Andrey_is

pagina de konkurent

Andrey_is are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

andrey_is nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de andrey_is

m-a sunat si pe mine azi///si mi-a zis sa ma duc sa-mi ridic premiul de la Iulius mall(eu is din Iasi),insa acolo se desfiintase magazinul...m-am dus apoi la Moldova mall,unde stiam ca este un magazin BBcolection( alea de acolo parca erau speriate...mi-au zis ca ele habar nu au de niciun premiu )..si le-am aratat nr de pe care fusesem sunat....Intre timp una "cik" sunase pe nr ala( eu nu am vazut) si mi-a zis sa-i dau nr meu de tel..sa ma dune cand ajunge ceasul acolo! Mentionez faptul ca aia care m-a sunat mi-a zis sa-mi ridic premiul in cel mult 2 zile...deci ce fac daca nu vine ceasul la mag ala in 2 zile:P?
la 12/01/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
ms mult cyucy....am trimis si eu un e-mail....o sa astept tel lor;)
la 11/01/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
nu e mare diferenta intre ceasul de la premiul special pt femei(lady Ornament)...si celelalte 5 ceasuri doxa pt femei...doar 50 lei:P...ma gandeam la ceva de genu...dublul pretului premiului mic,,(asta e)...macar sa pot intra in posesia lui)...oare sa trimit vreun email la adresa aia a lor si sa intreb cum se intra in posesia premiilor?...daca afla careva cu se procedeaza lasati un cimment ...MS!
la 10/01/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
eu am castigat premiul special lady ornament...ash vrea sa stiu daca-mi puteti spune ..cam cat costa acel ceas...ms mult!;)..sper sa fie serios concursul
la 09/01/2010
urmareste discutia in pagina concursului