Mtodea

pagina de konkurent

Mtodea are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Mtodea nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Mtodea

Nu vedeti ca Scheletu nu poate lega o fraza sa aiba logica si continuitate sau semne de punctuatie puse unde trebuie? Da Naked, stim toti cine e scheletuforever. A fost descalificat la multe conucursuri de pe net pentru fraudare. Nu stiu de ce tot sustine ca strange voturi adevarate cand il stim toti cu adevarat. Asteptam acum decizia organizatoriilor ca sa facem putin misto de el.
la 19/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Prietene, nici virgula si punct nu sti sa folosesti intro fraza. Ai scris 4 randuri fara sa folosesti niciun semn de punctuatie. Nu ai fost inca descalificat, te la mai lasa organizatorii sa te agiti putin dupa care iti vor da kick.
la 19/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
:))) Esti super amuzant frate. Cu un mic search pe google , ion palko sau scheletuforever te gasim la zeci de concursuri descalificat si sunt multe postari aici pe konkurs.ro cum ca ai fraudat tot ce ai prins la concursuri. Ultima ta mare tentativa de fraudare a fost la Fanta cand ti-ai bagat ca prostu 1000 de puncte intr-o ora. Asa vei fi descoperit si aici. Se vede din fraza ta de mai sus ca esti un analfabet si un copil prost. Odata spui ca stai doar 4-5 ore pe zi sa strangi voturi odata ca stai 20 de ore, si ca dormi doar 4-5. Eu te stiu doar din discutiile celor de aici. Chiar am stat si m-am uitat la concursul asta de cand a inceput sa vad daca se baga careva care fraudeaza, si poc, dupa 2 zile ai aparut si tu, si ai facut in 3-4 ile 4000 de puncte. Esti asa amuzant prietene. Spor la strans voturi
la 18/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului