Carcotasul

pagina de konkurent

Carcotasul are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

carcotasul nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de carcotasul

Am primit o informatie si parese ca aici o sa castige Vladucu Mirela (Colceag Mirela) numai daca nu o sa se rusineze si o sa renunte la a se mai vota dupa conturile false pe care le au ei. Daca informatia pe care am primito e adevarata inseamna ca celelalte 2 se pregatesc pentru alte concursuri. daca ai o farfurie si 4 oameni care trebuie sa manance trebuie sa manance pe rind nu?
la 21/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Aici iar o sa castige celebra familie de trisori Bizadea-Kawrdi-Vladucu Mirela-Colceag Emil care castiga aproape toate concursurile de pe facebook si care ii obliga pe organizatori de concursuri care ii descalifica sa spuna ca nu au fost descalificati din cauza sutelor de conturi fictive pe care le au toti 4 pentru ca ei stiu ca organizatori nu pot verifica IPurile dupa care au fost votati. Cum de nu castiga si la concursurile care nu sant organizate pe facebook daca au atat de multi prieteni? Si ieri si lau pus pe Colceag Emil pe primul loc la un concurs si organizatori nu au ascultat de cei care iau avertizat ca face parte din celebra familie de trisori
la 21/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Exact despre asta s-a vorbit. Chiar si din comentariul tau se intelege ca doamna Bizadea triseaza la greu. Am vazut un comentariu amuzant pe facebok lasat de Adina. Se pare ca ea a cautat pe google date compromitatoare despre ea si nu a gasit nimic. Cum sa cauti date compromitatoare despre tine? Inseamna ca ai ceva de ascuns si cauti sa vezi daca a fost descoperit de cineva. Nu?
la 29/07/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Camelia, dribleaza pe dreapta, dribleaza pe stanga, din fata se apropie amenintator Adina, o deposedeaza violent pe Camelia, tribuna cere 11m, arbitrul nu ia nici o masura, Adina se apropie amenintator de poarta adversa, sut si... goooooool. Morala: mingea a fost pasata de la un tri... jucator la altu
la 29/07/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
A fost un abuz. Doamna Bizadea Camelia nu triseaza nici o data. O sa vedeti ca multi o sa imi de-a dreptate (ca a fost un abuz) Benq Romania In urma verificarii descalificarii doamnei Bizadea Camelia din cadrul concursului Pro Motor organizat de Discovery si a prevederii clare privind efectele acestui lucru in regulamentul concursului BenQ, concurenta Bizadea Camelia va fi descalificata din concursul nostru.
la 29/07/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Reclamatie? Ce rezolvi cu o reclamatie? Iti pierzi timpu' degeaba, probabil. In cel mai fericit caz ti-o citesc si iti trimit un raspuns de genu': asteapta pana verificam cele sesizte si o sa te contactam... si tot astepti si trec sarbatorile, si vin urmatoarele, si tot nimic. Poate ar fi mai bine sa fie trimise reclamatiile pe hartie... macar ar avea la ce le folosi :)) Mie mi se pare ca s-a vorbit ca domnul tataraseni a fost descalificat de la un alt concurs dormeo fara a mai avea dreptu' de a participa, ma insel? Ce s-a intamplat de a castigat? Nu s-au tinut de cuvant organizatorii?
la 18/05/2010
urmareste discutia in pagina concursului