a terminat pe 06 Decembrie, 2009
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

100 de Ron

Ce trebuie sa faci?
Lasa un comentariu pe pagina de concurs a blog-ului anet89.blogspot.com in care sa raspunzi la intrebarea " In ce ai investii daca ai avea o suma importanta de bani?" ( click aici )

Important: Pentru mai multe detalii si ponturi acceseaza Regulamentul Oficial.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
  • kalasnikov la 24 Noiembrie, 2009

  • kalasnikov la 24 Noiembrie, 2009

    @konkurs: Din cate vad eu dupa ce am postat comentariul de aseara a disparut concursul cu bancurile si a aparut un nou concurs :)) Ce se intampla cu adresele de e-mail ale celor care au avut incredere ca voi verificati site-urile/blogurile ale caror concursuri le promovati si participat la concurs? :)) Cum de a disparut acel concurs si cum de a aparut acest concurs? Oare nu se afla acelasi organizator si in spatele acestui concurs? Am intrat pe blog si am vazut un regulament la fel de interesant ca cel de la "concursul" cu bancuri. Stiti cand a fost facut blogul? Dupa cum am vazut eu a fost facut in luna noiembrie 2009... sau ma insel? Cati ani au trecut de atunci? Am vazut ca in regulament scrie ca daca dai clickuri pe reclamele de pe blog poti castiga.. :)) Ce si cum o sa fie desemnat castigatorul pt ca dand un click pe o reclama nu iti apare numele sau adresa de e-mail, apare numai ip-ul la cel catre care te duce acel link? Sa inteleg ca o sa-i fie trimis mail ca a castigat pe ip? :))) Cred ca ar trebui sa verificati sa vedeti daca nu se afla acelasi individ si in spatele acestui concurs si sa il scoateti de aici daca sunt una si aceeasi pers...

    PeSe: scuze pt comentariile goale... trebuie sa ma verific si eu cumva ca nu scriu de pe un cont blocat, daca voi nu va deranjati sa trimiteti un avertisment pe mail ca ati blocat acel cont :D

  • Kity la 24 Noiembrie, 2009

    "Concursurile" promovate de acest gen de locatii, "bloguri" anonime, fara titular nominal, fara absolut niciun reper de identificare obiectiva, NU AR MAI TREBUI ACCEPTATE PE ACEST SITE.
    Nu inteleg de ce, cum , pe ce criterii le acceptati. Este obligatoriu sa aveti o sita de selectie care sa cuprinda macar cativa itemi sine qua non : identitatea exacta a promotorului concursului (persoana fizica sau juridica) fiind una dintre cele esentiale, identitate care sa va fie comunicata nu numai voua, ci sa fie accesibila facil in spatiul respectiv, la indemana oricui este interesat sa o afle.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro