Atena20

pagina de konkurent

Atena20 are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

atena20 nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera

Ultimele comentarii postate de atena20

Va roooog, un vot si pentru mine.Multumesc anticipat! http://protineri.ro/concurs/index.php?user=atena20
la 30/05/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Nu e vorba de ura aici! E vorba de sistem.Cum am scris si mai sus:'Cand se organizeaza un concurs pe un site accesat de ABSOLUT toata lumea,din tara si nu numai ,nu se posteaza concursuri doar pentru un anumit oras!! Nu era vorba numai de bucurestei, clujeni etc.era vorba in general, de toata lumea!! Ori e concurs pentru toti ori sa se faca pe orase si gata!Se termina razboiul intre "provinciali" si "bucuresti"- un razboi prostesc ca tot oameni suntem cu totii! Si asta o spun in calitatea de bucuresteanca get beget din "tata-n fiu"vorba aia dar nu fac discriminare ca e o prostie!! Numai ca dupa cate observ cei din provincie intotdeauna au ceva cu bucurestenii,asta de ce da dovada oare???
la 30/05/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Cand se organizeaza un concurs pe un site accesat de ABSOLUT toata lumea,din tara si nu numai ,nu se posteaza concursuri doar pentru un anumit oras. Daca se dorea acest concurs doar pentru BT se facea local. Si noi ce avem sa nu participam?Care este explicatia???? Atunci la urmatorul concurs de genul asta ar trebui sa fie exclusi cei din BT ca ei au avut o sansa, sa urmeze sansa pentru alte orase , nu? Sa se spuna de la inceput:Concursul asta e pentru Bucuresti,urmatorul pentru Ploiesti etc.... Toti au dreptul la o sansa.
la 30/05/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Sa stiti ca eu de la Mini Prix mi-am cumparat lucruri deosebite si la preturi suppeerr avantajoase.sunt multumita de ele si voi cumpara in continuare!
la 29/05/2009
urmareste discutia in pagina concursului