Lovepets

pagina de konkurent

Lovepets are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Lovepets nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Lovepets

Normal Ramona fiecare cu parerea lui nop? dar la mine personal sa plans cam multa lumea de acesti corectatori..acum fiecare cu parerea lui nu am de ce sa incerc sa o schimb..la urma urmei nici nu stiu de ce stau sa vb aici cand eu am un site de intretinut si animale de dat spre adoptie..asa ca eu imi inchei discutiile pe aceasta pagina o sa mai intru cand voi avea timp dar deocamdata sau f busy..bye all si noroc la concursurile la care participati!
la 01/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Ba sigur ca vreau Carmita..de azi inainte sunt analfabeta :>:)) ce bn ma simt cand spun asta:)) oricum Carmita lumea care citeste nu rade de noi rade de corectatori ( din alte motive ex:Iauite nu poate sa se abtina si chestii de genu)asa ca..si draga abcd de astazi sunt analfabeta deci te rog numai te cobora la mintea noastra..lasa analfabeti si dute la isteti!Mersi Carmina pt ca mai primit in grupul tau ;))
la 01/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Off o alta gresala tztztztz incredibil..Va felicit!O zi buna :)
la 31/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
1-Imi cer scuze pentru greseala mea! 2-Imi pare rau daca dumneavoastra credeti ca la un concurs dedicat in totalitate animalutelor am avea nevoie de poza dumneavoastra va inselati!Am avut doar 2 sau 3 persoane care au facut greseala aceasta.De ce nu a facut'o toata lumea daca m-am exprimat eu gresit?Ok imi cer scuze si pentru ca nu am stiut sa ma exprim pt acele 2-3 persoane o sa scriu mai detaliat poate o sa intelegeti data viitoare! 3-Nu este vina nimanui dupa site ca dumneavoastra nu cititi regulamentul ar trebui sa va obisnuiti daca participati la concursuri.Regulamentul este creeat pentru a fi invatat nu pentru a fi ignorat.. Urez mult succes celor care participa aveti niste "copilasi" tare frumosi!Va salut ABCD SPER CA AM SCRIS CORECT DE DATA ACEASTA CA SA NUMAI AVETI MOTIV DE "BAGARE IN SEAMA".
la 31/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Ma scuzati nu am stiut ca link'urile vor fi blocate dar pe site la noi ve'ti gasi acolo la contact id'ul sau email pt intrebari!
la 29/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Buna ziua ma scuzati pentru intarziere dar am fost in vacanta!Sa va explic ca sa puteti participa mai intai cititi regulamentul si cum particip!Ideea este cand dumneavoastra trimiteti mail la wwwlovepetsro@yahoo.com trimiteti poza cu animalutul ( cititi regulamentul ) in mail sa specificati un prieten acest prieten este pus pe site ca sa va ajute..(intrati pe site si vedeti la participanti ) sunt 2 butoane pt vot amandoua sunt in favoarea dumneavoastra,toate punctele stranse de dumneavoastra si de prieten se aduna in favoarea dumneavoastra! 2- La noi pe site inca nu exista "logare" astazi am venit eu personal sa ma ocup de site. In maximum 5 zile site'ul nu se va mai numi www.love-pets.tk el va " urca " un pic sa zicem si va vi cu .RO adica se va numi www.love-pets.ro oricum va vom contacta prin email celor care s-au inscris! va doresc o zi buna si sper ca am ajutat! va astept cu alte intrebari la id sau email wwwlovepetsro@yahoo.com
la 29/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului