Besenyeiistvanka

pagina de konkurent

Besenyeiistvanka are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

besenyeiistvanka nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de besenyeiistvanka

la 10 coduri necastigatoare un premiu garantat conform regulamentului.........am scris 30 de coduri nici un premiu garantat!!!sunt niste mincinosi!!!
la 29/09/2018
urmareste discutia in pagina concursului
 
de ce nu apar castigatori sa vad si jokker ce a castigat besenyei-szabo-bota-ivan & co. De vro 2-3saptamani am scris la fanta sa trimita o copie de pe factura cu achizitia telefoanelor nokia n8 ca altfel garantia data de ei nu are nici o valoare:((... crezi ca am fost bagat in seama...Gata nu mai scriu ca nu are rost. Ma enervez degeaba.
la 23/06/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
Dupa ultimul coment postat de tine se vede ca erai un fel f.c. branesti in liga1 de fotbal la acest concurs!!!! Fara sa fiu ironic sau sa ma mandresc cu ceva ....dar 6 premii am luat de la ei....in afara de cele doua care au refuzat ...........Macar ai citit comentul meu? Cine a luat si ce voturi?Despre ce vorbesti? Am ramas cu toate voturile!!! Toata lumea a ramas cu toate voturile?....nu inteleg ce vb?...ai luat in ceas si vrei sa explici tot regulamentul...e foarte simplu....au validat au postat era regulamentar dupa care la sfarsit cand videoul respectiv a cstigat au anulat.
la 23/06/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
si am vazut ca ai scris pentru madyy sa sune la infoline pentru probleme.......la nici una dintre intrebarile mele nu au reusit sa raspunda tot timpul primeam raspuns sa trimit prin mail la conctact de la coca-cola. Si nici pana acuma nu au raspuns la intrebari! au rezolvat cateva probleme resu a ramas asa... poate esti bucuros ca ai luat un laptop sau un lcd...dar nu poti vb despre DREPTATE SI CORECTITUDINE LA ACEST CONCURS ORGANIZAT DE FIRMA INTERTELTEL!!!
la 29/05/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
daca ati place dreptatea NU ai vb asa.....si multe lucruri nu stii ....Nu este vb de fanta ca fanta nu are nici o legatura ce acest concurs este vb de Intertel adica firma care a organizat acest concurs!!!! In regulament erau cateva puncte foarte clare care nu sa respectat...Tu daca ai citit regulamentul si ai participat cu multe coduri cum nu ai observat acest lucru? Uite inca ceva numai o intrebare.....ce pot face eu sau un prieten de al meu cu userul tikar(care e castigatorul personajului fanta)SI TOTUSI NU E CASTIGATOR!!!! A postat un video si a fost aprobat cu toate conditiile din regulament ca asa spune in articolul x ca se posteaza pentru votare DOAR VIDURILE CARE RESPECTA REGULAMENTUL!!! A SI CASTIGAT UN IPHONE SI PERSONAJUL FANTA SI NU SE DA PREMIUL..........ce zici tu de acest lucru....NU SE DA PREMIUL CA VIDEOUL RESPECTIV NU RESPECTA REGULAMENTUL!!!!!dar ei au postat ca si kk si ca se poate vota si bafta succes etc...etc....si sa nu mai spun ca nu au respectat 1cod din capac=3 voturi.....numai dupa 2-3saptamani si nu se reseta voturile de fiecare data la ora 00.00.....ca au postat multe filmulete care nu erau regulamentare si au lasat sa voteze si daca au iesit castigatoare au anulat premiul!!!!!!! Pe ce planeta traim....vb cu protectia consumatorului...sau cu cine ...ma duc pana la bucuresti pentru un iphone...nu e vb de bani e vb de DREPTATE!!! si de RESPECT....FATA DE CONSUMATOR DACA AM CUMPARAT SI AM JUCAT SA FIU REPECTAT PE BAZA REGULAMENTULUI!!!! AM DREPTUL MEU!! NUMAI CA EI STIU CA PENTRU IPHONE SAU LUCRUL MARUNTE LUMEA NU MEGE MAI DEPARTE TRIBUNALE ETCCCC.......la telefon nu dau nici un detaliu despre concurs...inca si premiile le amesteca la mine ajunge alt premiu.....in fine Dreptate si RESPECT VREAU !!!!
la 29/05/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
Eu sunt unul care am cumparat de la Selgros Cluj-Napoca si Auchan Cluj-Napoca peste 2000de sticle de 0.5/2.32ron Am facturi de peste 5000ron!(pentru cei care au dubii le pun la dispozitie facturile scanate). Am castigat dar sunt total dezamagit de regulamentul facut de firma Itertel! Nu vreau sa spun mai multe asa la cald vreau sa vad daca se rezolva lucrurile. Lupta a fost stransa concursul a fost foarte interesant . Bravo Fanta/Coca-cola pentru acest concurs.....besenyeiistvan@yahoo.com
la 13/05/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
Parerea mea este ca fanta-coca-cola se misca destul de incet foarte incet pentru stoparea fraudei la acest concurs! Prima neregula din partea organizatorilor(problema sa rezolvat dupa ce am trimis un mail )era ca nu se primea 3 voturi dupa inscrierea codurilor din capac. Multumesc totusi ca sa rezolvat problema. Dar cum se rezolva problema cu useri facuti pe banda rulanta fictivi?...oare poate fanta rezolva aceasta problema....ca degeaba cumpar eu 1000de sticle de fanta si scriu capacele daca cineva fabrica 200-300-400usere intr-o noapte....si voteaza toata saptamana! sper ca noul personaj fanta sa fie un catigator curat....pentru intrebari va las adresa de mail: besenyeiistvan@yahoo.com . Pentru toti pe pe acest forum si organizatori concursului doresc un paste fericit. Doamne ajuta1
la 22/04/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
1000de coduri- 0 euro
la 07/09/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
am cumparat 10.000de napolitane sa veden ce iese din acest concurs......bine ca am la cine sa vand....si bine ca am cu cine sa scriu codurile. Bafta la toti eu numai noaptea scriu(vro 200-250 in fiecare ora) Bafta pentru cei care mai joaca.
la 03/09/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
stai bland ca o sa apar si eu:))) Bafta la toti.....eu nu mai stau noptile sa scriu.....asa ca scriti voi....:)P
la 18/05/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
samnata sarata si prajita- 1.54ron la 100g si saminta decojita la 50g -1.28ron. Aceste le cumparam ca aceste se si pot vinde. Mai este si la 1leu saminta prajita fara sare la 50g dar este greu de vandut ca din acel model nu cumpara nimeni. id: besenyeiistvan pentru colaborare si afaceri . Spor la premii:)
la 04/05/2010
urmareste discutia in pagina concursului