Firefly88

pagina de konkurent

Firefly88 are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Firefly88 nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Firefly88

Iar la cum le tii partea, fie esti de la Nescafe (angajata) pusa sa raspunzi aici pe site, fie ai primit destule premii incat sa fii 'omul lor'. Ca prea te-ai ofticat de comentariul meu.
la 04/06/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
1. Nu am castigat nimic. 2. Nu am trimis 'sute' de coduri ca si 'altii' dar am trimis si eu 'destule' din 'primele zile' ale concursului. Dar daca tu zici ca ai sanse doar daca investesc sume mari de bani ca sa castig, atunci ma las de meserie. De unde bani? Ca e criza!
la 04/06/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Nu a observat chiar nimeni ca in lista de castigatori de pe site, apar mai multe perechi (chiar si 4 persoane) cu acelasi nume (fie frati, rude, soti): Balan Ciprian Balan Oana sau Besenyei Istvan Besenyei Robert sau Boros Agneta Boros Agneta sau Boulescu Gheorghe Boulescu Petru sau Cocos Gheorghe Cocos Gheorghe sau Cristea Andreea Cristea Aurelian Cristea Danut Cristea Silviu sau Doroftei Bianca-elena Doroftei Cristina sau Dragomir Adrian Dragomir Rodica sau Ungureanu Petronel Mihaita Ungureanu Daniel Ungureanu Iulian Ungureanu Liliana ........ si tot asa. Pai, fie pun toata familia celor de la Nescafe (care au stiu de la inceput de concurs), fie au zis rudelor exact cand si cum sa introduca, codurile. Sa le fie rusine. O sa imi vina telu la anu si la multi ani! Mda... Romania... ce mai!
la 04/06/2010
urmareste discutia in pagina concursului