Collectorul

pagina de konkurent

Collectorul are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Collectorul nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Collectorul

Super amuzant concursul.Ma bucur ca nu a mai fost ca anul trecut cand tinea de noroc mai mult, acum trebuia sa ai o conditie fizica destul de buna pentru a prinde potul cel mare. La tineretului cred ca erau cam 10-12 cand a iesit domnisoara sa ne zica primul indiciu si sa dea cate o cartela de 2 calatorii la fiecare. Parte cu hidrobicicletele a fost super..cald de mureai, alea mergeau cam incet..pana ajungeai la ovi si inapoi mureai de cald. A fost super..recomand oricui.Eu am luat un set de casti pana la urma.
la 13/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Dupa ce in regulament nu am gasit nici o modalitate de contact in afara de adresa care imi este cam departe, le-am dat un mail la adresa de la categoria contact de pe site-ul principal: clientservice@apropo.ro
la 15/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Consider ca si fiecare poate trimite propria sesizare..daca vad ca sunt mai multe poate iau ceva masuri. Eu le-am trimis un mail ieri in care le-am explicat neregulile privind alegerea castigatorilor de la anumite categorii. Nu am primit nici un raspuns si sincer nici nu imi fac mari sperante ca o sa primesc...
la 15/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
@allexxa felicitari pentru post-ul mai sus, intr-adevar asa este. @minodora28 teoria ta e putin plauzibila din pct meu de vedere.Plus ca timp de 24h sunt sigur ca ar fi sesizat cineva din organ concursului greseala si ar fi corectat-o.Nu e greseala tind sa cred, ci astia sunt castigatorii.Mai ramane sa primim ceva explicatii asupra felului in care au fost alesi.
la 15/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Cine a fost descalificat ??? Iar daca sesizarea are motive intemeiate nu vad ce ar fi rau in asta, daca s-a castigat pe nedrept e dreptul celorlalti participanti sa faca o sesizare...daca are dreptate se poate rezolva desi e putin probabil, daca nu a ramas cu timpul pierdut.
la 15/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Felicitari atunci :) Se tine norocul scai de tine inseamna :P
la 14/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
La ce categorie ai castigat? Nu stiu ce a fost in saptamanile trecute pentru ca eu m-am inscris doar saptamana asta intrucat am aflat mai tarziu de concurs. Insa mi-a lasat un gust amar si mi-a amintit pentru a nu stiu cata oara in ce tara traim..
la 14/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Hai mai sa recunoastem...s-a facut cu relatii extragerea asta cel mai probabil. Altfel nu imi pot explica alegerile de la categoriile 1) poze de pe stadion unde e luata de pe net si culmea de la un meci de baschet 2)masina ta - iarasi netul bata-l vina si total pe langa subiet 3) gasca la cinema- castiga o sala goala de cinema...asta e gasca??al naibii viata sociala mai are atunci. In fine..sincer sa zic ma deranjeaza mai putin ca nu am castigat eu , dar ma deranjeaza mai mult ca se castiga pe nedreptate .Da frate..daca erau fotografii reusite si personale jos palaria , vorba unora.Tot respectul si sincere felicitari daca a fost mai bun. Dar sa castige niste poze de 2 lei mai rar vezi si numai in tarile bananiere e posibil. Rusine sa le fie..
la 14/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Ca sa nu mai zicem la categoria "poze cu gasca la cinema" a castigat Matei Nicoleta cu o sala de cinema goala... Titlul categoriei te duce cu gandul la distractie cu prieteni la cinema, nu o sala de cinema goala..erau destul poze si la aceasta categorie care ar fi meritat sa castige. La fenomene naturale a castigat o poze de 3 parale, deloc spectaculoasa si scoasa prost.Ce or fi vazut asa frumos la ea nu imi dau seama.Erau si aici multe de 4 ori mai reusite. Din pacate asta e Romania si deciziile corecte si obiective nu sunt la ele acasa.
la 14/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Alegeri total subiective sa le spunem daca nu altfel. De ex la categoria "fotografii cu masina mea " cum a putut castiga Custurea Eliza? Cum se incadreaza fotografia ei in aceasta categorie?Plus ca 100% e luata de pe net. La poze cu masina ta preferata a castigat Serea Daniel cu o poza de pe net cel mai probabil, desi erau altele realizate personal si mult mai reusite. Pana la urma s-a dovedit un concurs de 2 lei.
la 14/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului