GoanaDupaOvi

pagina de konkurent

GoanaDupaOvi are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

GoanaDupaOvi nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de GoanaDupaOvi

Pe blogul meu (http://blog.goanaovi.ro) am lansat un nou concurs: spune-mi cum vrei sa fie goana de anul viitor si poti castiga (daca ai una din cele mai bune idei) o pereche de casti BH-905. Succes!
la 04/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Nici nu stiti cat de mult ma bucura feedback-ul vostru pozitiv de aici! Nu stiu cati dintre voi sunt din Brasov, dar va astept la goana de acolo, caci este ultima! Hai, distractie maxima!
la 21/09/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Ma bucur tare mult ca v-ati simtit la fel de bine ca mine! Uh.. a fost o super goana! @Contele, din cate imi amintesc eu, cineva ti-a demonstrat (conform orei de pe cartela ta de metrou) ca goana a inceput la timp! ;) Hai, sa ne vedem la urmatoarea goana: mai am 3 telefoane Nokia N900 si 30 de casti BH-905! Ne vedem pe litoral!
la 13/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
@korect: In regulament scrie promoter, nu prompter :) Iar promoterul Nokia este chiar Ovi Guy, cel caruia trebuie sa ii adresezi intrebarea “”Tu esti Ovi?”. Asta in cazul in care il depistezi ;)
la 03/11/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
@mirela24: Intr-adevar, Ovi Maps e important pentru ca aici poti compara harta primita drept indiciu cu harta reala a Bucurestiului. Dar tine cont ca pe Ovi Maps poti gasi harti din lumea intrega. Deci este mai mult decat utila. @cocolino2: Trebuie sa iei in calcul un lucru esential: important e sa il recunosti pe Ovi Guy, odata ce ai ajuns la locul in care se afla el. El se va deghiza si nu va fi foarte usor de recunoscut. Deci pentru a castiga trebuie sa fii un “detectiv” abil!
la 28/10/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Din pacate, logistica pentru desfasurarea unui concurs in mai multe orase este dificila, ca atare, a trebuit sa ne limitam la o singura locatie. Totusi, oricine vine in Bucuresti in urmatoarele saptamani (intr-o miercuri, cand se da premiul) si care s-a inscris in prealabil in concurs, are sanse egale cu cei din capitala sa castige. Daca ai cont pe Ovi Mail si verifici cele 2 indicii pe care le vei primi, vei vedea ca locul in care se va afla Ovi Guy este usor de aflat, mai ales ca vei avea la dispozitie Ovi Maps pentru a te putea ghida.
la 27/10/2009
urmareste discutia in pagina concursului