TrifanPaul

pagina de konkurent

TrifanPaul are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

TrifanPaul nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de TrifanPaul

iti ia putin timp pentru ca stii unde sa le cauti,esti un copil (ca si mine) poate nu chiar ca si mine,ca in ciuda premiilor mele de rahat,am demnitatea sa recunosc ca sunt asa,si ca incerc sa fac trafic prin asta,nu stiu care ar fi problema ta.Ma indoiesc ca in 10 secunde ai gasit si filmu si l-ai si descarcat,descarci cumva cu 700 mb/ps si nu stiam eu ? Voi toti sunteti revoltati ca premiile sunt de rahat,si asa si sunt,dar daca sunt asa,cine va pune sa participati? nimeni!
la 23/03/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Stiu :) Dar site-ul meu n-are multi vizitatori deocamdata,de aia am facut si concursul asta.DA! L-am facut ca sa imi fac trafic,nu sunt cine stie ce premii,crede-ma,ca sincer eu unul nu m-as inscrie intr-un concurs de asta,recunosc! Dar sunt chiar unii care chiar nu stiu ca pot face rost de premiile alea si altcumva,si oricum,sunt doar niste comentarii. Ce-i drept ca doar cam eu castig la faza asta,dar cam asta era ideea! Sunt sincer,dar toti organizeaza concursurile pentru trafic,nu din cauze umanitare!
la 23/03/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
E de incredere concursul! Merita sa participati!
la 22/03/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
@stupidcow - nu promovez pirateria,daca o sa te uiti la termenii si conditiile site-ului mei chestiile sunt doar informative,in fiecare fisier care il uploadez este un text notepad in care ii rog pe cei care descarca sa stearga fisierul in maxim 24 de ore si sa cumpere cd-ul original de la dealerii autorizati. In al doilea rand stupidcow,nu toata lumea sta sa se uite la filme noi,sa caute pachete cu filme s.a.m.d. si in schimbul a doar catorva comentarii date (nu iti ia mai mult de 30 de minute sa lasi 50 de comentarii) primesc niste chestii. Premiile sunt la fel ca truda! Nu iti place?! nu participa si gata!
la 22/03/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
(sunt organizatorul concursului) O precizare: Premiile sunt virtuale,adica daca va alegeti pachet de filme,nu veti primi dvd-uri prin posta,voi alege un server pe care voi hosta fisierele,si le descarcati de acolo!
la 22/03/2010
urmareste discutia in pagina concursului